http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
LOTERIA DE NADAL 2017 30-09-2017

Ja tenim el número de la loteria d'aquest any: 47.725

 

Si voleu participar i ajudar amb una part als animals del refugi, podeu comprar els números al nostre refugi en horari de públic, i també en els següents establiments:

 

SABADELL:

BREMEN VET.                               Josep Tarradellas,20       

LA BOTIGUETA                              Ovidi, 37                    

CLINICA VET. DEL CENTRE         Colon, 53                  

VET'S AVINGUDA                          Avda.Barberá, 114    

CLINICA CA N'ORIAC                   Gironès, 48                 

SBD MASCOTES                           Borrell, 19

COMED-POSA'LS GUAPOS         Doctor Puig, 44

BAR COLON                                  Colon, 1    ( devant Mercat Central)

CLINICA VET-VALLES                   Avda. Matadepera, 237

TERRANOVA 34                             Ctra. de Terrassa 336

LA PETJADA                                   Plaza de l'Angel 6

MORERA                                        C/Corominas 19

JOYERIA ANDROS                        Passeig de Gaudi 29

 

 

CASTELLAR:

CLINICA VETERINARIA ESTER    Plaça Major 1, Local 5

CLINICA NOVAVET                         Carrer de Barcelona, 26

 

ST. QUIRZE DEL VALLES:

FARMACIA OLIVERA                      Carrer Pintor Vila Puig, 87

 

 

 

Llegir més
 
CAMPANYA ESTERILITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ A SABADELL 07-09-2017

A les teves mans 9-17

Del 15 de SETEMBRE al 31 d'OCTUBRE 2017 es torna a llançar una nova campanya d'esterilització i identificació per a animals de companyia a Sabadell per iniciativa de les associacions Progat Sabadell i Lliga Protectora d'Animals de Sabadell.

Tots els propietaris d'animals que encara no tenen esterilitzats i / o identificats seves mascotes poden fer-ho en condicions més econòmiques ara gràcies a 4 centres veterinaris de Sabadell que s'han adherit.

La campanya s'ha llançat per evitar el gran nombre de ventrades indesitjades de gatets i gossets que arriben cada dia a les nostres portes o s'abandonen al carrer i facilitar a les persones amb pocs recursos que puguin esterilitzar i identificar les seves mascotes en condicions especials.

Qui vulgui beneficiar-se de la campanya haurà d'enviar un mail a l'adreça ALESTEVESMANS@GMAIL.COM

Rebrà un qüestionari i se li informarà de les condicions.

Atenció: La campanya només és vàlida durant el mes i mig esmentat (15.9.-31.10.2017), ¡¡¡no perdeu l'oportunitat !!!

Ajudeu-nos a evitar que tants gatets i cadells acaben al carrer, a les escombraries, al bosc, o en el millor dels casos en un refugi.

Llegir més
 
1ª MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA ANIMAL DE SABADELL 03-07-2017

Sabadell impulsa la 1ª Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell

Inclourà un concurs de curts audiovisuals relacionats amb l'àmbit animal, #animalsabadell

Cinema Animal

 

Sabadell acollirà del 6 a l'11 de novembre la 1a. Mostra Internacional de Cinema Animal. L'objectiu del certamen es promoure i reconèixer les produccions de cinema documental de qualitat i contribuir a un canvi cultural a favor del benestar, respecte, consciència i responsabilitat cap als animals.

Es tracta d'un projecte que neix d'agrupar dos objectius, impulsats des de l'Ajuntament durant aquesta legislatura. Per una banda, una decidida línia política per garantir la protecció i el benestar dels animals. En aquest sentit, l'Ajuntament, en Ple, va declarar Sabadell com a ciutat lliure de maltractament animal, s'ha constituït la Taula de Benestar Animal i s'està treballant en una nova ordenança de benestar animal que no només recollirà les obligacions dels propietaris, sinó també els drets i les obligacions de tots els ciutadans i ciutadanes envers els animals.

