http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
 
ENTREVISTA A RADIO SABADELL 19-12-2017

Ahir 19.12.17 ens va convidar la Ràdio Sabadell per parlar de la problemàtica dels GPPs (gossos de raça potencialment perillosos). En l'entrevista van participar també la Marta i el David, els adoptants d'una de nostres GPPs, la Channel, així com el president de l'Associació de GPPS de Barcelona, Miquel Montanera, que col·labora amb nosaltres regularment.
 
Esperem que a poc a poc aquests gossos siguin més acceptats per la societat i no discriminats només pel seu aspecte. Com qualsevol altre gos són afectuosos i nobles i es mereixen una segona oportunitat.
Us deixem el link a la notícia, trobeu l'àudio al final de la notícia:
 
http://radiosabadell.fm/noticia/la-protectora-de-sabadell-esta-desbordada-amb-els-gossos-potencialment-perillosos

 

Radio Sbd

Llegir més
 
EL NOSTRE BATMAN JA ES GOS D'ASSISTENCIA 06-12-2017

Els gossos de protectores no només serveixen com a animals de companyia en una família.

Un dels nostres gossos ha passat amb èxit l'entrenament com a gos d'assistència per Áskal - associació que entrena gossos per a persones sordes.

Ara fa 10 mesos el nostre Batman, ara Sertu, va ser adoptat per Áskal per convertir-lo en un gos d'assistència. És un llarg treball que a vegades no dóna els resultats esperats, però en cas de Batman sí que va ser exitós. Ens acaben d'enviar les fotos del viatge cap a La Corunya on es reuneix amb el seu nou amo, un viatge en avió i acompanyat per Alberto, el company de Askal. Es va portar de meravella a l'avió i a l'aeroport, tot un gos d'assistència!

Agraïm a Áskal, especialment a la Cris Carles, la seva implicació per buscar gossos de protectores per a aquesta gran tasca i per donar-los la possibilitat de tenir una vida digna i feliç.

Aquí teniu la història de Batman, ara Sertu:

 

https://www.facebook.com/pg/%C3%81skal-perros-para-personas-sordas-212455942172016/photos/?tab=album&album_id=1538565016227762

 

Batman2

Batman-Sertu  amb el seu nou amo acompanyat pel seu entrenador Albert de Askal.

Llegir més
 
DOCUMENTAL D'EN HULK 29-11-2017

Aquest documental va ser rodat a l'estiu a les instal·lacions de la protectora de Sabadell per un grup d'estudiants d'audiovisual de la Universitat Autònoma. El projecte tracta del cas d'un gos en concret, d'en Hulk, que va ser decomissat d'un entorn complicat i va arribar amb 7 mesos a la protectora. Porta al refugi des de fa 2 anys i mig sense que ningú s'hagi fixat en ell.


Agraïm molt a l'equip del documental el seu treball que amb un enfocament artístic descriu la història d'en Hulk, una de moltes històries que tenim a la protectora.


Tant de bo amb aquesta difusió Hulk, o algun dels seus companys, puguin trobar una llar.

 

Gràcies a tots els estudiants de la UAB implicats en aquest projecte i felicitats pel resultat! Gràcies a tots per ajudar-nos a difondre-ho! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NCRW_EfoqUI&feature=youtu.be

 


Llegir més
 
GIVING TUESDAY - AJUDA A KENDO Y VOLTA 19-11-2017

El #GivingTuesday és un moviment mundial que promou accions solidàries. Un dia dedicat únicament i exclusivament a donar un cop de mà a qui el pot necessitar.

 

Aquest 2017, es fa el 28 de novembre, dia en què s'anima tothom a col·laborar amb projectes solidaris o a fer accions per fer d'aquest món un món millor. La idea va néixer als Estats Units com a alternativa al Black Friday i al Cyber Monday, ambdós orientats a les compres de Nadal.

 

Giving tuesday

 

En la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ens unim a aquesta iniciativa, coneguda mundialment com el Dia de Donar, amb el nostre propi objectiu mitjançant una acció de micromecenatge per finançar conjuntament quelcom concret.

