http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
VOTA EL NOSTRE PROJECTE 23-04-2018

Volem compartir amb vosaltres una iniciativa a què la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ha presentat un projecte per a una subvenció:

 

El Retorn Social de la Crida. I per fer-ho ens cal el vostre vot.

 

El Retorn Social és la iniciativa de la Crida per Sabadell per donar suport a la realització de projectes col·lectius i transformadors a Sabadell. Els recursos econòmics provenen del límit salarial de les regidories de la Crida a l'Ajuntament, que retornen el romanent del seu sou a la ciutadania a través del retorn social.

 

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ha proposat un projecte que involucra animals abandonats i persones en risc d'exclusió social.


Sol·licitem 1.000 € per poder fer un curs d'educació canina adreçat als usuaris dels centres Atendis (Associació Pro Disminuïts Psíquics) i CIPO, empresa social que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, tots dos situats a Sabadell.

 

Volem demostrar que amb programes com aquest els animals abandonats poden ajudar persones amb discapacitat psíquica i física i en risc d'exclusió social, alhora que ajudem els nostres gossos a potenciar la seva adopció i en millorem la socialització i l'educació.

 

Si voleu donar suport a la nostra proposta i ajudar-nos a aconseguir els 1.000 € que calen per dur-la a terme, només heu d'entrar a l'enllaç següent de la Crida per votar el nostre projecte:

https://retornsocialcrida.cat/ clicant VOTACIONS.

 

Quan us registreu, us arribarà un enllaç per poder votar els projectes que més us agradin. A la llista dels projectes fins a 1.000 € trobareu el nostre logotip i la descripció del nostre projecte. ESPEREM QUE ENS DONEU EL VOSTRE VOT!

 

Aquí teniu la informació completa sobre la iniciativa que proposem:

 

http://retornsocialcrida.cat/projectes/intervencions-assistides-amb-gossos-de-la-protectora-de-sabadell-als-centres-cipo-i-atendis/

 

Moltíssimes gràcies d'avançada a tothom!

 

 

Llegir més
 
BUSQUEM PATROCINADORS 17-03-2018

Patrocinadores 2018

 

 

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA DE FAADA 05-02-2018

Des del 5 de febrer al 5 de maig 2018 FAADA torna a llançar la seva campanya anual per oferir millors condicions als propietaris d'animals de companyia a l'hora d'esterilitzar i identificar-los.

Tots els interessats a aprofitar aquesta campanya es poden inscriure a través de la següent web:

http://socresponsable.org/

Val la pena, si no teniu el vostre gos / gat / fura esterilitzat o identificat. Ara és el moment! Podeu evitar moltes ventrades indesitjades que acaben en els refugis o protectores, quan ningú els vol.

 

Cartell informatiu Logo de pdf

Llegir més
 
NOVA ORDENANZA MUNICIPAL SABADELL 08-01-2018

La nova ordenança municipal de Tinença d'Animals Domèstics aprovada a finals del 2017 ja la podeu consultar aquí:

 

https://seu.sabadell.cat/seuelectronica/d/OrdTinenAnimal17.pdf

Llegir més
 
BON NADAL 20-12-2017

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell desitja a tots els seus socis, minisocios, padrins, voluntaris, treballadors, adoptants, col·laboradors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada al nou any.

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració també al 2018, ja que tots sou imprescindibles per poder ajudar a tots els gossos i gats abandonats que ens arriben cada dia.

 

Gràcies de cor per tota la col·laboració i ajuda rebuda al 2017!!

Fins a finals de novembre ja han pogut sortir del refugi  722 animals.

Postal nadal 2017

Llegir més
 
ENTREVISTA A RADIO SABADELL 19-12-2017

Ahir 19.12.17 ens va convidar la Ràdio Sabadell per parlar de la problemàtica dels GPPs (gossos de raça potencialment perillosos). En l'entrevista van participar també la Marta i el David, els adoptants d'una de nostres GPPs, la Channel, així com el president de l'Associació de GPPS de Barcelona, Miquel Montanera, que col·labora amb nosaltres regularment.
 
Esperem que a poc a poc aquests gossos siguin més acceptats per la societat i no discriminats només pel seu aspecte. Com qualsevol altre gos són afectuosos i nobles i es mereixen una segona oportunitat.
Us deixem el link a la notícia, trobeu l'àudio al final de la notícia:
 
http://radiosabadell.fm/noticia/la-protectora-de-sabadell-esta-desbordada-amb-els-gossos-potencialment-perillosos

 

Radio Sbd

Llegir més
 
EL NOSTRE BATMAN JA ES GOS D'ASSISTENCIA 06-12-2017

Els gossos de protectores no només serveixen com a animals de companyia en una família.

Un dels nostres gossos ha passat amb èxit l'entrenament com a gos d'assistència per Áskal - associació que entrena gossos per a persones sordes.

