Altres maneres de col·laborar

Guardioles bestials

Les guardioles ens ajuden aconseguir recursos econòmics per millorar les condicions de vida dels gats i gossos a la Protectora, per la seva alimentació, pels seus tractaments veterinaris, etc. Tant si ets un particular com una empresa pots col·laborar amb nosaltres a través d’elles.

Més info

Com a particular: pots fer el teu donatiu econòmic a les guardioles de la Protectora que tenim a diferents establiments col·laboradors de Sabadell i municipis propers. Pots veure el llistat d’establiments clicant aquí.

Com a empresa: tots els establiments que vulgueu col·laborar ajudant a la Protectora, sobretot, ideal que sigueu establiments en que es pagui en efectiu, ja que així és més fàcil que els clients facin donatius; doncs podeu sol·licitar-ne una, sense cap cost, i un voluntari us la vindrà a portar en els propers dies al vostre establiment i, periòdicament, l’anirà revisant. A més, sortireu publicats al llistat d’establiments col·laboradors que tenim publicat aquí al nostre web. Sol·liciteu la guardiola enviant-nos un email a guardioles@protectorasabadell.org

Regals solidaris

A la nostra botiga solidària trobaràs molts regals divertits i originals amb la nostra imatge corporativa. Comprant-los ajudaràs a molts gossos i gats abandonats.

Empresa solidària

1. La teva empresa pot patrocinar les nostres activitats: campanyes de sensibilització, publicació de llibres o material educatiu i actes concrets.

2. També pot aportar material o serveis relacionats amb el teu àmbit de treball. D’aquesta manera la teva empresa assoleix una responsabilitat social, ajudant a proporcionar una vida digna a molts animals abandonats.

3. També ens pots ajudar anunciant-te a la nostra revista Petjades. Envia un e-mail a revista@protectorasabadell.org i t’informarem de les tarifes.

4. Si tens un establiment obert al públic (botiga, local, etc…) pots ajudar-nos fent difusió (cartells, videos, etc..) sobre la protectora.

5. La teva empresa pot destinar un percentatge de les vendes a la protectora en benefici dels animals abandonats.

Si vols que la teva empresa també sigui solidària, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem. Hi ha moltíssimes possibilitats i estem oberts a qualsevol proposta. Envia’ns un e-mail a protectora@protectorasabadell.org i segur que trobem la manera de colaborar i ajudar els animals del refugi.

Acollides temporals

Una altra manera de col·laborar amb nosaltres és acollint a casa vostra gats o gossos que necessiten una atenció especial durant un temps.

$

Animals convalescents d’una operació o molt malalts que requereixen vigilància, cures i medicació continuada.

$

Fer de mainadera per criar amb biberó els cadells de gats o de gos que arriben al refugi amb poques setmanes de vida o que han perdut la seva mare. Sense algú que els cuidi durant els seus primers mesos de vida, aquest animals moririen.

Totes les despeses (atenció veterinària i medicaments, pinso, llet pels biberons…) van a càrrec nostre. En tots els casos es tracta d’estades temporals, ja que l’animal torna al refugi un cop recuperat per ser adoptat.

Si esteu interessats a ajudar a aquests animals i disposeu de prou temps, necessitem la vostra ajuda! 

Les condicions per ser casa d’acollida són:
Ser de la zona del Vallès, tenir vehicle propi i passar-se pel refugi en horari de públic per a una entrevista prèvia i conèixer-vos en persona.

Si el vostre perfil encaixa amb els requisits de la protectora, us apuntarem a la nostra base de dades i us contactarem quan hi hagi una necessitat.

Aportacions de material

Ens cal també material veterinari i d’oficina (fins i tot si és de segona mà) que detallem en els llistats adjunts.

Publicitat al Kit de l’adoptant

Ara tens la possibilitat d’incloure publicitat de la teva empresa a la carpeta que entreguem als nous adoptants amb el “Kit de l’adoptant”. Pots aconseguir nous clients i a la vegada col·laborar amb el manteniment de la Protectora. Envia un e-mail a protectora@protectorasabadell.org i t’informarem del cost.

Llista de desitjos a amazon

Hem creat la Llista de Desitjos de la Protectora a Amazon. Aquesta llista inclou tots els productes alimentaris, higiènics, farmacèutics, etc. que necessiten els gossos, gats i, especialment, cadells que viuen actualment a la Protectora.

Si vols col·laborar només has de clicar al següent botó i comprar un o diversos productes que ens arribaran directament al refugi.

Entre tots millorarem la vida dels nostres peludets!!!

Comandes de menjar

Si voleu fer una donació d’aliments per als nostres animals, podeu fer la comanda fàcilment online a través del nostre col·laborador Gos i Gat Alimentació que ha creat un apartat especial a la seva web per a nosaltres. Compra en linia i ells ens ho porten directament a l’refugi.

Hem seleccionat pinsos i llaunes, a més dietes veterinàries que ens van molt bé per als nostres gats, gatets, gossos i cadells en cada moment. Així les donacions en espècie que vulgueu fer per als nostres peluts són les que necessitem actualment, a més a preus rebaixats.