Estand a la porta del refugi – Festa Major

05/09/2021 | Actualitat

VENIU A L’ESTAND DE LA PROTE!聽馃惐馃惗

En motiu de la Festa Major, i degut a la impossibilitat d’apropar-nos al centre de la ciutat degut a la COVID,聽馃敯馃敯聽muntarem聽un estand a l’entrada del refugi聽馃敯馃敯聽(situat a la Ctra. de Sabadell a Caldes -davant del Santuari de la Salut-).

Ens hi trobareu el聽diumenge聽5 de setembre,聽de 10:30h a 13:30h!聽聽

馃寑聽Podreu col路laborar聽fent un donatiu econ貌mic i/o material i adquirint articles de marxandatge solidari, us recordem que tenim novetats!!! Com els聽nous models de samarretes i clauers !!! Tamb茅 tenim聽noves bosses i necessers聽pels amants del gats聽馃惐馃惐

馃寑聽A m茅s, podreu rebre informaci贸聽sobre com adoptar, fer-se soci/minisoci/teamer/padr铆 o con猫ixer altres maners de col路laborar, ja sigui com empresa o com particular.

馃洃聽I tindrem una nova iniciativa聽que esperem que ens acompanyi en molts altres estands:聽ESPAI D’ART SOLIDARI!!!聽馃懇鈥嶐煄煄燩els amants de l’art arriba el vostre espai! Hem rebut una donaci贸 de dibuixos i pintures variats, que volem vendre’ls a preus solidaris i, els diners que s’aconsegueixin aniran 铆ntegrament pels animals del refugi. Com que s贸n molts els que ens han donat, els anirem exposant,聽馃柤聽馃柤聽馃柤聽馃柤聽mica en mica, en els diferents estands que anem muntant a partir d’ara.

Aprofiteu el dia de festa聽馃帀聽per dedicar uns minuts pels gats聽馃惥馃悎馃悎聽i gossos聽馃惥馃悤馃悤聽de la Protectora!

Els peluts us ho agrairan!聽馃А

Us hi esperem!!!聽馃槈