 

Aquest any, tenim l'objectiu d'arribar a 500 € per pagar les operacions i cures molt complicades de dos animals, en KENDO i la VOLTA, que són vius però que, malauradament, han perdut una pota cadascun. Aportant-hi el teu gra de sorra ens podràs ajudar a finançar-ne la traumatologia, les cures i les medicacions necessàries.

 

Kendo

És un bull terrier que va arribar comissat amb una antiga fractura en una pota en molt mal estat; una fractura que mai no havia estat guarida. Com que tenia molt dolor i la fractura ja no es podia operar, se li va haver d'amputar la pota dreta davantera. Està físicament millor i camina amb tres potes, però encara necessita una família que en tingui cura com es mereix.

 

Volta

És una gateta de 4 mesos que va arribar atropellada a la protectora de Sabadell, amb els ossos de la pota posterior dreta destrossats. El pneumàtic li va passar per sobre provocant també el trencament de la musculatura de l'abdomen i la cua. No hi havia cap manera de salvar la pota, però sí la seva vida. A la Volta li va costar molt d'esforç recuperar-se, però és una gateta forta, amb ganes de viure, molt carinyosa i maca que ara intenta fer una nova vida en una família que en té cura i que esperem que l'adopti.

 

Us animem  a participar en el Dia de Donar, el proper 28 de novembre, i a col·laborar amb nosaltres per ajudar a poder cobrir els costos d'en Kendo i la Volta a través d'aquest enllaç. Ja hi ha obert el repte perquè puguem tancar el Giving Tuesday amb èxit! Ens ajudes?


http://givingtuesday.es/projects/ayuda-a-kendo-y-volta-dos-animales-que-perdieron-una-pata/

 

 

Llegir més
 
REPORTATGE ENTITATS ANIMALISTES DE SABADELL 10-11-2017

Aquest és el reportatge realitzat per Casas d'Oficis de Vapor Llonch per la 1a Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell on es recullen els testimonis de diverses entitats animalistes d'arreu de Sabadell, entre d'altres, la Protectora, amb l'objectiu de donar a conèixer la situació actual dels animals de la nostra ciutat.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WnonlhWMA0k

Llegir més
 
LOTERIA DE NADAL 2017 30-09-2017

Ja tenim el número de la loteria d'aquest any: 47.725

 

Si voleu participar i ajudar amb una part als animals del refugi, podeu comprar els números al nostre refugi en horari de públic, i també en els següents establiments:

 

SABADELL:

BREMEN VET.                               Josep Tarradellas,20       

LA BOTIGUETA                              Ovidi, 37                    

CLINICA VET. DEL CENTRE         Colon, 53                  

VET'S AVINGUDA                          Avda.Barberá, 114    

CLINICA CA N'ORIAC                   Gironès, 48                 

SBD MASCOTES                           Borrell, 19

COMED-POSA'LS GUAPOS         Doctor Puig, 44

BAR COLON                                  Colon, 1    ( devant Mercat Central)

CLINICA VET-VALLES                   Avda. Matadepera, 237

TERRANOVA 34                             Ctra. de Terrassa 336

LA PETJADA                                   Plaza de l'Angel 6

MORERA                                        C/Corominas 19

JOYERIA ANDROS                        Passeig de Gaudi 29

 

 

CASTELLAR:

CLINICA VETERINARIA ESTER    Plaça Major 1, Local 5

CLINICA NOVAVET                         Carrer de Barcelona, 26

 

ST. QUIRZE DEL VALLES:

FARMACIA OLIVERA                      Carrer Pintor Vila Puig, 87

 

 

 

Llegir més
 
CAMPANYA ESTERILITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ A SABADELL 07-09-2017

A les teves mans 9-17

Del 15 de SETEMBRE al 31 d'OCTUBRE 2017 es torna a llançar una nova campanya d'esterilització i identificació per a animals de companyia a Sabadell per iniciativa de les associacions Progat Sabadell i Lliga Protectora d'Animals de Sabadell.

Tots els propietaris d'animals que encara no tenen esterilitzats i / o identificats seves mascotes poden fer-ho en condicions més econòmiques ara gràcies a 4 centres veterinaris de Sabadell que s'han adherit.

