Passejada de gossos per la Festa Major de Sabadell

04/09/2010 | Activitat Históric

El passat dissabte 4 de setembre, la Passejada de gossos pel Bosc de Can Deu, en el marc de la Festa Major de Sabadell, va anar molt bé.

Es va superar el nombre de participants, tant d’humans com de gossos, al voltant d’unes 80-100  persones (superant les 60 de l’any anterior). Més de 20 gossos apadrinats de la Protectora van poder sortir a estirar les potetes pels rodals de la ciutat.

El dia ens va acompanyar, el paisatge era bonic i la companyia immillorable! La convivència va ser perfecta i no hi va haver incidents. Fins i tot vam rebre la visita de dos voluntaris que fa uns mesos ens van deixar “para cruzar el charco e ir a EEUU”, que van voler assistir aprofitant una visita a la família.

A més, a l’estand d’informació i venta que es va muntar en el punt de trobada van apropar-s’hi  persones interessades a adoptar. També interessats a apadrinar i fer-se voluntaris, i comprar material de merchandising de la protectora. Fins i tot ens van regalar bossetes de mostres de pinso per als animals del refugi.

Esperem repetir-la l’any vinent! Fins a la propera!