Passejada de gossos de la Festa Major de Sabadell

05/09/2009 | Activitat Históric

Una cinquantena de gossos participen a la trobada organitzada per la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell 

Increment de participants a la passejada de gossos d’enguany

En el marc de la recent Festa Major de Sabadell, en concret el dissabte 5 de setembre, repetint l’experiència de festes majors anteriors, la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell va organitzar una passejada de gossos per les rodalies de la ciutat. En aquesta ocasió el paratge triat va ser el Bosc de Can Déu. L’activitat, que consisteix a reunir a totes aquelles persones que desitgin fer un passeig acompanyades dels seus animals de companyia, va desenvolupar-se en un clima favorable perquè, tot i no fer sol, la temperatura va ser molt suau. El recorregut va ser molt agradable, entre les ombres dels nombrosos arbres i el rierol que presidia el curs del camí, i va afavorir un bon ambient entre canins i persones. Els gossos, que anaven solts o lligats, eren grans o petits, es distingien per ser més juganers o més tranquils, es mostraven més ràpids o més lents… però van comportar-se en tot moment molt educadament. 

Stand informatiu

El punt de trobada es va instal·lar al costat de l’Ermita de Sant Julià, on es va muntar també un stand informatiu sobre adopcions i d’altres maneres de col•laborar amb l’entitat: fent-se soci, padrí, voluntari, o bé efectuant aportacions puntuals. Força gent va apropar-s’hi per tal d’adquirir material solidari (samarretes, bolígrafs, bosses, etc.) i informar-se sobre les diferents opcions a l’hora de donar un cop de mà. 

Ciutadans conscienciats

Entre els aproximadament 50 gossos que van assistir a la passejada hi havia alguns dels apadrinats a través de la pròpia entitat que, per un dia, van poder sortir a passejar amb els seus padrins. Tots es van portar molt bé, tot i que, alguns, van passar una mica de por en pujar al cotxe per fer els trasllats. No estan massa acostumats a viatjar amb cotxe.
L’acte, que va ser una realitat gràcies a la tasca de voluntaris i padrins, va reunir a tota mena de ciutadans sensibilitzats amb els animals, alguns van optar per participar amb el seu gos mentre d’altres, que no en tenen, van arribar-s’hi per gaudir d’un dia en companyia. Tots els participants van ser obsequiats amb ampolletes d’aigua proporcionades per l’empresa d’aigües Viladrau.

 

Veure les fotos al nostre ÀLBUM de FOTOS.