Participació a la Rua de Carnaval de Sabadell

06/03/2011 | Activitat Históric

Anavem molt bufones amb les carones molt ben maquillades de gossets i gatets (per professional gairebé!) i les disfresses, tot i ser senzilletes, ja feien el fet.

 

La música és el que ens va fallar una miqueta perquè quedava amortitzada pels grans altaveus que duien les carrosses de davant i de darrere la nostra comparsa, tot i així, no ens va fer perdre el ritme i vam anar seguint tot el recorregut sense problemes, ja que el públic més proper si que la sentia prou bé. Un plaer comptar amb cotxe i moto acompanyant la comparsa, omplia bé i quedava molt més complerta.

 

Això sí, l’estrella de la comparsa va ser la nostra gateta entremeliada -la Tatiana- que no va parar de saltar, fer tombarelles, rodes, ponts… en tot el recorregut i va seguir amb el seu entusiasme, ànims i forces fins el final, captant tota l’atenció i aplaudiments del públic!

 

Tot i acabar cansadetes del passeig, vam sortir satisfetes per la rebuda del públic, acceptant de bon grat els fulletons que vam entregar fer fomentar les adopcions d’animals del refugi, fins i tot, varis adults (a part de nens i nenes) ens en solicitiven interessats realment en l’adopció. Tot sigui per donar-nos a conèixer i mirar de trobar una nova llar pels animalons que tenim al refugi!