http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
ACOLLIDES PEL FRED 08-02-2016

acogidas 2016

 

 

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA D'ESTERILITZACIO DE FAADA 21-01-2016

La propera campanya d'esterilització e identificació d'animals de companyia de FAADA serà de l'1 de febrer fins el 30 de abril del 2016. Podreu inscriure els vostres animals a partir de l'1 de febrer del 2016, al formulari que trobareu llavors en aquesta web.

http://socresponsable.org/

 

Aprofita per esterilitzar els teus animals en condicions més econòmiques!
Col·laborar per evitar la superpoblació i l'abandonament d'animals que després acaben a les protectores!

Llegir més
 
PROJECTE HILLS4CATS 15-01-2016

L'any passat 2015 l'empresa Hills va iniciar una campanya solidària en favor dels gats de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell. Amb la compra de cada quilo d'aliment Hill's de gat que van fer els estudiants de les facultats de la UAB durant tot el 2015, feien una donació d'una ració d'aliment diària per a un gat de la Protectora de Sabadell. Alhora, exposaven històries dels nostres gats per fomentar la seva adopció.
Ara Hills ens ha donat a conèixer els resultats: 75 quilos de les donacions derivades dels estudiants i una donació addicional de 175 quilos, o sigui, vam rebre en total 250 kg de pinso de gat. ¡Veure foto!


Donem moltíssimes gràcies a Hills per la seva iniciativa solidària en benefici dels gats abandonats i per haver estat elegit com a destinatari d'aquest projecte. 

 

donacion hills

Llegir més
 
JORNADA SOBRE PROTECCIÓ ANIMAL - MINISTERI DE JUSTICIA 12-01-2016

Participació de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell en una jornada sobre protecció animal

 

El passat dimarts 12 de gener del 2016, el president de la protectora, Narcís Sirvent, va poder participar com a ponent en una jornada sobre protecció animal convocada pel Ministeri de Justícia al Centre d'Estudis Jurídics de la Universitat Complutense a Madrid. A l'acte van assistir advocats, veterinaris, policia i diverses entitats proteccionistes d'animals, en total una setantena de persones. El nostre president va parlar del paper de les protectores, tot enfocant el tema cap al problema dels abandonaments i les seves causes.

 

En les diverses sessions de treball que es van fer al llarg del dia, es van tractar temes com ara la tasca social desenvolupada per les protectores, el compromís dels professionals de la salut animal, l'educació com a via d'empatia envers els animals, les polítiques públiques de protecció animal, la reforma del codi penal i els protocols d'actuació davant el maltractament animal.

 

Ara es trauran les conclusions d'aquesta primera jornada que hauria de ser un punt de partida per seguir treballant en la defensa dels animals a l'Estat espanyol. Esperem que a aquesta trobada la segueixin més de les mateixes característiques.

jornada madrid1

 

jornada madrid2

 

jornada madrid3

 

Llegir més
 
BONES FESTES 20-12-2015

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell vol donar les gràcies a tots els col·laboradors, socis, padrins, voluntaris, adoptants, treballadors i simpatitzants per l'ajut que han donat al llarg del 2015 als animals abandonats. Amb la vostra col·laboració hem pogut seguir mantenint el refugi i tenir cura dels gossos i els gats que ens han anat arribant dia a dia i dels que hi resideixen fa anys.


En nom de tots ells, bon Nadal i bon any 2016, ple de salut i felicitat per a tothom de dues i de quatre potes!

 

postal nadal 2015

 

Llegir més
 
LA PROTECTORA ESTRENA INSTAGRAM 09-12-2015

La Protectora estrena Instagram!

Des d'avui podeu seguir-nos també a través d'Instagram:
https://www.instagram.com/protectorasabadell/

El primer que us saluda és Jacko. Feliç dimecres!
Ajuda'ns a difondre els nostres animals!

 

 

Llegir més
 
JORNADES FELINES EUROPEES 2015 08-12-2015

El 7 de Novembre membres de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell vam tenir l'oportunitat d'assistir a les Jornades Felines Europees 2015 que va organitzar la Plataforma Gatera a Barcelona.

