SOSPADRINS

24/02/2017 | Notícies Históric

Us recordeu del TOM?

A principis de març buscàvem 20 SOSpadrins per a Tom que ens ajudaran amb la seva aportació durant 4 mesos cobrir les despeses extraordinàries que van generar les seves operacions i totes les proves per tractar i curar les seves ferides i deixar-lo sense dolor. HO HEM ACONSEGUIT!

 

Amb la col·laboració dels seus 20 SOSpadrins TOM està evolucionant favorablement en el seu llarg procés de recuperació en una casa d’acollida qu’el cuida molt bé. En l’última revisió i després de les indicacions de l’equip veterinari hem pogut observar un increment de la musculatura del seu maluc, ja que a dirario porta a terme les seves exercicis de fisioteràpia. Així, a poc a poc, TOM va recolzant les seves extremitats i millorant la seva qualitat de vida.

 

A la següent visita es valorarà a fons l’estat de l’extremitat de l’altre costat que encara no s’ha operat. En aquestes fotos veieu que també ha augmentat pes. És tot un campió!  

 

Agraïm a tots els que s’han fet SOSpadrins de Tom seva solidaritat, perquè li donen l’oportunitat poder recuperar-se i començar una nova vida feliç amb les cures que es mereix.