Kiara i Sienna – Novembre 2011

01/11/2011 | Animals Adoptats Històric

K+S2Hola amics!!
Us envio algunes fotos de les dues gates que vaig adoptar a la protectora fa uns anys.

La Kiara, la gran, la vaig adoptar al novembre del 2007, amb un any i mig. Em van explicar que havia tingut una camada de petits que ja havien estat adoptats però que a ella no la volia ningú per l’edat. I ningú es pot imaginar la sort que vaig tenir al adoptar-la jo, perquè és extremadament carinyosa i sociable! I fa uns mesos, a través del facebook, vam descobrir que una noia té un dels fills de la Kiara!

I la petita, la Sienna, la vaig adoptar al juny del 2009, amb 2 mesets. Era una monada de gateta, amb un blau molt intens als ulls que se li ha anat aclarint. Tenia la cua guerxa però això li dóna un toc divertit, que juntament amb la flama blanca que té al costat del nas, fa que la trobi adorable!

Entre les dues m’omplen la casa amb un tercer gat cada cop que recullo tots el pèls, però l’alegria que em donen és increïble. Això sí, la Sienna és tant espavilada que cada cop que em descuido ja me n’ha fet alguna! I la gran, per si un cas, n’aprèn!
Moltes gràcies per la feina que feu. I gràcies per haver-me permès adoptar aquestes dues gamberres!!

Cristina

K+S1  K+S4

K+S5  K+S3

K+S6