Donacions

Al nostre compte

Pots fer un donatiu puntual al nostre compte corrent del BANC SABADELL:

IBAN: ES32 0081 0900 87 0002206230
BIC: BSABESBBXXX

Més info

Les donacions per ingrés en compte es poden desgravar en la declaració de la renda, si son superiors a 60 € al any. Si vols rebre un certificat per desgravar la teva donació, a l’hora de fer l’ingrés o la transferència hauràs d’indicar el teu nom i DNI, i enviar un e-mail amb les teves dades de contacte (dades personals, DNI, adreça, telèfon i correu electrònic) a socis@protectorasabadell.org per sol·licitar el certificat per a la renda.

Mitjançant PayPal

Pots fer un donatiu puntual utilitzant el nostre compte de Paypal.

Mitjançant Bizum

Pots fer un donatiu puntual utilitzant el nostre còdi Bizum:

03188
Com fer una donació amb Bizum?

Activa Bizum: Descarrega’t la app del teu banc, registra’t i busca l’opció Bizum. Trobaràs l’opció d’enviament de diners a una ONG dins.

Còdi Bizum: Selecciona l’ONG  a la que vulguis fer una donació o introdueix el còdi d’enviament.

Posa la quantitat: Selecciona la quantitat amb la que vols contribuir i clica a enviar. Els teus diners arribaràn al moment!

Per a més info: bizum.es/donar-ong

Uneix-te al nostre grup de Teamers

Amb 1 Euro al mes pots ajudar a canviar el rumb de les vides dels nostres animals

Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. Es basa en la idea de què només, amb 1€, no podem fer massa però si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes. Unir-te al nostre grup és registrar-te i donar un número de compte o tarjeta, només una vegada, i ja te n’oblides. És automátic, cada mes et descompten l’euro amb zero comissions.

És molt fácil! Vols saber-ne més?

Crowdfunding

Ajuda’ns a poder complir amb els nostres projectes puntuals

La fundació migranodearena es una plataforma de crowdfunding social i solidari que et permet implicar-te amb causes socials a través de la creació de reptes solidaris basats en el crowdfunding.

La Protectora utilitza aquesta plataforma per fer micro mecenatges puntuals com operacions a alguns animals que ho necessiten de forma urgent o ajudar a ampliar instal·lacions.

Donacions puntuals

SOS Padrins

Són padrins puntuals durant un temps limitat per assegurar que cap animal es quedi sense el tractament i la cura que necessita. Per ser-ho és molt senzill, el teu compromís consistirà a ajudar amb la teva aportació l’esmentat animal durant els mesos indicats.

Quan entri un cas d’emergència a la protectora i un animal necessiti SOS Padrins, ho comunicarem a través dels nostres mitjans de difusió, com ara els perfils a les xarxes socials. Especificarem quants padrins ens calen per a ell i el temps de durada.

Vols saber-ne més?

T’animem a participar en aquest programa i a formar-ne part per ajudar a salvar els animals més necessitats de la protectora. T’hi apuntes?

Podràs fer-ho directament a través d’un formulari en línea que trobaràs actiu, quan tinguem un cas per al qual necessitem recaptar diners. En aquests moments no tenim cap cas urgent.