http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
 
CALENDARI 2017 A LA VENDA 01-09-2016

Acaba de sortir el nostre nou Calendari Solidari per 2017 d'impremta, ¡i ens encanta! Esperem que a vosaltres també.

El venem aquest cap de setmana al nostre estand a la 2a Fira d'Entitats animalistes al Parc de Can Gambus a Sabadell. Allà estarem d'10-20.30h.

I també el podeu comprar al nostre refugi en horari de públic de 15-18h de dilluns a dissabte, 11-14h diumenges i festius. Només val 6 euros i amb la seva compra ajudeu als animals abandonats!

En aquest link el podeu veure:

http://protectorasabadell.s3.amazonaws.com/archivos/calendari_2017_lr.pdf

 

Foto calendari

Llegir més
 
ENTREVISTA RADIO SABADELL 23-08-2016

La Ràdio Sabadell ens va fer una entrevista per conèixer la situació de la protectora aquest estiu i per saber més de la promoció "mes de l'gatet". Va sortir a les notícies, l'àudio que comença en el punt 5.27 fins 8.27:

 

https://soundcloud.com/radiosabadell/noticies-la-protectora-danimals-desbordada-per-lentrada-massiva-de-gats

També hi ha una notícia que han penjat al seu web:

 

http://www.radiosabadell.fm/Noticies/La-gran-entrada-de-gats-petits-satura-el-refugi-de-la-Lliga-Protectora-d-Animals-de-Sabadell

 

 

 

Llegir més
 
ESTUDI AFFINITY 2015 12-08-2016

Amb les dades del 2015 recollides per moltes protectores (entre altres la nostra) la Fundació Affinity ha realitzat aquest vídeo que explica la situació d'abandonaments i adopcions a Espanya.

Que un gos o un gat no acabi al carrer depèn de nosaltres.


http://www.fundacion-affinity.org/observatorio/video-estudio-de-abandono-y-adopcion-2016?utm_source=newsletter4&utm_medium=email

Llegir més
 
FACEBOOK DE LA PROTE USURPAT 04-08-2016

Us hem d'informar que l'1 d'agost nostre Facebook ha estat usurpat per un individu que ha bloquejat l'accés a tots els nostres administradors, pel que no podem publicar res de moment, i pot ser que sota el nostre nom es publiquin coses que estan fora de nostre abast i coneixement.

Hem fet denúncia al Grup de Delictes Telematicos a la Guàrdia Civil, però serà un procés llarg i segurament haurem de demanar a Facebook que bloquegi la nostra pàgina i obrir una de nova. Us mantindrem informats.

 

ACTUALITZACIÓ 9-8-2016:

Hem tornat a recuperar el control de la nostra pàgina de Facebook després de diverses denúncies des d'avui, i tornem a reprendre les nostres publicacions per mantenir-vos al dia. Esperem que la incidència quedi tancada i sense conseqüències. 

Llegir més
 
MES DEL GATET 14-07-2016

JULIOL, MES DEL GATET A LA PROTECTORA DE SABADELL - I TAMBÉ AGOST - PROLONGAT!!

Tenim molts gatets que busquen una família!

Durant els mesos de juliol i agost, si adoptes un o millor dos gatets alhora, tindràs condicions especials en el preu d'adopció (en lloc dels habituals 110 €).

 

 

80 € adopció d'un gatet (fins a 1 any)

110 € si adoptes 2 gatets junts.


Aquests preus inclouen els serveis habituals: vacunes, microxip, esterilització, test de leucèmia/immunodeficiència, desparasitació i cartilla veterinària.

Podeu visitar la nostra web http://www.protectorasabadell.org/adoptam.php


o venir al refugi per conèixer-los! Són tots maquíssims!

mes gatet

 

 

Llegir més
 
REPTE CREAT - COMPRAR NOVA RENTADORA 07-07-2016

Se'ns acaba d'espatllar una de les dues rentadores que tenim, i amb les màquines de 2ª mà hem tingut mala sort últimament, per la qual cosa ens hem posat el repte d'aconseguir en un mes entre tots l'import per poder comprar una rentadora nova de càrrega gran (aprox. 9 kg). Cada granet de sorra ens ajuda!

 

http://www.mgda.es/r/1/11349


Mil gràcies a tots per endavant !!

Llegir més
 
TENIM MOLTS GATETS 06-06-2016

Ara tenim molts gatets llestos per sortir en adopció.

Vine a conèixer-ls al nostre refugi, horari de 15-18h de dilluns a dissabte, 11-14h diumenges i festius. Us estan esperant!

Gatets 2 6 16

Save

Llegir més
 
8a FESTA DE PADRINS 05-06-2016

Aquest diumenge celebrarem el 8e Aniversari del Programa Padrins. Com cada any, els padrins vindran a passejar els seus apadrinats a les 11h i a les 13h farem un pica pica per celebrar que el Programa Padrins segueix donant guerra  : ) 

Gipsy

Llegir més
 
BENEFICIS LOTERIA NADAL 2015 18-05-2016

El mes passat la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell es va endur una immensa sorpresa quan es va liquidar la loteria de Nadal. Com recordeu, havíem tingut sort en 2015 i al nostre número havia tocat un premi. Molta gent no ha anat a cobrar-ho i ho ha donat de forma solidària per als animals del refugi. S'ha pogut recollir un total de 5.000 € de benefici!


La junta de l'entitat vol agrair de tot cor a cada un dels donants la seva solidaritat. Aquesta injecció de recursos serà invertida per poder donar solució als problemes d'allotjament dels gossos potencialment perillosos que des de fa dos anys ens estan entrant de forma massiva. Són gossos que generalment no poden conviure en grup, tal com tenim configurat els patis al refugi, i de moment viuen en gàbies molt petites de forma individual, no surten prou i estan destinats a una vida molt dura i avorrida. La junta té previst habilitar i condicionar patis per poder allotjar aquests gossos de dos en dos en un lloc més gran amb espai per córrer, olorar i socialitzar que esperem ajudarà a poder donar-los en adopció.


MIL GRÀCIES A TOTS PER LA SEVA SOLIDARITAT I PER RECOLZAR NOSTRA TASCA DE MILLORAR LES CONDICIONS DE VIDA DELS ANIMALS EN EL NOSTRE REFUGI. 

Llegir més
 
REPORTATGE A LA VANGUARDIA 10-05-2016

A "La Vanguardia" a la secció Natural va sortir un reportatge sobre la cria de gossos i els fenòmens que poden derivar, per al quin van entrevistar també a la Protectora de Sabadell per tenir l'aportació d'una protectora.

Aquí el link a l'article: http://www.lavanguardia.com/natural/20160509/401677397651/perro-raza-perfecto.html

Llegir més

<  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/