http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
 
DIA MUNDIAL DELS ANIMALS A LA RADIO SBD 04-10-2018

Amb motiu del Dia Mundial dels Animals la Ràdio Sabadell ha convidat a membres de la Lliga, tant humans com canins, per participar en un Photocall i en una extensa entrevista. S'han acostat a la Ràdio la responsable del refugi i 4 voluntaris acompanyats per 3 gossos, el Xan, el Ramses i el Amis. Aquí teniu l'enllaç a les entrevistes del dia.

 

Entrevistes 4.10.18

 

Radio Sbd

Llegir més
 
REPTE ACONSEGUIT 16-09-2018

Una gran notícia! A falta d'un dia d'acabar la nostra recaptació per a un equip de gasos per operar els nostres animals en condicions segures hem assolit el repte!! S'han sumat alguns donants més i el comptador ha passat el 100% -> hem arribat a 3.415 € dels 3.412 € necessaris !!

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES, 3415 GRÀCIES a tots els 95 donants que s'han solidaritzat amb els animals de la protectora de Sabadell per aconseguir el repte a través de "migranodearena.org". També a tots els donants que s'han sumat amb ingressos per compte bancari. Això ens permet comprar les primeres ampolles de gasos.

Sou fantàstics, sense vosaltres no hagués estat possible. Cada gra de sorra compte i hem tornat a veure molta gent amb un gran cor i molt d'amor pels animals. La vostra solidaritat ens ajuda a resistir el dia a dia que a vegades és molt difícil. Gràcies per això i pel vostre gran suport, els nostres peluts us ho agraeixen de tot cor!! 

https://www.migranodearena.org/reto/18825/equipo-de-gases-para-aumentar-la-seguridad-de-nuestros-animales-en-las-intervenciones-quirurgicas#.W0w5PhpxkMU.link

 

Reto 2018

 

Llegir més
 
NOU REPTE - EQUIP DE GASOS 10-07-2018

Ens hem proposat un nou projecte per augmentar la seguretat dels nostres animals en les intervencions quirúrgiques

 

Volem adquirir un EQUIP DE GASOS per operar els nostres animals amb seguretat, entubant l'animal en lloc d'injectar-li anestèsia. El nostre equip veterinari ho considera important per als tipus d'animals següents, que tenen més perill en ser esterilitzats o intervinguts, ja sigui per l'edat, la mida o la durada de l'operació:

  • Gossos grossos
  • Animals grans
  • Operacions de tumors
  • Operacions de traumes
  • Neteja de boca en animals grans

 

A més de guanyar en seguretat i estabilitat de l'animal en l'operació per als animals que ho necessitin, la compra d'un equip de gasos també es justifica econòmicament:

  • L'anestèsia que fem servir actualment (aproximadament, 2 ml/animal) val 12 € per 1 ml, el que suposa un cost de 24 € per animal en cada operació. Gastem uns 240 € per setmana. 
  • La botella de gasos costaria uns 39 € i se'n gastaria menys d'una per setmana.

 

Aconseguiríem, doncs, reduir considerablement el cost tan elevat que tenim fins ara.

Entre 3 proveïdors hem triat el més econòmic que compleix amb les funcions necessàries.

 

Ens voleu ajudar a arribar als 3.412 € totals? (IVA inclòs)

 

Obrim un nou micromecenatge durant dos mesos. La suma de molts ho farà possible!

Vols unir-t'hi i posar-hi el teu gra de sorra en benefici dels animals de la Protectora perquè cap pateixi riscos a l'hora d'entrar a la sala d'operacions? Fes clic en aquest enllaç:

 

https://www.migranodearena.org/reto/18825/equipo-de-gases-para-aumentar-la-seguridad-de-nuestros-animales-en-las-intervenciones-quirurgicas

 

Moltes gràcies a tots els que ens doneu suport per endavant !!

 

 

Llegir més
 
VOTA EL NOSTRE PROJECTE 23-04-2018

Volem compartir amb vosaltres una iniciativa a què la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ha presentat un projecte per a una subvenció:

 

El Retorn Social de la Crida. I per fer-ho ens cal el vostre vot.

 

El Retorn Social és la iniciativa de la Crida per Sabadell per donar suport a la realització de projectes col·lectius i transformadors a Sabadell. Els recursos econòmics provenen del límit salarial de les regidories de la Crida a l'Ajuntament, que retornen el romanent del seu sou a la ciutadania a través del retorn social.

 

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ha proposat un projecte que involucra animals abandonats i persones en risc d'exclusió social.


Sol·licitem 1.000 € per poder fer un curs d'educació canina adreçat als usuaris dels centres Atendis (Associació Pro Disminuïts Psíquics) i CIPO, empresa social que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, tots dos situats a Sabadell.

 

Volem demostrar que amb programes com aquest els animals abandonats poden ajudar persones amb discapacitat psíquica i física i en risc d'exclusió social, alhora que ajudem els nostres gossos a potenciar la seva adopció i en millorem la socialització i l'educació.

