http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
 
PUBLICITAT EN DOS AUTOBUSOS 15-04-2016

Us informem que des d'avui es poden veure dos autobusos circulant per Sabadell amb un gran rètol de publicitat de la protectora. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'empresa Brunet Publicitat que ens ha ofert aquesta difusió especial de forma totalment solidària.


Agraïm moltíssim a l'empresa Brunet la seva col·laboració i ajuda per als animals abandonats de la protectora. Estem encantats que a partir d'ara es difondrà el nostre missatge en el transport públic de Sabadell i que els animals de la protectora es facin visibles al centre de la ciutat. 

 

publicidad brunet

 

 

Save

Llegir més
 
RECAPTACIÓ SOLIDÀRIA 12-04-2016

El cap de setmana passat ens va arribar una nova recaptació solidària per part de l'Associació d'Animals en Adopció. Ens van fer arribar penso, una gàbia, llaunes i altre material per als nostres animals. A part de recaptar material, també difonen els nostres casos urgents al seu web:


http://www.animalesadopcion.com/


Agraïm a "Animales en Adopción" la seva col·laboració solidària! 

 

Donacion animales1  Donacion animales3

Donacion animales2

Llegir més
 
VISITA DANI ROVIRA 13-03-2016

Ahir vam tenir l'honor de donar la benvinguda a la protectora de Sabadell a Dani Rovira, conegut actor i activista en favor dels animals. Ens va fer una visita de sorpresa a la tarda per conèixer el nostre refugi i alguns dels nostres animals. Des de la nostra assistència al programa de "l'Hormiguero" hem mantingut el contacte amb ell, i ahir la junta li va nomenar "soci honorífic" de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell.

Estem molt agraïts per la seva implicació en la lluita pels drets dels animals i esperem que tant amb la seva ajuda com a persona pública, com amb la de moltes altres persones anònimes, aconseguim que cada cop hi hagi menys abandonaments i maltractaments i més adopcions d'animals. GRÀCIES, DANI, PEL TEU SUPORT!

Dani Rovira1 Dani Rovira2

Dani Rovira3 Dani Rovira4

Llegir més
 
CENS GRATUIT PER ANIMALS ADOPTATS 03-03-2016

Us informem d'una bona notícia per a adoptants d'animals.

 

L'Ajuntament de Sabadell ens comunica que des de gener d'aquest any el cens per a animals adoptats a Sabadell és gratuït. Només cal presentar el comprovant conforme que l'animal procedeix d'una entitat protectora.

 

Amb aquesta mesura s'aconsegueix que cada vegada més animals estiguin identificats de microxip, requisit legal quan un animal surt d'una protectora i necessari per al cens. Alhora, beneficia les persones que es decideixen a adoptar per donar una segona oportunitat a animals que estan esperant a les protectores on han acabat, generalment, per la irresponsabilitat dels seus antics propietaris.

 

Agraïm a l'Ajuntament de Sabadell aquesta mesura en favor dels animals procedents de protectores.

 

Llegir més
 
REPTE COMPLERT 02-03-2016

Us volem ensenyar els resultats de la recaptació que vam aconseguir el "Dia de donar", l'1 de desembre, "Giving Tuesday" a través de la plataforma Migranodearena:

Ens vam proposar recaptar diners per comprar arnesos per als gossos i rascadors per als patis dels nostres gats. Amb la vostra solidaritat vam aconseguir recaptar 1.125 € i 'ja està tot el material en ús !!

Aquí fotos dels gats com gaudeixen amb els seus rascadors i dels arnesos quan ens van arribar. Ja els vam estrenar l'últim diumenge a la caminada de la Rajada Canina.

 

MIL GRÀCIES A TOTS QUE VAU AJUDAR FER-HO REALITAT !!
Aquí veieu com era el nostre repte que ara està complert:

http://www.migranodearena.org/es/reto/8824/arneses-para-perros-y-rascadores-para-gatos/

 

rascador1 rascador2

rascador3 arnes

Llegir més
 
ACOLLIDES PEL FRED 08-02-2016

acogidas 2016

 

 

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA D'ESTERILITZACIO DE FAADA 21-01-2016

La propera campanya d'esterilització e identificació d'animals de companyia de FAADA serà de l'1 de febrer fins el 30 de abril del 2016. Podreu inscriure els vostres animals a partir de l'1 de febrer del 2016, al formulari que trobareu llavors en aquesta web.

http://socresponsable.org/

 

Aprofita per esterilitzar els teus animals en condicions més econòmiques!
Col·laborar per evitar la superpoblació i l'abandonament d'animals que després acaben a les protectores!

Llegir més
 
PROJECTE HILLS4CATS 15-01-2016

L'any passat 2015 l'empresa Hills va iniciar una campanya solidària en favor dels gats de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell. Amb la compra de cada quilo d'aliment Hill's de gat que van fer els estudiants de les facultats de la UAB durant tot el 2015, feien una donació d'una ració d'aliment diària per a un gat de la Protectora de Sabadell. Alhora, exposaven històries dels nostres gats per fomentar la seva adopció.
Ara Hills ens ha donat a conèixer els resultats: 75 quilos de les donacions derivades dels estudiants i una donació addicional de 175 quilos, o sigui, vam rebre en total 250 kg de pinso de gat. ¡Veure foto!


Donem moltíssimes gràcies a Hills per la seva iniciativa solidària en benefici dels gats abandonats i per haver estat elegit com a destinatari d'aquest projecte. 

 

donacion hills

Llegir més
 
JORNADA SOBRE PROTECCIÓ ANIMAL - MINISTERI DE JUSTICIA 12-01-2016

Participació de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell en una jornada sobre protecció animal

 

El passat dimarts 12 de gener del 2016, el president de la protectora, Narcís Sirvent, va poder participar com a ponent en una jornada sobre protecció animal convocada pel Ministeri de Justícia al Centre d'Estudis Jurídics de la Universitat Complutense a Madrid. A l'acte van assistir advocats, veterinaris, policia i diverses entitats proteccionistes d'animals, en total una setantena de persones. El nostre president va parlar del paper de les protectores, tot enfocant el tema cap al problema dels abandonaments i les seves causes.

 

En les diverses sessions de treball que es van fer al llarg del dia, es van tractar temes com ara la tasca social desenvolupada per les protectores, el compromís dels professionals de la salut animal, l'educació com a via d'empatia envers els animals, les polítiques públiques de protecció animal, la reforma del codi penal i els protocols d'actuació davant el maltractament animal.

 

Ara es trauran les conclusions d'aquesta primera jornada que hauria de ser un punt de partida per seguir treballant en la defensa dels animals a l'Estat espanyol. Esperem que a aquesta trobada la segueixin més de les mateixes característiques.

jornada madrid1

 

jornada madrid2

 

jornada madrid3

 

Llegir més
 
BONES FESTES 20-12-2015

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell vol donar les gràcies a tots els col·laboradors, socis, padrins, voluntaris, adoptants, treballadors i simpatitzants per l'ajut que han donat al llarg del 2015 als animals abandonats. Amb la vostra col·laboració hem pogut seguir mantenint el refugi i tenir cura dels gossos i els gats que ens han anat arribant dia a dia i dels que hi resideixen fa anys.


En nom de tots ells, bon Nadal i bon any 2016, ple de salut i felicitat per a tothom de dues i de quatre potes!

 

postal nadal 2015

 

Llegir més

<  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/