Fes-te padrí/na

Per què apadrinar?

Si ets una persona que estima els animals, que està motivada per la seva defensa i protecció i, per la teva situació personal, no pots adoptar-ne cap, tens la possibilitat d’apadrinar-ne un.

Quins animals formen part del programa?

Gossos i gats d’edat avançada o amb problemes de salut que necessiten atencions especials, motiu pel qual tenen menys possibilitats de ser adoptats.

Gossos de races catalogades com a GPP, que la normativa fa més difícil la seva adopció.

Alguns animals arriben al refugi amb lesions físiques i psíquiques greus, per maltractaments o accidents de trànsit que acaben deixant-los seqüeles de per vida.

D’altres són abandonats després d’haver passat tota la vida en companyia d’una familia, perque pateixen incontinència, han perdut la visió, tenen artrosi o altres afeccions pròpies de la vellesa.

Ells no van escollir ser d’una raça potencialment perillosa, tenir una malaltia o ser vells, però són vius, pateixen i necessiten atencions i carícies.

Per a què serveix?

Per col·laborar en la seva manutenció (alimentació, higiene, atenció veterinària, etc.), fins que, entre tots, els trobem una nova llar. Indirectament, també es contribueix al sosteniment econòmic de la Protectora, per poder continuar desenvolupant la nostra tasca.

Tipus d’apadrinament

PADRÍ PRESENCIAL

Si disposes de temps i et pots comprometre a venir regularment a veure el teu apadrinat, t’aconsellem ser padrí presencial.

Els animals ben aviat coneixen les persones que els venen a visitar al refugi de manera habitual. Es mostren contents de poder compartir-hi jocs, carícies i estones d’esbarjo i d’educació que ajuden a millorar-ne la socialització.

Com a padrí presencial podràs venir a visitar el teu gos o gat apadrinat dos cops al mes, confirmant prèviament l’assistència per correu electrònic.

PADRÍ NO PRESENCIAL

Per a les persones que volen ajudar però que no poden venir sovint a la Protectora perquè els falta temps o viuen massa lluny, la millor opció és fer-se padrí no presencial.

Podràs venir a visitar el teu gos o gat apadrinat un cop a l’any. La resta de l’any, et mantindrem informat per correu electrònic de les incidències que puguin sorgir.

Formulari d’apadrinament

Com puc apadrinar?

Has d’omplir i enviar el següent formulari d’apadrinament i en breu ens posarem en contacte amb tu per quedar i triar l’animal apadrinat.

$

Per 15 € al mes podràs apadrinar un GOS de manera presencial.

$
Per 12 € al mes podràs apadrinar un GOS de manera no presencial.
$

Per 12 € al mes podràs apadrinar un GAT de manera presencial.

Beneficis que obtindràs:

$

Rebràs la nostra revista de publicació semestral "Petjades" perquè estiguis ben informat de tot el que es fa a la Protectora.

$

Presentant el teu carnet de padrí/na gaudiràs de descomptes i avantatges a clíniques veterinàries i altres establiments esmentats en aquesta web a la pàgina Centres Col·laboradors.

$

Podràs desgravar les teves aportacions a la declaració de la renda.

Dades de contacte

A través del correu electrònic: padrins@protectorasabadell.org

O personalment al refugi els diumenges:
Lliga Protectora d’Animals de Sabadell
Ctra. de Caldes, km 24,2
08202 Sabadell

  Dades personals

  Dades bancàries

  Tria el tipus d'apadrinament

  De quina entitat bancaria ets?

  Nom del titular

  Número de compte (IBAN)


  Altres dades

  En cas de tenir algun vincle amb la Protectora, indica-ho: