Repte pel Giving Tuesday

30/10/2021 | Actualitat

Torna el #GivingTuesday, un moviment mundial que promou accions solidàries. Un dia dedicat únicament i exclusivament a donar un cop de mà a qui pugui necessitar-ho.

Aquest 2021 cau en el 30 de novembre, dia en què s’anima a totes les persones a col·laborar amb projectes solidaris per fer d’aquest món, un món millor. És dimarts després de el Black Friday i de l’Cyber ​​Monday, dies orientats a les compres de Nadal. El #GivingTuesday és tot el contrari, el dia mundial de la generositat.

A la Lliga Protectora d ‘Animals de Sabadell ens unim a aquesta iniciativa coneguda com “el dia de donar” amb el nostre propi objectiu mitjançant una acció de micromecenatge per finançar conjuntament alguna cosa concreta. Aquest any tenim l’objectiu d’aconseguir 2.540 € per actualitzar el nostre quiròfan. En aquest enllaç us expliquem el nostre repte.

https://www.migranodearena.org/reto/ayuda-a-nuestro-equipo-veterinario-a-operar-en-condiciones-seguras-y-salvar-vidas

Us animem a participar en el “Dia de donar“, el proper 30 de noviembre, i a col·laborar amb nosaltres per poder aconseguir-ho. Ja està obert el nostre repte perquè el Giving Tuesday puguem tancar-lo amb èxit! Cada granet de sorra compte!

Moltes gràcies per unir-vos a la nostra causa i ser solidaris amb ells!