Dog Day by Gos Artic

04/11/2016 | Activitat Históric

Gran dia ahir a “DOG DAY by Gos Àrtic”!

 

Des de la Protectora d’animals de Sabadell volem felicitar i agrair a l’organització la seva feina i invitació a aquesta.

 

Organitzat en un espai molt maco i adequat tant pels gossos com pel públic assistent, el temps ens va acompanyar i va ajudar que molta gent s’apropés per participar en les activitats que eren moltes i adaptades a totes les edats.

 

Durant tot el matí, no va deixar d’apropar-se gent a la zona dels estands col.laborant comprant alguna cosa, demanant informació sobre l’entitat o per saludar i conèixer els nostres gossos en adopció, el Coco i la Focky que per un dia van sortir del refugi, per passar-s’ho molt bé, portant-se de meravella i participant en la desfilada de gossos.

 

Molt contents també perqué vam tenir dues visites!!!
El Hopps, adoptat al setembre per uns nois de Barcelona i que estant super contents amb el gos, diuen que és boníssim, el poden portar a tot arreu sense cap problema i és el mimat de la casa!
I també van venir la família de la Nona, la nostra Nona “famosa” que va sortir a “El Hormiguero” i que justament avui dia 14 de novembre fa un any que va ser adoptada. Una família molt maca que tenen a la Nona com un més de la família que l’ estima’n molt! 

Adjuntem article http://clubgosartic.cat/gran-exit-de-public-en-la-primera-edicio-del-dog-day-by-gos-artic/