A tots els que els agraden els gats i que treballen per millorar el benestar i la protecció d'ells us deixem el link a les interessants ponències resumides en aquesta crònica amb molta informació sobre els felins:

http://plataformagatera.org/post-73-cronica-de-las-jornadas-felinas-europeas-2015-celebradas-el-pasado-7-de-noviembre-en-barcelona

Llegir més
 
ENTREVISTA A ONDA CERO 03-12-2015

Us passem el link a una entrevista interessant al ministre de Justícia, Rafael Catalá, al programa d'Onda Cero "Com el gos i el gat" sobre el tema de les lleis i la protecció animal a Espanya.

http://www.ondacero.es/programas/como-el-perro-y-el-gato/videos/hemos-llegado-mas-tarde-a-esta-sensibilidad-por-la-proteccion-animal_20151129565b1aeb4beb2834cda3e522.html


L'entrevista va sortir a continuació d'una reunió a Madrid convocada pel ministre arran d'uns comentaris de l'actor Dani Rovira al programa "El Hormiguero". En aquesta reunió també va participar el president de la nostra associació Lliga Protectora d'Animals de Sabadell, Narcís Sirvent.

Llegir més
 
REPTE SOLIDARI - DIA DE DONAR 1.12. 30-11-2015

El proper 1 de desembre, arriba a Catalunya un moviment global anomenat Giving Tuesday, present actualment a més de 70 països. Aquesta iniciativa, coneguda mundialment com "el dia de donar", té com a finalitat destinar un dia a una causa solidària. Així de fàcil. Un dia dedicat únicament i exclusiva a donar un cop de mà a qui ho pugui necessitar.

 

A la Lliga Protectora de Plantes i Animals de Sabadell ens hi unim amb el nostre propi objectiu mitjançant una acció de micromecenatge. El micromecenatge és una manera d'unir un col·lectiu amb uns mateixos interessos amb la finalitat de treballar conjuntament per assolir uns objectius establerts per finançar quelcom concret.

 

En aquest cas, aportant el nostre gran de sorra a través d'un portal virtual contribuirem a l'objectiu d'arribar als 1.000€ per adquirir materials per millorar la qualitat de vida d'animals que, malauradament, han de passar un temps en les instal·lacions.

La quantitat recaptada es destinaria, principalment, a:

 

Arnesos per treure a passejar gossos:

Actualment, els collars i arnesos que tenim són de segona mà. Els gossos del refugi han de sortir a passejar amb arnesos que els garanteixin la seguretat perquè no corrin el risc d'escapar-se, ja que la majoria són grossos i estiren molt de la corretja.

 

Rascadors per als patis dels gats:

Amb rascadors i jocs per als patis dels gats, es pot contribuir al seu benestar mentre hagin de ser al refugi i alleujar-los una mica l'estada.

 

Us animem a participar en aquest moviment global el proper 1 de desembre i a col·laborar-hi al nostre costat a través de l'enllaç següent:

 

http://www.migranodearena.org/es/reto/8824/arneses-para-perros-y-rascadores-para-gatos/

 

Giving Tuesday logo

 

 

 

 

Llegir més
 
RECOLLIDA SOLIDÀRIA PEL RACO DELS ANIMALS 26-11-2015

Us passem informació de la recollida solidària que organitza El Racó dels Animals en benefici de la nostra Protectora.

Us animem a participar-hi i també a compartir el missatge entre els vostres contactes!

 

"Bon dia a tots!
Com cada any, a El Racó, posem en marxa la campanya "ELS REIS TAMBÉ PASSEN PER LA PROTECTORA".
Des d'avui fins al dia 5 de gener, tindrem un racó a la botiga perquè pugueu portar tot allò que vulgueu, llits, roba, collars, medicaments, mantes, snacks... tot allò que ja no feu servir o que vulgueu regalar als gossos i gats que més ho necessiten.
Tot el material recollit, el portarem el dia 5 de gener a la Lliga protectora d'animals de Sabadell perquè tots els gossos i gats que no tenen una família amb qui passar el nadal, tinguin el seu regal de reis.
Esperem moltes donacions igual que l'any passat!!!!"

 

Descripción: logo RacoAnimals

           Plaça de l'Onze de Setembre, 1

                       08222 -  Terrassa

                        Telf. 937860935

              info@elracodelsanimals.cat

              www.elracodelsanimals.cat

 

Moltes gràcies als organitzadors!!!

Llegir més

<  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/