6ª Festa del Animal de Compañyia 27-9-09

27/09/2009 | Activitat Históric

 

Èxit de públic de la 6ª Festa de l’Animal de Companyia

Per primera vegada es celebra al Parc Catalunya a causa de les obres del centre

El diumenge es va celebrar la 6a edició de la Festa de l’Animal de Companyia, que cada any organitza la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell. L’objectiu de la festa era conscienciar a la població sobre el problema de l’abandonament, conèixer la tasca de la protectora i promoure la tinença responsable d’animals de companyia, a més de fomentar l’adopció de gossos i gats. El canvi d’ubicació de la Plaça Doctor Robert a la Plaça de l’Argub del Parc Catalunya a causa de les obres, així com el bon temps, van contribuir a l’èxit de la convocàtoria, amb una bona afluència de públic durant tot el dia, ja que aquest any per primera vegada els actes de la festa s’han perllongat durant la tarda.

Els assistents, molts d’ells acompanyats pels seus gossos, van disposar en aquesta ocasió de més espai, zones verdes per passejar amb els animals, aigua i tranquil•litat.  Des de dos quarts d’onze del matí nombroses persones van poder participar en les activitats previstes: una exhibició protagonitzada pels gossos de la Creu Roja,  dues desfilades de gossos de la protectora per adoptar o bé per apadrinar, tallers infantils, una trobada de gossos adoptats, l’entrega de premis del concurs de fotografia convocat per l’entitat… A la tarda una gimcana per equips formats per gossos i persones i una xocolatada van posar punt i final a la festa. Al llarg de tot el dia els visitants van poder informar-se sobre la situació dels animals de la protectora, interessar-se per l’adopció o el apadrinament i comprar material promocional de l’entitat. Els organitzadors van valorar positivament el resultat: al final del dia s’havien apadrinat tres animals, va sortir un possible adoptant i es van fer nous socis i interessats en el voluntariat.

 

Malgrat això el balanç no va poder ser del tot positiu: a última hora  quan els voluntaris van tornar el material a la protectora es van trobar un cadell de gos que algú havia llençat per sobre de la tanca de la porta de més de dos metres d’alçada i un gat abandonat dins d’un transportin… Està clar que malgrat els esforços queda molta feina per fer.

 

Veueu totes les fotos en el nostre ALBUM de FOTOS.