 

Si voleu donar suport a la nostra proposta i ajudar-nos a aconseguir els 1.000 € que calen per dur-la a terme, només heu d'entrar a l'enllaç següent de la Crida per votar el nostre projecte:

https://retornsocialcrida.cat/ clicant VOTACIONS.

 

Quan us registreu, us arribarà un enllaç per poder votar els projectes que més us agradin. A la llista dels projectes fins a 1.000 € trobareu el nostre logotip i la descripció del nostre projecte. ESPEREM QUE ENS DONEU EL VOSTRE VOT!

 

Aquí teniu la informació completa sobre la iniciativa que proposem:

 

http://retornsocialcrida.cat/projectes/intervencions-assistides-amb-gossos-de-la-protectora-de-sabadell-als-centres-cipo-i-atendis/

 

Moltíssimes gràcies d'avançada a tothom!

 

 

Llegir més
 
BUSQUEM PATROCINADORS 17-03-2018

Patrocinadores 2018

 

 

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA DE FAADA 05-02-2018

Des del 5 de febrer al 5 de maig 2018 FAADA torna a llançar la seva campanya anual per oferir millors condicions als propietaris d'animals de companyia a l'hora d'esterilitzar i identificar-los.

Tots els interessats a aprofitar aquesta campanya es poden inscriure a través de la següent web:

http://socresponsable.org/

Val la pena, si no teniu el vostre gos / gat / fura esterilitzat o identificat. Ara és el moment! Podeu evitar moltes ventrades indesitjades que acaben en els refugis o protectores, quan ningú els vol.

 

Cartell informatiu Logo de pdf

Llegir més
 
NOVA ORDENANZA MUNICIPAL SABADELL 08-01-2018

La nova ordenança municipal de Tinença d'Animals Domèstics aprovada a finals del 2017 ja la podeu consultar aquí:

 

https://seu.sabadell.cat/seuelectronica/d/OrdTinenAnimal17.pdf

Llegir més
 
BON NADAL 20-12-2017

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell desitja a tots els seus socis, minisocios, padrins, voluntaris, treballadors, adoptants, col·laboradors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada al nou any.

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració també al 2018, ja que tots sou imprescindibles per poder ajudar a tots els gossos i gats abandonats que ens arriben cada dia.

 

Gràcies de cor per tota la col·laboració i ajuda rebuda al 2017!!

Fins a finals de novembre ja han pogut sortir del refugi  722 animals.

Postal nadal 2017

Llegir més
 
ENTREVISTA A RADIO SABADELL 19-12-2017

Ahir 19.12.17 ens va convidar la Ràdio Sabadell per parlar de la problemàtica dels GPPs (gossos de raça potencialment perillosos). En l'entrevista van participar també la Marta i el David, els adoptants d'una de nostres GPPs, la Channel, així com el president de l'Associació de GPPS de Barcelona, Miquel Montanera, que col·labora amb nosaltres regularment.
 
Esperem que a poc a poc aquests gossos siguin més acceptats per la societat i no discriminats només pel seu aspecte. Com qualsevol altre gos són afectuosos i nobles i es mereixen una segona oportunitat.
Us deixem el link a la notícia, trobeu l'àudio al final de la notícia:
 
http://radiosabadell.fm/noticia/la-protectora-de-sabadell-esta-desbordada-amb-els-gossos-potencialment-perillosos

 

Radio Sbd

Llegir més
 
EL NOSTRE BATMAN JA ES GOS D'ASSISTENCIA 06-12-2017

Els gossos de protectores no només serveixen com a animals de companyia en una família.

Un dels nostres gossos ha passat amb èxit l'entrenament com a gos d'assistència per Áskal - associació que entrena gossos per a persones sordes.

Ara fa 10 mesos el nostre Batman, ara Sertu, va ser adoptat per Áskal per convertir-lo en un gos d'assistència. És un llarg treball que a vegades no dóna els resultats esperats, però en cas de Batman sí que va ser exitós. Ens acaben d'enviar les fotos del viatge cap a La Corunya on es reuneix amb el seu nou amo, un viatge en avió i acompanyat per Alberto, el company de Askal. Es va portar de meravella a l'avió i a l'aeroport, tot un gos d'assistència!

Agraïm a Áskal, especialment a la Cris Carles, la seva implicació per buscar gossos de protectores per a aquesta gran tasca i per donar-los la possibilitat de tenir una vida digna i feliç.

Aquí teniu la història de Batman, ara Sertu:

 

https://www.facebook.com/pg/%C3%81skal-perros-para-personas-sordas-212455942172016/photos/?tab=album&album_id=1538565016227762

 

Batman2

Batman-Sertu  amb el seu nou amo acompanyat pel seu entrenador Albert de Askal.

Llegir més

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/