Saló del Animal Abandonat – Animaladda

25/10/2009 | Activitat Históric

Comenta una voluntària: “Encara amb cansament i amb resaca de l’èxit ahir va ser un dia important i molt feliç. La passejada del matí va ser molt xula, i avui sortirà una estoneta al programa d’Antena 3 “Espejo Público” ja que la Buba i el Tod varen sortir a passejar amb periodistes que estan a aquest programa.
 
Durant el matí es va adoptar el Tod i el Jacky, els dos petitons varen sortir amb molta sort, i amb molt d’amor, dues molt bones famílies.
 
La tarda també va estar molt bé, ens varen grabar per a informativos Telecinco (i varem sortir a nivell nacional) i a la tarda van adoptar a la Buba que ja va marxar amb la seva nova família, i estem encantats. La Susi també varen adoptar-la i vindran el proper dimarts a buscar-la.
 
Agrair molt sincerament la feina feta anterior, escollir els animals, preparar material, així com la del mateix dia de tots els voluntaris i voluntàries, l’ajuda, la feina i l’atenció que varen rebre, i tots els que hi vareu ser, sabeu a que hem refereixo quan dic que la emoció de la passejada, quan estàs amb els “quatre potes” desfilant i veus com la gent els veu, quan sel’s emporta una fantàstica família, bueno tot aixó compensa la feinada, el madrugón!”