 

Més informació: http://web.sabadell.cat/cinema-animal/item/roda-de-premsa-presentacio

 

Clip de la Mostra: : http://web.sabadell.cat/cinema-animal/category/presentacio

 

Llegir més
 
BUSQUEM PATROCINADORS 10-04-2017

14a Festa de l'Animal de Companyia.

 

patrocinadores

 

El pròxim diumenge 21 de maig del 2017, la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell celebrarà la 14a Festa de l'Animal de Companyia a la plaça de l'Argub (al parc de Catalunya) de Sabadell de 10 a 14 h.

 

Per poder portar-la a terme, la Protectora busca empreses/establiments/persones que vulguin patrocinar i/o col.laborar en la 14a Festa de l'Animal de Companyia, amb l'objectiu de què sigui una festa a cost zero per la Protectora i que els diners recaptats siguin destinats als animals que viuen al refugi.

 

Podeu ajudar-nos com a patrocinadors amb una aportació econòmica o facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos així com obsequis publicitaris per participants i animals (motxilles, bolis, gorres, joguines, bosses, etc.), menjar o material per gossos i gats (llits, corretges, abeuradors,etc.) o bé algun val regal o de descompte o quelcom que creguin que ens podria ser útil.


És molt senzill! Us expliquem com fer-ho.

 • Qui pot ser patrocinador? Qualsevol empresa/establiment o persona que vulgui ajudar als animals abandonats.
 • Com puc ser-ho? Fent una aportació econòmica mínima de 25€ o facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos, obsequis per participants i animals, menjar o material per gossos i gats o bé algun val regal pels seus serveis.
 • Quina és la data límit per fer-me patrocinador? Màxim fins al 25 d'abril 2017.
 • Com puc fer l'aportació econòmica?  Per transferència bancària en un dels nostres comptes bancaris,  indicant com a concepte: Patrocini 14a Festa i detallant el nom de l'empresa/establiment/persona.
 • BANC SABADELL: IBAN: ES32 0081 0900 8700 0220 6230 
 •  BANC POPULAR IBAN: ES58 0075 5972 5206 0000 4257
 •  Com puc fer una aportació d'obsequis, vals regal o altres? Contactant via mail a nuria.cortina@protectorasabadell.org
 • Haig de fer alguna cosa més? Sí, enviar el teu logo màxim fins al 25 d'abril a l'e-mail nuria.cortina@protectorasabadell.org

 

A canvi de la vostra participació us oferim:

 •  Incloure el vostre logo en el cartell de la festa, del que farem un munt de difusió de l'activitat entre els nostres socis, voluntaris, padrins, col.laboradors, etc.
 • Difusió per la nostra web i Facebook (amb 11.000 seguidors que tenim), entre tots aquells que s'apropin al refugi en els propers dies i penjant cartells de la festa en els establiments col·laboradors de la ciutat.
 • Publicació de la vostra col·laboració en la revista "Petjades" (editada per la protectora 2 vegades a l'any).
 • Rebreu informació directa sobre l'activitat així com el cartell de la festa per tal que en pugueu fer difusió en el vostre establiment.
 • Una vegada acabada la festa: Carta d'agraïment, foto record, així com informació dels resultats de la festa.

  Sens dubte, es tracta d'una ocasió molt especial per oferir una bona imatge de la vostra marca, així com de col·laborar en el sosteniment de la Protectora.

  Per contactar directament, aclarir detalls i altres, la persona de referència serà la Núria Cortina i el seu e-mail nuria.cortina@protectorasabadell.org.

  Moltes gràcies!

  PD: Si sabeu d'algú que pugui estar interessat, reenvieu aquest missatge! Ajudareu una mica més a la Protectora!

 

Llegir més
 
SOSPADRINS 24-02-2017

LLANCEM UNA NOVA MODALITAT D'APADRINAMENT: SOSPADRINS

 

A la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell tenim la sort de tenir socis, padrins i col·laboradors que ofereixen el seu suport de manera solidària. Contribueixen amb aportacions que permeten cobrir les despeses generals del refugi, com ara alimentació, tractaments, personal, reparacions, neteja, maquinària, subministraments, etc.

