http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
BON NADAL 22-12-2018

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell desitja a tots els seus socis, minisocios, padrins, voluntaris, treballadors, adoptants, col·laboradors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada al nou any.

 

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració també al 2019, ja que tots sou imprescindibles per poder ajudar als gossos i gats abandonats que ens arriben cada dia.

 

Gràcies de cor per tota la col·laboració i ajuda rebuda al 2018!!

 

Postal nadal 2018

Llegir més
 
ENTREVISTA CATALUNYA RADIO 20-12-2018

Aquest matí Catalunya Ràdio ha fet una emissió en directe des del refugi de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell per participar al programa "El Mati de Catalunya Ràdio" de Mònica Terribas. El tema era "No compris, adopta" i per què tenir un animal de companyia és una responsabilitat tan gran. Aquí teniu el Podcast.
 
https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-mati-de-catalunya-radio/per-que-tenir-una-mascota-es-una-responsabilitat-tan-gran/audio/1024383/
 
Agraïm la invitació a aquest programa que ens ajudarà a donar-nos a conèixer una mica més i fer més visibles als nostres peluts.

Llegir més
 
VIDEO NOVA CAMPANYA ENS FEM SOCIS 13-11-2018

Seguim amb la nostra campanya "ENS FEM SOCIS" per atreure més socis a la protectora que ens ajudin a mantenir els animals abandonats i el refugi en condicions.
Per a això vam llançar aquest vídeo, que ha estat dissenyat solidàriament, en el qual expliquem les raons per què necessitem més socis i els beneficis que aporta.

Us agrairíem molt si ens ajudéssiu a difondre aquest vídeo promocional de la nostra campanya entre els vostres contactes.

 

https://youtu.be/3VyIDeLc84k

 

Esperem poder saludar-vos aviat a tots a la Plaça Dr. Robert a la Jornada del Soci, la qual es va haver d'anul·lar el 27.10.18 per la pluja, però ja tenim nova data:
Apuntar-vos el dissabte 19 de gener 2019 a la tarda a les vostres agendes. Esperem a socis i no socis en aquest esdeveniment, del qual us informarem més endavant amb més detalls.

 

 

Llegir més
 
CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ 10-11-2018

Ara podeu aprofitar la campanya "SÓC A LES TEVES MANS":

Campanya d'esterilització i identificació de gossos i gats a preus reduïts promogut per PROGAT SBD i la LLIGA PROTECTORA D'ANIMALS DE SABADELL amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell. La campanya tindrà vigència del 15 d'Octubre al 15 de Desembre 2018.

Per adherir-vos ens heu d'enviar un mail a alestevesmans@gmail.com i allà us informarem dels preus, veterinaris adherits i tot el que necessiteu saber.

Llegir més
 
NOVA CAMPAÑA - ENS FEM SOCIS 23-10-2018

Aquest mes d'octubre que coincideix amb el Dia Mundial dels Animals (dia 4 d'octubre) la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell llança la seva nova campanya de captació de socis ENS FEM SOCIS?

 

Per què?

 

Els darrers anys, hem hagut de fer front a moltes problemàtiques, entre d'altres,

  • la aparició de gossos potencialment perillosos o d'adopció difícil, cosa que ha fet més complexa l'organització estructural de l'entitat
  • la necessitat d'adaptar el refugi a un model cada vegada més professional, tant pel que fa a l'administració, com a la informàtica, el personal, etc.


Per tot això, actualment som deficitaris.

 

Per a què l'entitat pugui sobreviure i seguir mantenint els animals abandonats del municipi en el futur NECESSITEM MÉS SOCIS.

 

PER NOMÉS 6 EUROS AL MES pots fer-te soci i ampliar el cercle de persones que es distingeixen per estimar i ajudar als animals. En definitiva, contribuir a mantenir econòmicament el dia a dia de l'entitat i millorar la vida dels 350 habitants del refugi.

 

I si ja ets soci, t'animem a ajudar-nos a difondre aquesta campanya amb el nostre díptic entre els teus contactes. ¡¡Els nostre peluts t'ho agraeixen!!

 

Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

Logo de pdf  Flyer per descarregar

 

 

 

Llegir més
 
LOTERIA 2018 10-10-2018

 

Ja tenim el número de la loteria d'aquest any:  57.020

 

Si voleu participar i ajudar amb una part als animals del refugi, podeu comprar els números al nostre refugi en horari de públic, i també en els següents establiments:

 

SABADELL:

BREMEN VET.                               Josep Tarradellas,20       

LA BOTIGUETA                              Ovidi, 37                    

CLINICA VET. DEL CENTRE         Colon, 53                  

VET'S AVINGUDA                          Avda.Barberá, 114    

CLINICA CA N'ORIAC                   Gironès, 48                 

SBD MASCOTES                           Borrell, 19

COMED-POSA'LS GUAPOS         Doctor Puig, 44

BAR COLON                                  c/D'En Font 2 (davant Mercat Central)

CLINICA VET-VALLES                   Avda. Matadepera, 237

VET ZOO CLIN. VETER.               Serra d'en Camaró 6

ZOOLANDIA                                  Rambla 177

TINTORERIA ELS CAMPOS        Sol, 179 E

LA PETJADA                                 Plaza de l'Angel 6

MORERA                                       C/Corominas 19

JOIERIA ANDROS                        Passeig de Gaudi 29

CLIN. VETER. PARC CATALUNYA       Prat de la Riba 7


CASTELLAR:

CLINICA VETERINARIA ESTER    Plaça Major 1, Local 5

CLINICA NOVAVET                        Carrer de Barcelona, 26-28

 

ST. QUIRZE DEL VALLES:

FARMACIA OLIVERA                     Carrer Pintor Vila Puig, 87

 

BARBERÀ DEL VALLES:

CLIN. VET. VET'S                          Verge de l'Assumpció 10-12

 

 

Llegir més
 
RECAPTACIO SOLIDÀRIA ZENK TATTOOS 06-10-2018

L'establiment Zenk Tattoo Studio, botiga de tatuatges i piercings de Sabadell, ha organitzat una activitat en benefici dels animals de la Protectora per al dissabte 6 d'octubre de 16h a 22h.
Muntaran un estand a l'Avinguda Matadepera 38-40, davant de la seva botiga per recaptar diners fent tattoos d'animals, pírcings, tattoo de purpurina per a nens i també maquillatge de cara a preu simbòlic.

Ajudeu-fer difusió perquè aquest esdeveniment solidari sigui un èxit! Gràcies a Zenk Tattoos per aquesta iniciativa bonica, que a més cau en la setmana del 4 d'Octubre que és el Dia Mundial dels Animals.

 

Zenk Tattoos 1 Zenk Tattoos 2

Llegir més
 
DIA MUNDIAL DELS ANIMALS A LA RADIO SBD 04-10-2018

Amb motiu del Dia Mundial dels Animals la Ràdio Sabadell ha convidat a membres de la Lliga, tant humans com canins, per participar en un Photocall i en una extensa entrevista. S'han acostat a la Ràdio la responsable del refugi i 4 voluntaris acompanyats per 3 gossos, el Xan, el Ramses i el Amis. Aquí teniu l'enllaç a les entrevistes del dia.

 

Entrevistes 4.10.18

 

Radio Sbd

Llegir més
 
REPTE ACONSEGUIT 16-09-2018

Una gran notícia! A falta d'un dia d'acabar la nostra recaptació per a un equip de gasos per operar els nostres animals en condicions segures hem assolit el repte!! S'han sumat alguns donants més i el comptador ha passat el 100% -> hem arribat a 3.415 € dels 3.412 € necessaris !!

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES, 3415 GRÀCIES a tots els 95 donants que s'han solidaritzat amb els animals de la protectora de Sabadell per aconseguir el repte a través de "migranodearena.org". També a tots els donants que s'han sumat amb ingressos per compte bancari. Això ens permet comprar les primeres ampolles de gasos.

Sou fantàstics, sense vosaltres no hagués estat possible. Cada gra de sorra compte i hem tornat a veure molta gent amb un gran cor i molt d'amor pels animals. La vostra solidaritat ens ajuda a resistir el dia a dia que a vegades és molt difícil. Gràcies per això i pel vostre gran suport, els nostres peluts us ho agraeixen de tot cor!! 

https://www.migranodearena.org/reto/18825/equipo-de-gases-para-aumentar-la-seguridad-de-nuestros-animales-en-las-intervenciones-quirurgicas#.W0w5PhpxkMU.link

 

Reto 2018

 

Llegir més
 
NOU REPTE - EQUIP DE GASOS 10-07-2018

Ens hem proposat un nou projecte per augmentar la seguretat dels nostres animals en les intervencions quirúrgiques

 

Volem adquirir un EQUIP DE GASOS per operar els nostres animals amb seguretat, entubant l'animal en lloc d'injectar-li anestèsia. El nostre equip veterinari ho considera important per als tipus d'animals següents, que tenen més perill en ser esterilitzats o intervinguts, ja sigui per l'edat, la mida o la durada de l'operació:

  • Gossos grossos
  • Animals grans
  • Operacions de tumors
  • Operacions de traumes
  • Neteja de boca en animals grans

 

A més de guanyar en seguretat i estabilitat de l'animal en l'operació per als animals que ho necessitin, la compra d'un equip de gasos també es justifica econòmicament:

  • L'anestèsia que fem servir actualment (aproximadament, 2 ml/animal) val 12 € per 1 ml, el que suposa un cost de 24 € per animal en cada operació. Gastem uns 240 € per setmana. 
  • La botella de gasos costaria uns 39 € i se'n gastaria menys d'una per setmana.

 

Aconseguiríem, doncs, reduir considerablement el cost tan elevat que tenim fins ara.

Entre 3 proveïdors hem triat el més econòmic que compleix amb les funcions necessàries.

 

Ens voleu ajudar a arribar als 3.412 € totals? (IVA inclòs)

 

Obrim un nou micromecenatge durant dos mesos. La suma de molts ho farà possible!

Vols unir-t'hi i posar-hi el teu gra de sorra en benefici dels animals de la Protectora perquè cap pateixi riscos a l'hora d'entrar a la sala d'operacions? Fes clic en aquest enllaç:

 

https://www.migranodearena.org/reto/18825/equipo-de-gases-para-aumentar-la-seguridad-de-nuestros-animales-en-las-intervenciones-quirurgicas

 

Moltes gràcies a tots els que ens doneu suport per endavant !!

 

 

Llegir més

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/