Betty – Maig 2010

01/05/2010 | Animals Adoptats Històric

Hola,
 
Bettyus vull fer arribar unes fotos de la Betty (abans Letty) i explicar-vos com va. Betty és la gosseta que vaig adoptar al novembre.
 
Quan vàrem adoptar la Betty, Juanma i jo teníem molts dubtes, ja que era una gossa gran (tant d’edat (8), com de mida), estava malalta (leishmània) i havíem llegit que la  seva raça (pointer) són gossos força actius.
 
Doncs ara estem encantats amb ella, adoptar la Betty és una de les millors coses que hem fet, ja que pensem que és la millor gossa que podem tenir. La llàstima ha estat no fer-ho abans.
 
Pensem que Betty ens aporta i ens ensenya molt més a nosaltres que no pas al revés.
 
Ara esta vivint una segona joventut, surt a córrer cada dia i li encanten els caps de setmana, perquè sap que sempre anem junts a alguna banda… i és tant divertida que hi ha gent que li acaba fent fotos!!! 
 
Betty3És una gossa molt equilibrada i sociable, que ha superat tots els traumes, i s’ha adaptat a nosaltres de tal manera que sembla que portem tota la vida junts. No trenca res, ni es fa res dins de casa, li encanta el seu llitet (i d’allà no es mou) i li encanta sortir a la terrassa a prendre el sol.
 
És una gossa molt mimosa i dolça!!! Li encanten els mimos!!! I també és una gossa molt llesta i amb molta memòria… amb ella hem descobert les grans qualitats dels gossos de caça… són impressionants!!!
 
Respecte a la seva infermetat la té força superada (ja no dóna positiu en el test de leishmània) i no té cap òrgan afectat. Tot i que s’ha de medicar, ella ho porta genial, perquè es pensa que les pastilles són un premi (ja que van acompanyades d’un “quesito” light… je je je). Ha superat l’anèmia i ha agafat 4 kilos (ara pesa 23,5 Kg.)…  Li ha canviat el pèl i ara sembla una peluix.
Vamos, que está preciosa!!!
 
Doncs records de la Betty, per tots aquells que la van cuidar o conèixer durant uns anys.
 
Salutacions a tothom
 
Juanma, Meri i Betty 

Betty2  Betty1