Jazz (abans Puça)-novembre 2020

01/11/2020 | Animals Adoptats Històric

Miau!

 

Sóc la Jazz, just fa un any que els meus humans em van adoptar a la protectora tot i que en aquell moment em deia Puça. 

Us escric per fer-vos saber i sobretot, perquè li feu arribar a la meva mama d’acollida Rosa, que durant aquest any m’he convertit en la reina mimada de la casa. Tota l’estona que no estic dormint me la passo jugant amb els meus humans o amb la meva germana canina Ska. Per sort a tots tres els agrada molt jugar amb mi, tant sigui al pilla-pilla com a llançar-me ratolins de peluix i pilotes per recollir-los i deixar-los als peus dels meus humans perquè me’ls tornin a tirar.

Ah! També m’agrada molt que em facin mimos i ficar-me dins del jersei, la manta o el nòrdic dels meus humans. S’està molt calentó i és molt suau, i com que els demano permís amb ullets de gateta bona mai són capaços de dir-me que no.

Doncs com veieu ho tinc tot i tothom controlat, així que podeu estar ben tranquils perquè he trobat una família molt guai que m’estima molt.

Us deixo unes fotos per si voleu veure com he crescut.

 

Miau-adéu!

JAZZ

 

JAZZ1