Conferència a càrrec del Dr. Jeff Young

11/10/2013 | Activitat Históric

El doctor Jeffrey Young es va graduar a la Facultat de Veterinària de la Universitat Estatal de Colorado el 1989. Va crear Planned Pethood Plus, Inc. (PPP) el 1990. El PPP és ben conegut pels serveis d’esterilització mòbils i de baix cost, la seva tasca a les reserves de nadius americans i la formació de veterinaris arreu del món en les tècniques quirúrgiques més eficients.

 

El doctor Young ha format part del consell de nombroses organitzacions humanitàries i ha estat l’assessor per a la creació d’unitats mòbils de cirurgia arreu dels Estats Units. Recentment, va fundar la seva pròpia ONG, anomenada “Planned Pethood International“. 

 

Planned Pethood International ha estat creada per ajudar a finançar treballs d’esterilització i castració i formació veterinària des de les noves i avançades instal·lacions del seu hospital veterinari a Bratislava (Eslovàquia) i també està treballant activament a Mérida (Mèxic), on va obrir un complet hospital veterinari.

 

El doctor Young creu que la seva ètica humanitària prové de la seva feina com a oficial de “control animal” durant la seva formació veterinària a la universitat. Ell personalment s’ha encarregat de l’esterilització de més de 165.000 animals en els últims 18 anys i ha format més de 100 veterinaris. És un declarat defensor de l’esterilització primerenca com a mètode de control de la població d’animals de companyia.


El doctor Young persegueix un objectiu clar: “Reduir de manera significativa la superpoblació d’animals de companyia arreu del món.”