Acollides pel fred

16/01/2019 | Campanyes

En vista de les gèlides temperatures la Protectora de Sabadell inicia les acollides de fred a partir d’aquest mes per a buscar temporalment una llar a algun dels nostres gossos. Sobretot els gossos més majors padeixen de la humitat als patis durant les nits al dormir sobre palets, i tenen molts problemes a l’hora d’aixecar-se i caminar. També els gossos de pèl curt ho passen molt malament.

La protectora ha fet una selecció de gossos que podrien anar a una casa d’acollida. El temps mínim d’acollida són 2 setmanes, preferentment 1 mes.

NO HI HA GOSSOS DE TAMANY PETIT.
Pràcticament tots els gossos que es donen en acollida són de tamany gran, algun és mitjà.
També tenim gossos de races catalogades potencialment perillosos, aptes per a acollida, si la persona que ho acull té llicència.

Es valorarà en el refugi el tipus de gos que més encaixa pel caràcter dels gossos amb la situació de la casa d’acollida, en funció de si hi ha altres animals, nens, etc.

Interessats a acollir algun gos en aquesta època de fred poden passar directament pel refugi en horari de públic de 15-18h de dilluns a dissabte, 11-14h diumenges.
Ctra. de Caldes, km 24,2, Sabadell – T. 93 7267227 – protectora@protectorasabadell.org

En aquest enllaç podreu veure alguns dels animals que estan en acollida
https://www.youtube.com/watch?v=e2w7vbvcgzy&feature=youtu.be

MOLTES GRÀCIES PER VOSTRA COLABORACIÓ I PER INTENTAR MILLORAR TEMPORALMENT LES CONDICIONS DE VIDA D’ALGUN DELS NOSTRES PELUTS.