Llesca (abans Urah) – setembre 2020

01/09/2020 | Animals Adoptats Històric

Bon dia.
El 4 de setembre es compleixen 4 mesos des de que vam adoptar la Llesca (abans URAH) i ella en particular compleix 11 mesos de vida. 

En aquests 4 mesos s’ha adaptat completament a casa (de fet en el seu primer dia no es va deixar racó per trepitjar o investigar). Com a cadell que era, i que encara és, hem hagut de fer alguns canvis a casa, però res dràstic o dramàtic.

De caràcter molt actiu, juganer i afable és una gossa que s’ha acabat guanyant la nostra estima i juntament amb el Crustó conformen una parella que no canviaríem per res.

Precisament amb el Crustó han establert una relació de germanor, mostrant al nivell animal el què molts germans humans fan entre ells. Juguen, comparteixen sortides i vivències, es barallen, s’aprecien, es troben a faltar, es busquen…. vaja, res que dos germans d’edats similars no farien.

Us adjuntem un petit collage amb fotos de la Llesca i moments “típics” o “memorables”: quan va conèixer els nens per primer cop, la manera que tenia de dormir, la relació d germanor amb el Crustó i la seva passió per l’aigua.

Aprofitem aquest correu per donar-vos les gràcies per la tasca que feu a la protectora, tan necessària com important i bàsica pels animals, i per les persones que després ens interessem en una adopció. 

Salut!

Família Solà Salvà

 

Llesca