Coteta – Octubre 2016

01/10/2016 | Animals Adoptats Històric

Hola! Com va per la protectora?

 

Ahir va fer 6 mesos que em vàreu regalar (perquè és un regal de la vida) a aquesta preciositat de gateta, bona, llesta, carinyosa, social, juganera, un cul inquiet… i un bombonet de sucre! La que m’estima més que ningú al món (i jo a ella): la Coteta.

 

Aquesta petita bola de pèl ha alegrat la meua vida i la de tota la meua família. Qui m’ho anava a dir… que la boleta que estava al fons d’una gàbia em despertaria amb petons cada matí, creixeríem juntes i compartiria amb mi una vida entre dos ciutats.

 

Sempre vos ho agrairé que em posàreu aquesta peludeta en la meua vida.

 

Us envio unes fotos per què veieu lo bonica que està i el canvi que ha pegat des de que està a casa.

 

Mil gràcies, petons gatunos i abraçades.

 

Blanca i Coteta

 

coteta 01 coteta 02 coteta 03