Frida – Novembre 2018

01/11/2018 | Animals Adoptats Històric

Hola a tothom!

Som l’Anna i la Irina, fa just any vam adoptar a la Frida a la protectora, una x de bòxer de quatre anys i mig.

 

Us escrivim per enviar-vos algunes fotografies de la Frida durant aquest any amb la seva nova família: de viatge, a la neu, al riu, va amb nosaltres a tot arreu! És una gossa encantadora, amb molta energia, molt juganera i carinyosa.

 

Quan la vam adoptar, no sabíem gaires coses d’ella, només que l’havien trobat a la muntanya sola quan tenia 4 anys, i que per tant, duia mig any a la protectora. Que havia sigut adoptada i retornada una vegada per motius aliens a ella i que estava malalta de leishmaniosis en el nivell més alt de la malaltia.

 

Durant aquest any, l’hem tractada amb tots els medicaments i injeccions que ens ha recomanat la seva veterinària i hem aconseguit baixar-li una mica els nivells de leishmaniosis, però no tant com la veterinària voldria. Tot i això, ella està saníssima, enèrgica i molt feliç!

 

És la nostra primera gossa, i hem de confessar que, a vegades no ha sigut fàcil. Li segueixen encantant les pilotes (ja ens ho vau dir), però li agraden tant, que hem de vigilar de no creuar-nos amb nens jugant a la pilota. I també, té una fixació amb les pedres. Té una mica de por a patinets i monopatins, cosa que fa, que surti corrent a perseguir-los quan en veu un. En general es duu bé amb altres gossos, però la seva inseguretat fa que a vegades reaccioni malament.

 

Vam demanar l’ajuda d’un expert i amb paciència, ara sabem comunicar-nos-hi molt millor, hem anat guanyant autoritat i també confiança. La coneixem molt més, ella confia i ens respecta cada dia més, i així esperem que vagi guanyant seguretat en ella mateixa. Hem après a estimar-la tal i com és, intentant sempre millorar cada dia, i sobretot entendre el seu llenguatge per fer-ho més bé nosaltres.

 

Ara mateix, no ens podem imaginar la nostra vida sense ella. L’estimem moltíssim, però és que a més, amb ella hem après a entendre i a estimar molt més a la resta de gossos i animals.

  

Valorem moltíssim la feina que feu amb els animals per intentar pal·liar la irresponsabilitat humana que fa que hi hagi tants animals sense llar i per això, volem fer-nos sòcies de la protectora. Us adjuntem el formulari a aquest correu.

 

Sabem que els primers dies de novembre han sigut uns dies durs per vosaltres, així que de nou, moltíssimes gràcies per dur la Frida a les nostres vides i sobretot, per la feina que feu cada dia.

 

Petons i abraçades i molts lametazos de la Frida!

 

Anna i Irina

frida118 frida218
frida318 frida418
frida 5