http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
REPTE CREAT - COMPRAR NOVA RENTADORA 07-07-2016

Se'ns acaba d'espatllar una de les dues rentadores que tenim, i amb les màquines de 2ª mà hem tingut mala sort últimament, per la qual cosa ens hem posat el repte d'aconseguir en un mes entre tots l'import per poder comprar una rentadora nova de càrrega gran (aprox. 9 kg). Cada granet de sorra ens ajuda!

 

http://www.mgda.es/r/1/11349


Mil gràcies a tots per endavant !!

Llegir més
 
TENIM MOLTS GATETS 06-06-2016

Ara tenim molts gatets llestos per sortir en adopció.

Vine a conèixer-ls al nostre refugi, horari de 15-18h de dilluns a dissabte, 11-14h diumenges i festius. Us estan esperant!

Gatets 2 6 16

Save

Llegir més
 
8a FESTA DE PADRINS 05-06-2016

Aquest diumenge celebrarem el 8e Aniversari del Programa Padrins. Com cada any, els padrins vindran a passejar els seus apadrinats a les 11h i a les 13h farem un pica pica per celebrar que el Programa Padrins segueix donant guerra  : ) 

Gipsy

Llegir més
 
BENEFICIS LOTERIA NADAL 2015 18-05-2016

El mes passat la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell es va endur una immensa sorpresa quan es va liquidar la loteria de Nadal. Com recordeu, havíem tingut sort en 2015 i al nostre número havia tocat un premi. Molta gent no ha anat a cobrar-ho i ho ha donat de forma solidària per als animals del refugi. S'ha pogut recollir un total de 5.000 € de benefici!


La junta de l'entitat vol agrair de tot cor a cada un dels donants la seva solidaritat. Aquesta injecció de recursos serà invertida per poder donar solució als problemes d'allotjament dels gossos potencialment perillosos que des de fa dos anys ens estan entrant de forma massiva. Són gossos que generalment no poden conviure en grup, tal com tenim configurat els patis al refugi, i de moment viuen en gàbies molt petites de forma individual, no surten prou i estan destinats a una vida molt dura i avorrida. La junta té previst habilitar i condicionar patis per poder allotjar aquests gossos de dos en dos en un lloc més gran amb espai per córrer, olorar i socialitzar que esperem ajudarà a poder donar-los en adopció.


MIL GRÀCIES A TOTS PER LA SEVA SOLIDARITAT I PER RECOLZAR NOSTRA TASCA DE MILLORAR LES CONDICIONS DE VIDA DELS ANIMALS EN EL NOSTRE REFUGI. 

Llegir més
 
REPORTATGE A LA VANGUARDIA 10-05-2016

A "La Vanguardia" a la secció Natural va sortir un reportatge sobre la cria de gossos i els fenòmens que poden derivar, per al quin van entrevistar també a la Protectora de Sabadell per tenir l'aportació d'una protectora.

Aquí el link a l'article: http://www.lavanguardia.com/natural/20160509/401677397651/perro-raza-perfecto.html

Llegir més
 
PUBLICITAT EN DOS AUTOBUSOS 15-04-2016

Us informem que des d'avui es poden veure dos autobusos circulant per Sabadell amb un gran rètol de publicitat de la protectora. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'empresa Brunet Publicitat que ens ha ofert aquesta difusió especial de forma totalment solidària.


Agraïm moltíssim a l'empresa Brunet la seva col·laboració i ajuda per als animals abandonats de la protectora. Estem encantats que a partir d'ara es difondrà el nostre missatge en el transport públic de Sabadell i que els animals de la protectora es facin visibles al centre de la ciutat. 

 

publicidad brunet

 

 

Save

Llegir més
 
RECAPTACIÓ SOLIDÀRIA 12-04-2016

El cap de setmana passat ens va arribar una nova recaptació solidària per part de l'Associació d'Animals en Adopció. Ens van fer arribar penso, una gàbia, llaunes i altre material per als nostres animals. A part de recaptar material, també difonen els nostres casos urgents al seu web:


http://www.animalesadopcion.com/


Agraïm a "Animales en Adopción" la seva col·laboració solidària! 

 

Donacion animales1  Donacion animales3

Donacion animales2

Llegir més
 
VISITA DANI ROVIRA 13-03-2016

Ahir vam tenir l'honor de donar la benvinguda a la protectora de Sabadell a Dani Rovira, conegut actor i activista en favor dels animals. Ens va fer una visita de sorpresa a la tarda per conèixer el nostre refugi i alguns dels nostres animals. Des de la nostra assistència al programa de "l'Hormiguero" hem mantingut el contacte amb ell, i ahir la junta li va nomenar "soci honorífic" de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell.

Estem molt agraïts per la seva implicació en la lluita pels drets dels animals i esperem que tant amb la seva ajuda com a persona pública, com amb la de moltes altres persones anònimes, aconseguim que cada cop hi hagi menys abandonaments i maltractaments i més adopcions d'animals. GRÀCIES, DANI, PEL TEU SUPORT!

Dani Rovira1 Dani Rovira2

Dani Rovira3 Dani Rovira4

Llegir més
 
CENS GRATUIT PER ANIMALS ADOPTATS 03-03-2016

Us informem d'una bona notícia per a adoptants d'animals.

 

L'Ajuntament de Sabadell ens comunica que des de gener d'aquest any el cens per a animals adoptats a Sabadell és gratuït. Només cal presentar el comprovant conforme que l'animal procedeix d'una entitat protectora.

 

Amb aquesta mesura s'aconsegueix que cada vegada més animals estiguin identificats de microxip, requisit legal quan un animal surt d'una protectora i necessari per al cens. Alhora, beneficia les persones que es decideixen a adoptar per donar una segona oportunitat a animals que estan esperant a les protectores on han acabat, generalment, per la irresponsabilitat dels seus antics propietaris.

 

Agraïm a l'Ajuntament de Sabadell aquesta mesura en favor dels animals procedents de protectores.

 

Llegir més
 
REPTE COMPLERT 02-03-2016

Us volem ensenyar els resultats de la recaptació que vam aconseguir el "Dia de donar", l'1 de desembre, "Giving Tuesday" a través de la plataforma Migranodearena:

Ens vam proposar recaptar diners per comprar arnesos per als gossos i rascadors per als patis dels nostres gats. Amb la vostra solidaritat vam aconseguir recaptar 1.125 € i 'ja està tot el material en ús !!

Aquí fotos dels gats com gaudeixen amb els seus rascadors i dels arnesos quan ens van arribar. Ja els vam estrenar l'últim diumenge a la caminada de la Rajada Canina.

 

MIL GRÀCIES A TOTS QUE VAU AJUDAR FER-HO REALITAT !!
Aquí veieu com era el nostre repte que ara està complert:

http://www.migranodearena.org/es/reto/8824/arneses-para-perros-y-rascadores-para-gatos/

 

rascador1 rascador2

rascador3 arnes

Llegir més

<  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/