LA DOOBLE, LA NOVA LOTERIA DE NADAL PENSADA PER A LES ENTITATS

18/11/2022 | Actualitat

Juga amb nosaltres a la nova loteria de Nadal,LaDooble” de Loteries de Catalunya, pensada exclusivament per a entitats sense ànim de lucre. Cada bitllet costa 5,00€, jugueu 4,00€ i 1,00€ és donatiu pels peluts del Refugi. El sorteig tindrà lloc el pròxim 20 de desembre i entregarà premis individuals de fins a un milió d’euros, així com premis col·lectius.

Es diu la Dooble perque tots els bitllets presenten dos números i es realitzaran dos sortejos, un per cada un dels números del bitllet: un nombre de set xifres que opta als premis individuals, i un nombre de cinc xifres (10308 és el número de la Protectora) que opta a premis col·lectius a compartir.

Els premis se sortejaran de manera aleatòria entre els números venuts. Així, mai no hi haurà cap premi desert. I entre les Entitats participants també hi haurà un sorteig addicional amb premis de 30.000, 20.000 i 10.000€.

A part de les participacions que trobaras al Refugi, també pots comprar el nostre número al Estanc Aragay de Sabadell o a la resta de punts de venda presencials de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya.

Prova “LaDooble”, tots hi sortim guanyant!!!