2ª Festa dels minisocis

30/06/2013 | Activitat Históric

Aquest diumenge passat, a la plaça Creu Alta de Sabadell, vàrem realitzar la 2a Festa dels Minisocis dedicada als més menuts, amb l’objectiu d’apropar els animals, el seu respecte i bon tracte als infants.

El temps va acompanyar i es va crear, un ambient familiar on els minisocis acompanyats d’altres nens i nenes, així com de pares, tiets, avis i amics van poder gaudir d’un matí entretingut i, alhora, solidari.

Els assistents a la festa van poder fer, entre d’altres, jugar als jocs que els monitors van idear: de dibuixar, d’aigua, de córrer, de pensar…en fi, de tot per tots els gustos; comprar articles solidaris de la Protectora, com per exemple els nous llapis o els bolsos tipus bandolera; Participar a primera hora a l’esmorzar popular. Tot un gust!

També van participar adquirint joguines, peluixos, contes o jocs infantils del Mercat de les Puces infantil, que va ser el primer cop que el vam portar a terme i va tenir una bona acollida per part dels més petits; tastant les truites presentades al 1r concurs de truites, ….mmm…. la guanyadora estava boníiiiiissima! I podent acariciar i desfilar amb els gossos que van participar a la desfilada de gossos en adopció de la Protectora, que van ser: el Jacko, la Mar, el Zeus, el Jach, el Jim, el Coco y la Cuca.

Va ser tot un plaer compartir la matinal amb ells i amb tots vosaltres, i els gossos es van portar genial amb tot el públic assistent -tant persones com altres gossos-.

Esperem que trobin ben aviat una nova família que els estimi i els cuidi! 

 

Les fotos les podeu veure totes en Àlbum de fotos”.