Donacions

Al nostre compte

Pots fer un donatiu puntual al nostre compte corrent del BANC SABADELL:

IBAN: ES32 0081 0900 87 0002206230
BIC: BSABESBBXXX

Més info

Les donacions per ingrés en compte es poden desgravar en la declaració de la renda, si son superiors a 60 € al any. Si vols rebre un certificat per desgravar la teva donació, a l’hora de fer l’ingrés o la transferència hauràs d’indicar el teu nom i DNI, i enviar un e-mail amb les teves dades de contacte (dades personals, DNI, adreça, telèfon i correu electrònic) a socis@protectorasabadell.org per sol·licitar el certificat per a la renda.

Mitjançant PayPal

Pots fer un donatiu puntual utilitzant el nostre compte de Paypal.

Mitjançant Bizum

Pots fer un donatiu puntual utilitzant el nostre còdi Bizum:

03188
Com fer una donació amb Bizum?

Activa Bizum: Descarrega’t la app del teu banc, registra’t i busca l’opció Bizum. Trobaràs l’opció d’enviament de diners a una ONG dins.

Còdi Bizum: Selecciona l’ONG  a la que vulguis fer una donació o introdueix el còdi d’enviament.

Posa la quantitat: Selecciona la quantitat amb la que vols contribuir i clica a enviar. Els teus diners arribaràn al moment!

Per a més info: bizum.es/donar-ong

Uneix-te al nostre grup de Teamers

Amb 1 Euro al mes pots ajudar a canviar el rumb de les vides dels nostres animals

Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. Es basa en la idea de què només, amb 1€, no podem fer massa però si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes. Unir-te al nostre grup és registrar-te i donar un número de compte o tarjeta, només una vegada, i ja te n’oblides. És automátic, cada mes et descompten l’euro amb zero comissions.

És molt fácil! Vols saber-ne més?

Crowdfunding

Ajuda’ns a poder complir amb els nostres projectes puntuals

La fundació migranodearena es una plataforma de crowdfunding social i solidari que et permet implicar-te amb causes socials a través de la creació de reptes solidaris basats en el crowdfunding.

La Protectora utilitza aquesta plataforma per fer micro mecenatges puntuals com operacions a alguns animals que ho necessiten de forma urgent o ajudar a ampliar instal·lacions.

Actualment no tenim cap recaudació però si vols pots veure els reptes finalitzats.

Donacions puntuals

SOS Padrins

Són padrins puntuals durant un temps limitat per assegurar que cap animal es quedi sense el tractament i la cura que necessita. Per ser-ho és molt senzill, el teu compromís consistirà a ajudar amb la teva aportació l’esmentat animal durant els mesos indicats.

Quan entri un cas d’emergència a la protectora i un animal necessiti SOS Padrins, ho comunicarem a través dels nostres mitjans de difusió, com ara els perfils a les xarxes socials. Especificarem quants padrins ens calen per a ell i el temps de durada.

Vols saber-ne més?

T’animem a participar en aquest programa i a formar-ne part per ajudar a salvar els animals més necessitats de la protectora. T’hi apuntes?

Podràs fer-ho directament a través d’un formulari en línea que trobaràs actiu, quan tinguem un cas per al qual necessitem recaptar diners. En aquests moments no tenim cap cas urgent.