Campanya GPPS Live

28/05/2021 | Campanyes

Emissions en directe Instagram “live” per l’Equip GPPS

Projecte d’emissió en directe des del refugi de la protectora per Instagram i Facebook que una vegada al mes – un diumenge, cap a les 12:30 h – proporciona un marc des del qual presentar dues gossos considerats GPPS (potencialment perillosos) a la ciutadania.

Esta iniciativa de difusió ja la portem fent uns mesos, però ara es converteix en campanya, perque va més enllà:

Uns dies abans de l’emissió en directe cada gos es presenta a les xarxes de l’entitat individualment en un vídeo curt per atreure més públic, i uns dies després els dos gossos es porten de passeig a l’exterior, per la ciutat de Sabadell, per ensenyar-los a la ciutadania “en directe”. Te per objectiu donar a conèixer la realitat d’aquests animals catalogats injustament per l’administració com a potencialment perillosos.

Les sessions, vídeos i passejos les dinamitzen i realitzen voluntaris de l’Equip GPPS de la protectora.

Resumint: és un “pack” compost de dos vídeos (un de cada gos) en diferents dies, l’emissió en directe des del refugi uns dies després i un passeig amb els dos gossos a l’exterior per Sabadell la setmana següent per finalitzar.

Així s’aniran presentant aquests gossos en parelles descrivint de cadascun les seves particularitats, habilitats i el seu caràcter individual per fer-los visibles i fer-los destacar d’una massa uniforme de gossos abandonats.

Esperem que aquesta campanya tingui molt d’èxit, millori la imatge que tingui la ciutadania cap a aquests gossos i tinguin l’oportunitat de ser vistos per molta gent, algun dels quals potser es converteixi en la seva mitja taronja.

 

Aquí 2 exemples de la primera presentació de la Coral i el Jumbo: