1r Torneig 3 x 3 de bàsquet de la Protectora

10/04/2011 | Activitat Históric

El passat diumenge 10 d’abril, a la Plaça Dr. Gorina de Sabadell, es va celebrar el 1er torneig de 3 x 3 de Basquet organitzat per la Protectora  d’animals de Sabadell.

Paral.lelament al torneig, es va fer una desfilada de gossos en adopció (on el Mel,la Bruixa,l’Eddy, la Nuca i l’Andi van desfilar acompanyats dels voluntaris de l’associació per cercar una nova família), també un taller de maquillatge infantil, un stand d’informació de la protectora, el mercat de les puces, on s’hi podien trobar des de llibres a  bolsos, figures… i una petita barra de bar, on tot el públic assistent podia comprar begudes i entrepans. Un gran esdevediment molt entretingut, que va apropar a ciutadans sabadellencs amants dels animals i de l’esport.

El torneig de basquet va tenir una durada total de 4 hores, 15 partits i 6 equips mixtes. On tots els participants s’ho van passar d’allò més bé i van demostrar esportivitat.

La sisena posició va ser per un equip format per noies, Elima, que va demostrar en tot moment moltes ganes i esforç per guanyar. La cinquena posició va ser per l’equip format per noies, el Casal Reduït, on van posar en algun moment  les coses dificils als altres equips. La quarta posició va ser per Cavok, un equip mixte que va lluitar fins l’últim moment per guanyar i sense massa sort en les cistelles . Triumvirat meravellós, amb la tercera posició, un equip jove i lluitador, que no va posar les coses fàcils a les primeres posicions. I la segona i primera posició va ser molt renyida: l’equip Mate i Naciones Unidas van demostrar a tots els assitents, que tots dos eren guanyadors del torneig, però finalment, desprès d’un llarg partit, dos punts d’avantatge per part de l’equip Mate, va fer que es proclamessin guanyadors del torneig.

Finalment, amb un ambient molt maco, divertit i esportiu, vàren fer entre tots un concurs de triples. I el guanyador va ser un jugador de l’equip triunfador del dia.

Totes les fotos a l”Album de Fotos”.