 

Tanmateix, cada any ens arriben gairebé 1.000 animals, i n'hi ha que requereixen tractaments i cures molt especials, necessaris per salvar-los la vida, però que també suposen un cost que l'associació, malauradament, no es pot permetre.

 

Cada cas és diferent, però de vegades ens trobem que hem de fer intervencions quirúrgiques urgents que no es poden fer al refugi per salvar l'animal. Són casos que requereixen atenció de manera immediata. Altres vegades, són animals que necessiten alimentació especial, medicació de cost elevat, analítiques i proves excepcionals o assistència veterinària externa.

 

Amb la intenció de fer front a aquests costos extraordinaris necessitem trobar SOSpadrins. Què són? Són padrins puntuals durant un temps limitat per assegurar que cap animal es quedi sense el tractament i la cura que necessita.

 

Ser SOSpadrí és molt senzill. El teu compromís com a SOSpadrí consistirà a ajudar amb la teva aportació l'esmentat animal durant els mesos indicats. Et mantindrem informat regularment de com progressa l'animal.

 

Quan entri un cas d'emergència a la protectora i un animal necessiti SOSpadrins, ho comunicarem a través dels nostres mitjans de difusió, com ara els perfils a les xarxes socials. Especificarem quants SOSpadrins ens calen per a ell i el temps de durada.

 

T'animem a participar en aquest programa i a formar-ne part per ajudar a salvar els animals més necessitats de la protectora. T'hi apuntes?

 

Pots fer-ho directament a través d'aquest formulari en línia.

 

http://bit.ly/formulari-SOSpadri-TOM

I per començar, us presentem en Tom, el primer a buscar els seus SOSpadrins!

 

També pots fer una donació puntual o a una de les nostres comptes:

BANC SABADELL: IBAN: ES32 0081 0900 87 0002206230   
BANC POPULAR:   IBAN: ES58 0075 5972 5206 00004257
o a través de Paypal:  http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php

 

 

Tom sospadri

 

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA DE FAADA 01-02-2017

FAADA engega la sisena campanya d'esterilització i d'identificació d'animals de companyia!

 

Des de la Fundació FAADA, iniciaran una nova campanya d'esterilització i/o identificació d'animals de companyia a preus promocionals dirigida als particulars. L'any passat es va aconseguir identificar 13.622 identificacions i esterilitzacions d' animals de companyia d'arreu de Catalunya en menys de 3 mesos.  

 

Les esterilitzacions es faran només en el cas que l'animal estigui identificat amb microxip. És un requisit indispensable per poder acollir-se als preus promocionals de la campanya. L'import de totes les actuacions veterinàries es pagarà directament al centre corresponent.  

 

Funcionament  

La campanya estarà en vigor entre els dies 1 de febrer i 30 d' abril de 2017. Els propietaris dels animals s'hauran d'inscriure a la web de la campanya (www.socresponsable.org). Tots els propietaris hauran de tenir i presentar al centre veterinari el número de registre d'inscripció a la campanya corresponent als seus animals.  

 

És necessari el número de registre d´inscripció per poder accedir als serveis d´identificació i esterilització a preus promocionals.

 

Un cop el propietari hagi omplert el formulari al web www.socresponsable.org, automàticament rebrà un número de registre que anirà numerat amb els següents caràcters: FAADA-SR17-XXXXXX (6 dígits alfanumèrics). Amb aquest número es controlarà el volum d'animals registrats. El particular trucarà al veterinari per demanar hora i sempre haurà de lliurar el número d'inscripció. En cas que es necessiti, es podrà comprovar en tot moment si la persona que està realment inscrita, doncs cada número d'inscripció va vinculat al DNI de la persona. En cas que la persona no recordi el número d'inscripció ó inscripcions (en cas que hagi inscrit més d'un animal), es podrà verificar introduint el DNI.  