Ara fa 10 mesos el nostre Batman, ara Sertu, va ser adoptat per Áskal per convertir-lo en un gos d'assistència. És un llarg treball que a vegades no dóna els resultats esperats, però en cas de Batman sí que va ser exitós. Ens acaben d'enviar les fotos del viatge cap a La Corunya on es reuneix amb el seu nou amo, un viatge en avió i acompanyat per Alberto, el company de Askal. Es va portar de meravella a l'avió i a l'aeroport, tot un gos d'assistència!

Agraïm a Áskal, especialment a la Cris Carles, la seva implicació per buscar gossos de protectores per a aquesta gran tasca i per donar-los la possibilitat de tenir una vida digna i feliç.

Aquí teniu la història de Batman, ara Sertu:

 

https://www.facebook.com/pg/%C3%81skal-perros-para-personas-sordas-212455942172016/photos/?tab=album&album_id=1538565016227762

 

Batman2

Batman-Sertu  amb el seu nou amo acompanyat pel seu entrenador Albert de Askal.

Llegir més
 
DOCUMENTAL D'EN HULK 29-11-2017

Aquest documental va ser rodat a l'estiu a les instal·lacions de la protectora de Sabadell per un grup d'estudiants d'audiovisual de la Universitat Autònoma. El projecte tracta del cas d'un gos en concret, d'en Hulk, que va ser decomissat d'un entorn complicat i va arribar amb 7 mesos a la protectora. Porta al refugi des de fa 2 anys i mig sense que ningú s'hagi fixat en ell.


Agraïm molt a l'equip del documental el seu treball que amb un enfocament artístic descriu la història d'en Hulk, una de moltes històries que tenim a la protectora.


Tant de bo amb aquesta difusió Hulk, o algun dels seus companys, puguin trobar una llar.

 

Gràcies a tots els estudiants de la UAB implicats en aquest projecte i felicitats pel resultat! Gràcies a tots per ajudar-nos a difondre-ho! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NCRW_EfoqUI&feature=youtu.be

 


Llegir més
 
GIVING TUESDAY - AJUDA A KENDO Y VOLTA 19-11-2017

El #GivingTuesday és un moviment mundial que promou accions solidàries. Un dia dedicat únicament i exclusivament a donar un cop de mà a qui el pot necessitar.

 

Aquest 2017, es fa el 28 de novembre, dia en què s'anima tothom a col·laborar amb projectes solidaris o a fer accions per fer d'aquest món un món millor. La idea va néixer als Estats Units com a alternativa al Black Friday i al Cyber Monday, ambdós orientats a les compres de Nadal.

 

Giving tuesday

 

En la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ens unim a aquesta iniciativa, coneguda mundialment com el Dia de Donar, amb el nostre propi objectiu mitjançant una acció de micromecenatge per finançar conjuntament quelcom concret.

 

Aquest any, tenim l'objectiu d'arribar a 500 € per pagar les operacions i cures molt complicades de dos animals, en KENDO i la VOLTA, que són vius però que, malauradament, han perdut una pota cadascun. Aportant-hi el teu gra de sorra ens podràs ajudar a finançar-ne la traumatologia, les cures i les medicacions necessàries.

 

Kendo

És un bull terrier que va arribar comissat amb una antiga fractura en una pota en molt mal estat; una fractura que mai no havia estat guarida. Com que tenia molt dolor i la fractura ja no es podia operar, se li va haver d'amputar la pota dreta davantera. Està físicament millor i camina amb tres potes, però encara necessita una família que en tingui cura com es mereix.

 

Volta

És una gateta de 4 mesos que va arribar atropellada a la protectora de Sabadell, amb els ossos de la pota posterior dreta destrossats. El pneumàtic li va passar per sobre provocant també el trencament de la musculatura de l'abdomen i la cua. No hi havia cap manera de salvar la pota, però sí la seva vida. A la Volta li va costar molt d'esforç recuperar-se, però és una gateta forta, amb ganes de viure, molt carinyosa i maca que ara intenta fer una nova vida en una família que en té cura i que esperem que l'adopti.

 

Us animem  a participar en el Dia de Donar, el proper 28 de novembre, i a col·laborar amb nosaltres per ajudar a poder cobrir els costos d'en Kendo i la Volta a través d'aquest enllaç. Ja hi ha obert el repte perquè puguem tancar el Giving Tuesday amb èxit! Ens ajudes?


http://givingtuesday.es/projects/ayuda-a-kendo-y-volta-dos-animales-que-perdieron-una-pata/

 

 

Llegir més
 
REPORTATGE ENTITATS ANIMALISTES DE SABADELL 10-11-2017

Aquest és el reportatge realitzat per Casas d'Oficis de Vapor Llonch per la 1a Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell on es recullen els testimonis de diverses entitats animalistes d'arreu de Sabadell, entre d'altres, la Protectora, amb l'objectiu de donar a conèixer la situació actual dels animals de la nostra ciutat.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WnonlhWMA0k

Llegir més

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/