La campanya s'ha llançat per evitar el gran nombre de ventrades indesitjades de gatets i gossets que arriben cada dia a les nostres portes o s'abandonen al carrer i facilitar a les persones amb pocs recursos que puguin esterilitzar i identificar les seves mascotes en condicions especials.

Qui vulgui beneficiar-se de la campanya haurà d'enviar un mail a l'adreça ALESTEVESMANS@GMAIL.COM

Rebrà un qüestionari i se li informarà de les condicions.

Atenció: La campanya només és vàlida durant el mes i mig esmentat (15.9.-31.10.2017), ¡¡¡no perdeu l'oportunitat !!!

Ajudeu-nos a evitar que tants gatets i cadells acaben al carrer, a les escombraries, al bosc, o en el millor dels casos en un refugi.

Llegir més
 
1ª MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA ANIMAL DE SABADELL 03-07-2017

Sabadell impulsa la 1ª Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell

Inclourà un concurs de curts audiovisuals relacionats amb l'àmbit animal, #animalsabadell

Cinema Animal

 

Sabadell acollirà del 6 a l'11 de novembre la 1a. Mostra Internacional de Cinema Animal. L'objectiu del certamen es promoure i reconèixer les produccions de cinema documental de qualitat i contribuir a un canvi cultural a favor del benestar, respecte, consciència i responsabilitat cap als animals.

Es tracta d'un projecte que neix d'agrupar dos objectius, impulsats des de l'Ajuntament durant aquesta legislatura. Per una banda, una decidida línia política per garantir la protecció i el benestar dels animals. En aquest sentit, l'Ajuntament, en Ple, va declarar Sabadell com a ciutat lliure de maltractament animal, s'ha constituït la Taula de Benestar Animal i s'està treballant en una nova ordenança de benestar animal que no només recollirà les obligacions dels propietaris, sinó també els drets i les obligacions de tots els ciutadans i ciutadanes envers els animals.

 

Més informació: http://web.sabadell.cat/cinema-animal/item/roda-de-premsa-presentacio

 

Clip de la Mostra: : http://web.sabadell.cat/cinema-animal/category/presentacio

 

Llegir més
 
BUSQUEM PATROCINADORS 10-04-2017

14a Festa de l'Animal de Companyia.

 

patrocinadores

 

El pròxim diumenge 21 de maig del 2017, la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell celebrarà la 14a Festa de l'Animal de Companyia a la plaça de l'Argub (al parc de Catalunya) de Sabadell de 10 a 14 h.

 

Per poder portar-la a terme, la Protectora busca empreses/establiments/persones que vulguin patrocinar i/o col.laborar en la 14a Festa de l'Animal de Companyia, amb l'objectiu de què sigui una festa a cost zero per la Protectora i que els diners recaptats siguin destinats als animals que viuen al refugi.

 

Podeu ajudar-nos com a patrocinadors amb una aportació econòmica o facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos així com obsequis publicitaris per participants i animals (motxilles, bolis, gorres, joguines, bosses, etc.), menjar o material per gossos i gats (llits, corretges, abeuradors,etc.) o bé algun val regal o de descompte o quelcom que creguin que ens podria ser útil.


És molt senzill! Us expliquem com fer-ho.

 • Qui pot ser patrocinador? Qualsevol empresa/establiment o persona que vulgui ajudar als animals abandonats.
 • Com puc ser-ho? Fent una aportació econòmica mínima de 25€ o facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos, obsequis per participants i animals, menjar o material per gossos i gats o bé algun val regal pels seus serveis.
 • Quina és la data límit per fer-me patrocinador? Màxim fins al 25 d'abril 2017.
 • Com puc fer l'aportació econòmica?  Per transferència bancària en un dels nostres comptes bancaris,  indicant com a concepte: Patrocini 14a Festa i detallant el nom de l'empresa/establiment/persona.
 • BANC SABADELL: IBAN: ES32 0081 0900 8700 0220 6230 
 •  BANC POPULAR IBAN: ES58 0075 5972 5206 0000 4257
 •  Com puc fer una aportació d'obsequis, vals regal o altres? Contactant via mail a nuria.cortina@protectorasabadell.org
 • Haig de fer alguna cosa més? Sí, enviar el teu logo màxim fins al 25 d'abril a l'e-mail nuria.cortina@protectorasabadell.org

