Thelma – juliol 2020

01/06/2020 | Animals Adoptats Històric

Al Abril d’aquest 2020 vaig agafar Pneumònia Covid Bilateral, vaig estar ingressada al Hospital del Mar 12 dies, afortunadament la evolució va ser bona. Tots els dies que vaig estar ingressada em venia al cap que potser era el moment de mirar la adopció del gos que mai havíem fet i sempre anàvem deixant per mes endavant, perquè no era el moment.., un cop a casa durant la quarantena vaig estar mirant varies pagines de protectores, fins que vaig trobar el vídeo de la Thelma, encara que per ser el primer gos a les nostres vides realment no era el perfil de gos adequat… per mida i raça (mestissa ppp) me’l mirava cada nit  .. Finalment contacto amb la protectora de Sabadell i per acabar de rematar, ens assabentem de que té un problema de socialització i que al posar-li la corretja per passejar, quan veu altres gossos es posa molt neguitosa i es converteix en un petit dimoni .. Per la qual cossa es donaven tots els condicionants per no adoptar.

Però ens vam enamorar d’ella 😊  es un amor de gossa amb tots els humans, afectuosa i que es deixa estimar per tothom. Així que no ho vàrem dubtar, ara estem en vies de solució del seu problema i tot i que sabem que es un procés lent, ho compensa tot el amor que ens dona i ens deixa donar-li.

Així que apostem per la Thelma i ja es nostre 😊 Gracies a Pilar de la protectora i a tots els que hi col·laboreu per la vostre implicació amb tots i cada un dels animals.

THELMA

 

THELMA1