Links amigues

La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell inclou enllaços amb altres webs que poden ser de l’interès dels usuaris, però no es fa responsable de possibles problemes derivats de la connexió amb ells ni dels seus continguts.

Adda

Associació Defensa Drets Animal

Askal - gossos per persones sordes

Associació que entrena gossos com a animal d’assistència per a persones sordes. Inclou gossos de protectores entre els seleccionats.

Ajuntament de Sabadell

Página de Benestar Animal del Ajuntament de Sabadell que inclou la ordenança municipal aprovada en 2017 per a la tinença d’animals domèstics a Sabadell.

Dret Animal

Web creat per la UAB junt amb la Fundació Affinity que incorpora una base de dades sobre legislació i jurisprudència animal. P.e. si hi ha algun ciutadà que vulgui cursar una denúnia de maltractament hi ha un espai que facilita un full de denúncia i explica com omplir-lo.

Ein Herz für Boxer e.V.

Associació alemanya que ens ajuda a trobar adoptants per els nostres Boxer.

Fundació Affinity

Fundació Affinity

Libera

Associació animalista.

Refuge Perpignan

Refugi francès agermanat amb la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell des del 2005.

Terapia Felina

Tractament del comportament dels gats en Positiu i amb Teràpies Naturals, assessorament a persones, Cursos sobre Comportament Felí, Tallers de Flors de Bach per a gats, Espanya i online, Teràpies a gats amb problemes i a les seves persones, prevenció de problemes de comportament, treballant la relació entre el gat i la seva persona, etc. Coneix al gat i deixa-li ser gat.

Tierhilfe Mietzekatze e.V.

Associació alemanya que busca adoptants per als nostres gats.

AlPerroVerde - gossos de teràpia

L’Associació AlPerroVerde col·labora amb les protectores i refugis del nostre país ajudant a la rehabilitació i integració social dels gossos en situació d’exclusió.

BAS SABADELL

Brigada Animal Sabadell, associació per al rescat d’animals del carrer i de situacions de maltractament a Sabadell i voltants.

Cram

Fundació per a la conservació i recuperació d’animals marins.

DL Advocats

Despatx jurídic de Sabadell que es compromet a portar i gestionar solidàriament casos de maltractament, abandonament d’animals per protectores i entitats animalistes davant la justícia.

Faada

Fundació per l’Adopció, l’Apadrinament i la Defensa dels Animals

Fundació Altarriba

Amics dels Animals

Progat Sabadell

Associació sense ànim de lucre dedicada a la protecció dels gats de carrer de Sabadell

Rutarural

Web de Turisme rural amb un “Especial Viatja amb Mascotes” en què es troben establiments rurals que accepten mascotes.

Tellington TTouch

Una teràpia suau, benigna i única d’influenciar tant la salut com el comportament i problemes de conducta en els animals restaurant l’equilibri tant físic com emocional (Wendy Bicker Caarten, Terapeuta certificada del Método Tellington Ttouch P2, Adiestradora Canina Positiva).

Terranea

En Terranea podràs comparar entre més de 8 companyies asseguradores. Posen a la teva disposició els seus millors cobertures perquè gaudeixis del teu gos sense preocupar-te d’accidents que pugui causar o patir.