8a Festa de Minisocis

07/09/2019 | Activitat Históric

Aquest dissabte 7 de setembre, durant els actes de la festa major de Sabadell, es va organitzar la festa dels minisocis davant de l’ajuntament. Des de les 10 del matí fins les 14 la plaça del Doctor Robert es va anar omplint de gent que s’apropava per participar i per informar-se sobre les activitats i els serveis de la protectora. Durant tot el matí es van organitzar tallers i jocs infantils (taller de maquillatge, una gimcana i tallers de joguines per gats) i una desfilada de gossos de la protectora que es troben en adopció.

 

Recordem que els minisocis són infants menors de 18 anys que amb l’ajuda dels pares col·laboren econòmicament amb la protectora aportant 4 euros mensuals. Els minisocis son una part indispensable del refugi ja que són el futur de la nostra societat i d’aquesta manera se’ls hi pot ensenyar la importància de protegir i defensar els animals. Fent-se minisocis es rep periòdicament la revista Petjades i la revista Cadells i es tenen els mateixos avantatges que els socis adults.Durant la festa es va aprofitar per donar un obsequi a als voluntaris de l’ADF de Sabadell com a agraïment per desbrossar i netejar les zones del voltant del refugi.  

 

Finalment agrair a la totes les persones que es van apropar a la festa ja sigui per participar col·laborar o informar-se, a tots als voluntaris que la van fer possible i a l’ajuntament de Sabadell per facilitar l’espai.

Moltíssimes gracies a tothom i fins la propera !!!