Cala (abans Lusy) – març 2021

01/03/2021 | Animals Adoptats Històric

Bona tarda,

Us escrivim per explicar-vos com ens va amb la Cala (abans Lusy :). La setmana vinent farà 3 mesos que va passar a formar part de la nostra família. Vem veure un vídeo de la protectora demanant ajuda per ella, ja que pel seu estat físic (diplàsia, poliartritis) patia força pel fred ja que era a mitjans de desembre. Exactament el diumenge 19 de desembre, tota la família, la meva filla, el meu marit i jo ens vem apropar fins la Protectora per conèixer-la.

De seguida vem veure que era molt tranquila i bona, tot i que una mica rondinaire amb els altres gossos :). També ens vem adonar del perquè havíeu fet una crida especial per buscar-li una llar; estava extremadament prima, (ja que havia arribat unes setmanes abans en un estat de desnutrició) i tenia moltes dificultats per moure les potes del darrera.

Només arribar a casa, ens vem adonar de que era una gosseta fantàstica, molt tranquila, equilibrada i cada vegada més carinyosa. Gràcies a la medicació, alimentació i els seus, com a mínim, 4 passejos diaris, ha guanyat pes, força muscular i sobretot confiança. 

 

Segueix tenint problemes per relacionar-se amb altres gossos, no és en absolut agressiva i està sempre contenta, però lladra molt i això li crea moltes dificultats per fer amics. Per això hem contactat amb un etòleg per intentar que sigui una mica més feliç en les seves passejades. 

 

Estem encantats d’haver incorporat aquesta meravellosa gosseta a la nostra família i ja no ens imaginem fer plans sense tenir-la en compte. És la princesa de la casa.

Us adjuntem unes fotos d’ella perquè veieu com està.

 

Salutacions i felicitats per la gran tasca que feu pels animalets,

 

Jordi, Martina i Mònica

cala

 

cala1