Camaron – Juny 2011

01/05/2011 | Animals Adoptats Històric

Camaron2Hola!!
Sóc el Camaron, sí, tinc un nom que fa gràcia i és original, com jo!!
Em van adoptar fa mig anyet, van venir des de lluny, amb tren… era de nit i ja no es veia molt bé a la protectora, i quan ja se n’anaven vaig treure el cap entre tots el gossets que eren amb mi, em van possar una corretja i em van treure d’allà. Jo no entenia res, van signar uns papers i al cap d’una estona vaig arribar a una casa, petita, però molt bonica, tenia un llitet i moltes joguines per a mi! Però jo no volia jugar ni posar-me allà, així que em van pujar al llit seu i allà em vaig quedar (ho continuo fent, aquell llitet va passar a la història).
De mica en mica em vaig anar acostumant al soroll dels cotxes, del tren, de la gent… mai estic sol! A la meva mami sempre li diuen que em té molt mimat, però ella diu que sóc la cosa més bonica del món i em fa una abraçada ben ben forta… 
Estic tot el dia bellugant la cua, perquè ara sóc molt feliç, vull donar gràcies a tots els de la protectora per haver-me cuidat fins poder sortir d’allà i que així tingués un altre gos l’oportunitat, tant de bo tot el món adoptés, no saben lo bons i agraïts que podem arribar a ser…
Una llepada!!!

 

Camaron1 Camaron3