Fli – Maig 2010

01/05/2010 | Animals Adoptats Històric

 

Bon dia,

Fli1us envio fotos de’n Fli per si les voleu penjar als gats adoptats. El Fli és un gat molt trapella, el vaig adoptar amb dos mesos i mig al novembre i només arribar a casa ja es va recórrer la meitat de la casa en els primers cinc segons. I això que diuen que els gats necessiten una setmana d’adaptació a una habitació! Ell el primer dia ja feia salts pel sofà amb tots els de la casa. Li vaig posar Fli perquè saltava com una puceta de petit, i puça es diu Flea en anglès. De petit era un gat ben hiperactiu i no tenia por de res. Pujava per tot arreu, ho trencava tot, es menjava els plàstics i tot allò que trobés a la pica! Un dia, en una festa, em va deixar el llit ple de bombons! Va estar una setmana amb cagarrines.

Fli2Ara ja s’ha tranquil·litzat més, tot i que de trapella ho segueix sent. Li encanta sortir al pati i perdre’s per l’entramat de patis interiors que hi ha al barri amb altres gats. És molt carinyós i molt sociable. Ja de petit, es queixava si el deixaves tancat en una habitació. Ell ha d’estar on hi hagi gent i com més n’hi hagi millor. Tenim una bulldog americana a casa i es porten molt bé.

Normalment dorm amb mi, però si dorm al menjador, només sentir el meu despertador ja es posa a miolar com un boig davant la meva habitació perquè l’obri i se’m tira directe a la jugular. Té com una obsessió per llepar el coll i acurrucar-se amb el cap al coll.

Jo estic encantada amb el Fli.
Si voleu, a mi m’agradaria que pengéssiu la seva història a la pàgina web, aviam si més gent s’anima a adoptar!

Maria del Mar Soriano

Fli3  Fli4