Sigues patrocinador de la 17a Festa de l’Animal de Companyia!

25/03/2022 | Actualitat

Després de 2 anys d’aturada de la festa grossa de la protectora degut a la covid, tenim el plaer de comunicar-vos que estem organitzant la ✴17a Festa de l’animal de companyia✴, que tindrà lloc el diumenge 8 de maig, a la pl. de l’Argub de Sabadell (al Parc de Catalunya), de 9:30 a 20h.

📢 Els objectius de la festa són:
-fomentar les adopcions i la tinença responsable d’animals
-conscienciar sobre l’abandonament
-afavorir la bona convivència entre gossos i persones
-apropar la Protectora a la ciutadania

📸 Realitzarem diferents activitats: desfilada de gossos en adopció, concurs caní popular, tallers i jocs infantils, bingo solidari, concurs de disfresses, concurs de fotografia i molt més!

💸 Per poder portar a terme la Festa la Protectora necessita comptar, una vegada més, amb l’ajuda dels patrocinadors, amb l’objectiu de que sigui una festa a cost zero per la Protectora i que els diners recaptats sigui íntegres pels animals del refugi.

T’expliquem com ser patrocinador:🚩

⏺ Qui pot ser patrocinador? Qualsevol empresa/establiment que vulgui ajudar als animals abandonats.

⏺ Com puc ser-ho? Fent una aportació econòmica mínima de 25€ o facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos, obsequis per participants i animals, menjar o material per gossos i gats o bé algun val regal pels teus serveis.

⏺ Vols ser patrocinador? Contacta amb nosaltres per e-mail a activitats@protectorasabadell.org com a màxim fins el 15 d’abril, indicant-nos nom, telèfon i email de contacte, així com la manera que tindries interès en patrocinar la festa i així acabarem de concretar detalls de com fer-ho.

A canvi de la teva participació t’oferim: 💫

*Incloure el teu logo en el cartell de la festa, del que farem un munt de difusió de l’activitat entre els nostres socis, voluntaris, padrins, col·laboradors, etc. via mailing (amb més de 5000 contactes).

*Difusió per la nostra web, Instagram i Facebook (amb més de 29.000 seguidors).

*Rebràs informació directa sobre l’activitat per e-mail així com el cartell de la festa per tal que en puguis fer difusió en el teu establiment a la teva clientela.

*Una vegada acabada la festa: carta d’agraïment, fotos de record, així com informació dels resultats de la festa.

💛Sens dubte, es tracta d’una ocasió molt especial per oferir una bona imatge de la teva marca, així com de col·laborar en el sosteniment de la Protectora.

Els gats 🐱🐱 i gossos 🐶🐶 del refugi compten amb tu! 😊