Athor – ara Ari – Novembre 2012

01/11/2012 | Animals Adoptats Històric

Traducción del alemán:

Hola, amics dels bòxers,

 

Sóc l’Athor (ara em diuen Ari) i us vull enviar notícies des de la meva nova casa a Westerwald, a Alemanya.

La meva nova família s’ha buscat una bona feinada portant-me a casa seva! Aquí visc amb una bòxer que es diu Destiny. Formem un equip únic! Tenim temperament i energia de sobres, el que fa patir bastant la nostra família.

Els de l’associació de bòxers i l’educador caní intenten posar-nos a ratlla. Ja hem fet petits progressos, però fins que em converteixi en un bòxer adaptat passarà una mica de temps i caldrà un xic de feina.

Quina sort que he trobat una gent tan fantàstica. El seu amor, el tinc segur i realment intento fer-ho tan bé com puc!

Ja us faré saber els meus / nostres progressos.

 

Una abraçada,

Ari (abans Athor)

Ari