http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php

PROGRAMA PADRINS


NOTA IMPORTANT:

En aquests moments només és possible apadrinar GATS o bé GOSSOS de manera NO PRESENCIAL. Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem: padrins@protectorasabadell.org

 

EL CERCADOR EN AQUEST APARTAT NO ESTÀ ACTUALITZAT, PERQUÈ ESTEM EN FASE DE CANVIAR LA NOSTRA WEB.

Per triar un animal per apadrinar, poseu-vos en contacte amb padrins@protectorasabadell.org

 


 

PER QUÈ APADRINAR?

 

Si ets una persona que estima els animals, que està motivada en la seva defensa i protecció i, per la teva situació personal, no pots adoptar cap animal, tens la possibilitat d'apadrinar-ne un.

 


QUINS ANIMALS FORMEN PART DEL PROGRAMA?

 

Gossos i gats d'edat avançada i/o amb problemes de salut, que requereixen unes atencions especials, motiu pel qual tenen menys possibilitats de ser adoptats. Molts d’ells passen la resta de la seva vida a la Protectora.

  • Foto Programa PadrinsAlguns animals arriben al refugi amb greus lesions físiques i psíquiques, degudes a maltractaments o a accidents de trànsit que acaben deixant-los seqüeles de per vida.
  • D’altres, per la seva avançada edat, al patir incontinència, pèrdua de visió, artrosi, pèrdua d'algunes dents i totes aquelles afeccions pròpies de la vellesa, són abandonats després d'haver passat tota la vida en companyia d'una família.   
  • Ells no van escollir ser una raça de moda, tenir una malaltia o ser vells, però estan vius, pateixen, necessiten i precisen d’atencions i de carícies.

 

 


 

PER A QUÈ SERVEIX?

 

Per col·laborar directament en la seva manutenció (alimentació, higiene, atenció veterinària, etc.), fins que, entre tots, trobem una nova llar per a l'animal. Indirectament, també es contribueix al sosteniment econòmic de la Protectora, per poder continuar desenvolupant la nostra tasca.

 


COM PUC APADRINAR?

 

Per 15 € al mes podràs apadrinar un gos o un gat de forma presencial.

Per 12 € al mes podràs apadrinar un gos o un gat de forma no presencial

 

Pots veure la llista de gossos i gats per apadrinar al web, o bé al dossier que et facilitaran directament al refugi.

 

Després hauràs de contactar amb nosaltres per emplenar el full d'apadrinament, i a continuació enviar-lo per correu electrònic, per correu postal, o bé entregar-lo personalment al refugi.

 

 

TIPUS D'APADRINAMENT:

 

Si disposes de temps i et pots comprometre a venir regularment a veure el teu apadrinat, t'aconsellem ser padrí presencial.

 

Per a les persones que volen ajudar però per falta de temps o per viure massa lluny, no poden venir sovint a la Protectora, llavors la millor opció és fer-se padrí no presencial.QUÈ OBTINDRÉ?

 

Si ets padrí presencial: Podràs venir a visitar el teu gos o gat apadrinat el primer i el tercer diumenge de cada mes, de les 12h a les 13:30h, prèvia confirmació d'assistència.

Si ets padrí no presencial: Podràs venir a visitar el teu gos o gat apadrinat un cop a l'any.


 Foto Programa Padrins 3  Foto Programa Padrins 4

 

Seràs atès per l'equip de voluntaris del Programa Padrins, que t'informaran, assessoraran,  donaran suport i estaran amb tu en tot moment durant la visita.

 

Els animals ben aviat coneixen a les persones que els venen a visitar al refugi de manera habitual, i es mostren contents de poder compartir jocs, carícies, estones d'esbarjo, i d'educació que ajuden a millorar la seva socialització.

 

Si tens fills, pots començar a educar-los perquè siguin responsables i respectuosos amb els éssers vius, tenint present que el contacte amb els animals és molt beneficiós tant a nivell físic com emocional.

 

En el moment d'apadrinar un animal et donarem un carnet acreditatiu que et permetrà gaudir de molts avantatges i descomptes en clíniques veterinàries i d'altres establiments que col·laboren amb  la Protectora.

 

A més, rebràs informació periòdica sobre l’evolució del gos o gat apadrinat; així com la revista “Petjades”, que s'edita semestralment. VOLS VEURE ALGUNS APADRINATS I ELS SEUS PADRINS?

 

Mira el vídeo que es va fer amb motiu de la 7a Festa de Padrins al maig 2015:

 

https://drive.google.com/file/d/0B2-q9g0FeD8TaGM2Rm5mUGpPaHM/view?usp=sharing

 

 


DADES DE CONTACTE:

 

A través del correu electrònic: padrins@protectorasabadell.org

 

o per telèfon: 93 726 72 27

 

o personalment al refugi:

Lliga Protectora d’Animals de Sabadell
Ctra. de Sabadell a Caldes de Montbui km 24,2


Més informació:

Logo de pdf Tríptic Programa Padrins pdf

 


 

24.2.2017: LLANCEM UNA NOVA MODALITAT D'APADRINAMENT - SOSPADRINS

 

Informa't en aquesta página: http://www.protectorasabadell.org/noticias.php?pg=52009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/