 

A canvi de la vostra participació us oferim:

 •  Incloure el vostre logo en el cartell de la festa, del que farem un munt de difusió de l'activitat entre els nostres socis, voluntaris, padrins, col.laboradors, etc.
 • Difusió per la nostra web i Facebook (amb 11.000 seguidors que tenim), entre tots aquells que s'apropin al refugi en els propers dies i penjant cartells de la festa en els establiments col·laboradors de la ciutat.
 • Publicació de la vostra col·laboració en la revista "Petjades" (editada per la protectora 2 vegades a l'any).
 • Rebreu informació directa sobre l'activitat així com el cartell de la festa per tal que en pugueu fer difusió en el vostre establiment.
 • Una vegada acabada la festa: Carta d'agraïment, foto record, així com informació dels resultats de la festa.

  Sens dubte, es tracta d'una ocasió molt especial per oferir una bona imatge de la vostra marca, així com de col·laborar en el sosteniment de la Protectora.

  Per contactar directament, aclarir detalls i altres, la persona de referència serà la Núria Cortina i el seu e-mail nuria.cortina@protectorasabadell.org.

  Moltes gràcies!

  PD: Si sabeu d'algú que pugui estar interessat, reenvieu aquest missatge! Ajudareu una mica més a la Protectora!

 

Llegir més
 
SOSPADRINS 24-02-2017

LLANCEM UNA NOVA MODALITAT D'APADRINAMENT: SOSPADRINS

 

A la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell tenim la sort de tenir socis, padrins i col·laboradors que ofereixen el seu suport de manera solidària. Contribueixen amb aportacions que permeten cobrir les despeses generals del refugi, com ara alimentació, tractaments, personal, reparacions, neteja, maquinària, subministraments, etc.

 

Tanmateix, cada any ens arriben gairebé 1.000 animals, i n'hi ha que requereixen tractaments i cures molt especials, necessaris per salvar-los la vida, però que també suposen un cost que l'associació, malauradament, no es pot permetre.

 

Cada cas és diferent, però de vegades ens trobem que hem de fer intervencions quirúrgiques urgents que no es poden fer al refugi per salvar l'animal. Són casos que requereixen atenció de manera immediata. Altres vegades, són animals que necessiten alimentació especial, medicació de cost elevat, analítiques i proves excepcionals o assistència veterinària externa.

 

Amb la intenció de fer front a aquests costos extraordinaris necessitem trobar SOSpadrins. Què són? Són padrins puntuals durant un temps limitat per assegurar que cap animal es quedi sense el tractament i la cura que necessita.

 

Ser SOSpadrí és molt senzill. El teu compromís com a SOSpadrí consistirà a ajudar amb la teva aportació l'esmentat animal durant els mesos indicats. Et mantindrem informat regularment de com progressa l'animal.

 

Quan entri un cas d'emergència a la protectora i un animal necessiti SOSpadrins, ho comunicarem a través dels nostres mitjans de difusió, com ara els perfils a les xarxes socials. Especificarem quants SOSpadrins ens calen per a ell i el temps de durada.

 

T'animem a participar en aquest programa i a formar-ne part per ajudar a salvar els animals més necessitats de la protectora. T'hi apuntes?

 

Pots fer-ho directament a través d'aquest formulari en línia.

 

http://bit.ly/formulari-SOSpadri-TOM

I per començar, us presentem en Tom, el primer a buscar els seus SOSpadrins!

 

També pots fer una donació puntual o a una de les nostres comptes:

BANC SABADELL: IBAN: ES32 0081 0900 87 0002206230   
BANC POPULAR:   IBAN: ES58 0075 5972 5206 00004257
o a través de Paypal:  http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php

 

 

Tom sospadri

 

Llegir més

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/