Mayo – Febrer 2010

01/02/2010 | Animals Adoptats Històric

MayoHola!
 
Diumenge vaig estar amb vosaltres, vaig portar una corretja i pinso i llaunes pels gossos i gats. Pero  me’n vaig oblidar de portar una foto del nostre gos, que vam adoptar el dia 1 de maig del 2006. El nom li vau posar vosaltres, perquè nosaltres no teníem pensat ni quin tipus de gos volíem i menys el nom!! Es va quedar amb “Mayo“. Ara us adjunto una foto per veure si us en recordeu i perquè veieu  que guapo que està ara.
 
Ha tingut una intervenció quirúrgica, el van atropellar quan veia la cavalcada de reis, pero està super bé! superfort!! i no té cap seqüela, li encanta córrer, i jugar i sobretot dormir…
 

A través de la xarxa social de Facebook em vaig assabentar que també es podia apadrinar! No sabia que això també ho fèieu vosaltres. Des de la meva humilitat us recomano fer-ho, arriba a molta gent i jo estaria encantada de difondre la vostra pàgina i suggerir-la a tothom. Nosaltres som la veu de qui no pot parlar.

Amb això m’acomiado amb una forta abraçada a tots els qui treballeu aquí, i esperant una resposta sobre si reconeixeu el meu Mayo, fins molt aviat!!!
 
Montse Eva.