Llegir més
 
ACOLLIDES PEL FRED 2017 13-01-2017

Llancem una campanya d'acollides de cara a l'onada de fred prevista la setmana que ve, tant per a gossos com per a gats. Alguns dels gossos de mida gran de més edat de la protectora busquen una casa on poder viure temporalment durant l'època de fred. Diversos gossos de més de 8 anys com el Dexter, el Lord o la Samanta necessiten una llar on estan aïllats del fred, la pluja i la humitat ja que els afecta més que a la resta de gossos. Encara que siguin grossos de mida, tots ells tenen un caràcter molt bo i estan desitjant fer-vos companyia!


I si sou més de gats, tenim també alguns felins més delicats que necessiten una llar durant els dies més freds.


Si esteu interessats en acollir a algun d'aquests peluts podeu venir al refugi de dilluns a dissabte de 15 a 18 hores i diumenges i festius de 11 a 14 hores, o bé posar-vos en contacte amb la protectora trucant per telèfon al 93 726 72 27 o enviant un correu a protectora@protectorasabadell.org

 

Gràcies per la vostra solidaritat amb els més 'iaios' i delicats del refugi! I si no podeu acollir, feu difusió!


ACOLLIDES GOSSOS 2017:
En aquest vídeo podeu veure els nostres gossos:

https://www.youtube.com/watch?v=6YsjOqMbt9I

 


ACOLLIDES GATS 2017:
I en aquest vídeo els nostres gats:
https://www.youtube.com/watch?v=RNXN4C9ur08

 

Llegir més
 
CAMPANYA ESTERILITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ A SABADELL 01-01-2017

Campaña 2017

 

Des de  Progat Sabadell i la Lliga Protectora d'Animals i Plantes de Sabadell, amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell, posem en marxa una campanya d'esterilització i identificació de mascotes, per a famílies sense recursos a preus fixes.
La campanya començarà el 1 de Gener i finalitzarà el 31 de gener de 2017. 

 

Els preus establerts són:
PREU ESTERILITZACIÓ

GAT 75 €

GATA 95 €

GOS 130 €

GOSSA PETITA 180 €

GOSSA MITJANA 195 €

GOSSA GRAN 225 €  

PREU IDENTIFICACIÓ

ANICOM 15 €

AIAC 36 €

 

Qui vulgui beneficiar-se de la campanya haurà d'enviar un mail a l'adreça ALESTEVESMANS@GMAIL.COM
Rebrà un qüestionari i se li informarà de les condicions.

O et pots informar si segueixes llegint a la següent pàgina.

 

Llegir més
 
CAMPANYA SOLIDÀRIA PELS ANIMALS 22-12-2016

Tal com porten fent els últims anys, El Racó dels Animals torna a posar en marxa la campanya "Els reis també passen per la protectora" durant aquest Nadal.

Tots els articles recollits, de la mateixa manera que els anys anteriors, ens els portaran a principis de gener.

 

Us agrairíem que en feu difusió:

https://www.facebook.com/elracodelsanimals/posts/10157809658875702

Agraïm molt la seva iniciativa i esperem que els Reis vinguin ben carregats, com l'any passat, pels animals!


El Racó dels Animals
Plaça de l'Onze de Setembre, 1 08222 - Terrassa
Telf. 937860935
info@elracodelsanimals.cat
www.elracodelsanimals.cat

 

Llegir més
 
BONES FESTES 20-12-2016

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell desitja a tots els seus socis, minisocios, padrins, voluntaris, treballadors, adoptants, col·laboradors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada al nou any.

 

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració també al 2017, ja que tots sou imprescindibles per poder ajudar a tots els gossos i gats abandonats que ens arriben cada dia.

 

Gràcies de cor per tota la col·laboració i ajuda rebuda al 2016!!

Fins a finals de novembre ja han pogut sortir del refugi 806 animals.

 

Postal nadal 2016

 

 

 

Llegir més

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/