Festa dels Animals a Sant Quirze del Vallès

14/02/2022 | Actualitat

El proper diumenge 20 de febrer participarem, un any més, a la “Festa dels animals” organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Lloc: exterior de la Masia de Can Feliu de St. Quirze del Vallès.
Horari: de 10 a 14h

Nosaltres hi tindrem un estand on podreu rebre informació sobre la nostra associació (com fer-se soci/padrí(minisoci/teamer, com adoptar un gos o un gat del refugi, etc.), així com la possibilitat d’adquirir marxandatge solidari (com tasses, culleretes, posagots, collarets/polseres/arrecades artesanals, etc.).

També podreu saludar i conèixer els gossos del refugi que ens acompanyaran durant tot el matí i que desfilaran a les 12:15h. Tots ells busquen una família que els cuidi i els estimi!!!

Aquesta festa és oberta a tota la població, petits i grans, i pretén conscienciar sobre la tinença responsable, recordar que el benestar dels animals també és el benestar de les persones i sensibilitzar sobre el respecte als espais públics i la convivència.

A més, hi participaran altres entitats amb estands i es duran a terme activitats com xerrades, exhibicions, tallers, desfilada de gossos en adopció i activitats lúdiques.
Adjuntem programa de la festa. Us esperem!
Programa FESTA SANT QUIRZE 20.2.22