4ª Festa dels Minisocis

28/06/2015 | Activitat Históric

Aquest diumenge passat durant tot el matí vàrem realitzar la 4a Festa dels Minisocis, a la plaça Doctor Robert de Sabadell.

El temps va acompanyar “potser massa”, ja que va fer moltíssima calor i això va fer que molta gent no s’animés a venir, tot i així, es va crear, un ambient familiar i molt agradable on tots plegats van poder gaudir d’un matí entretingut i, alhora, solidaria.

Els assistents a la festa van poder fer un munt d’activitats dirigides pels monitors voluntaris de la protectora gràcies al suport dels col·laboradors de la festa.

Els pastissos i coques presentats al concurs eren boníssims i tots els assistents van poder fer-ne un tast.

Vam gaudir d’una bona desfilada amb els protagonistes de la festa, nens i nenes acompanyats per voluntaris de la protectora i els nostres Minigossos en adopció … Esperem que trobin ben aviat una família que els cuidi i els estimi molt!

El sorteig solidari tot un èxit!!!… per descomptat, els guanyadors van quedar molt contents!

El photocall molt divertit!!! A més de les persones que si van acostar, tots els voluntaris ens vam poder fotografiar!

Per acabar la festa MULLANT-NOS PELS ANIMALS … Un joc molt divertit d’aigua i esponges en la que vam quedar tots remullats de dalt a baix i que va anar molt bé per la calor.

I els resultats de la festa també han anat prou bé! 

 

 

  •  Algunes persones s’han interessat per ajudar a la protectora ja fent-se soci, minisoci, voluntari o col·laborar com a patrocinador així com consultes per adoptar. 
  •  Amb els diners recollits entre les donacions a les guardioles, vendes de la botiga, bar, mercat de les minipuces, photocall i sorteig solidari, podrem seguir treballant per ajudar als animals que viuen a la protectora. 
  • També, van venir a visitar-nos famílies que han adoptat gats o gossos a la nostra protectora, les famílies dels gats a explicar-nos anècdotes, les dels gossos, van portar el pelut per què veiéssim lo “guapos” i feliços que estan … Una gran alegria per nosaltres i que ens dóna força per continuar realitzant la tasca d’ajudar als animals. 
  • S’han fet dos nous minisocis.
  • La Linda, una gosseta preciosa i boníssima si tot va bé serà adoptada… la resta de gossos, tots ells fantàstics, esperem que trobin ben aviat una família que els cuidi i els estimi molt!

 

 

VOLEM AGRAIR ESPECIALMENT TOTES LES COL·LABORACIONS SOLIDÀRIES que han estat moltes i sense les quals no podríem realitzar aquestes activitats i són una part molt important per ajudar-nos a donar a conèixer la problemàtica dels abandonaments i els maltractaments i fer visibles els peluts que viuen al refugi.

Esperem que tots els participants i acompanyants s’ho hagin passat molt bé i us esperem l’any vinent!

Estem molt agraïts per la participació. Gràcies a l’ajuda de tots vosaltres, és possible que els animals tinguin millors condicions de vida!

Totes les fotos de la festa están penjats al “Àlbum de fotos” de la web de la Protectora.https://www.protectorasabadell.org/albums.php

GRÀCIES MINISOCIS, SOCIS, VOLUNTARIS, COL·LABORADORS I SIMPATITZANTS!!!!