Flynn – Febrer 2010

01/02/2010 | Animals Adoptats Històric

Hola!

Flynn2Us envio aquest mail amb unes fotos per si les voleu publicar a l’apartat d’animals adoptats, ja que estic molt i molt feliç que l’adopció del Flynn hagi pogut tirar endavant.
 
Vaig adoptar el Flynn el 21 de novembre del 2009, i ja sabeu que al principi va ser difícil, la meva parella no acabava d’adaptar-se a viure amb un gos i el primer mes va ser molt i molt complicat, fins el punt de plantejar-nos buscar-li una altra família. Però el Flynn és un gos estupendo, carinyosíssim i molt llest, aprenia molt ràpid i ens anava robant el cor amb els seus mimos i les seves gràcies, fins a tal punt que el meu nòvio ara l’adora!! Se’l mira mentre dorm, es tira per terra a jugar amb ell i li pregunta si és feliç (i la veritat és que el gos sembla respondre-li refregant-se pel sofà i fent-li mossegadetes a la mà!).

Flynn 3

Cada tarda baixa a jugar al parc i sembla que té controlada la lesió de la cama, tot i que el traumatòleg encara l’està visitant. Però va dir que ens convindria que fos un gos atlètic, així que el deixem córrer amb els seus amics (sempre té ganes de jugar i es porta bé amb tots els gossos) i tenim moltes ganes que faci una mica menys de fred per dur-lo a la platja, a veure si li agrada (segons el traumatòleg, nedar li aniria de conya).
A nosaltres el Flynn ens ha fet molt i molt feliços, i ens encanta veure que també l’hem fet feliç a ell i ens ho agraeix constantment. Gràcies a la gent de la protectora per la feina que feu!!

 

Monica i Fito

 

Flynn 1 Flynn 4