http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
REPORTATGE SABADELL EN VIVO 15-01-2013

Amb motiu de la reobertura d'incorporació de nous voluntaris l'equip del canal en línia "Sabadell en viu" ha vingut a la Protectora per fer una entrevista i filmar en les instal · lacions. Aquí teniu el link al reportatge:

 

http://sabadellenvivo.es/noticies/societat/2013/01/la-lliga-protectora-danimals-de-sabadell-obra-les-inscripcions-per-a-voluntaris/

 

 

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA ACOLLIMENTS PEL FRED 14-01-2013

Campaña frío 2013 c

 

Davant la solidaritat de l'any passat durant els dies més freds, la Protectora d'Animals de Sabadell torna a llançar la campanya de "acollides pel fred" per als animals més grans i amb problemes de salut. Volem donar-los la possibilitat d'estar en una casa d'acollida fins que passi el pitjor. Segons la previsió a partir d'avui dilluns 14-1-2013 les temperatures baixen a nivells hivernals i en la protectora les nits són molt fredes i humides.

 

Les persones que vulguin acollir algun animal dels més necessitats durant un temps poden posar-se en contacte amb la protectora a través del 93 7267227, o passar directament pel refugi de dilluns a divendres en horari de 10-13h i de 15-17.30h, el dissabte de 15-18h i el diumenge de 11-14h per acollir un animal.
 
Moltes gràcies a tots per endavant per la vostra col · laboració!

 

Cartel per fer difusió  pdf

Llegir més
 
EXPOSICIÓ AMB FOTOS DEL CONCURS 2012 07-01-2013

La Protectora informa que es farà una Exposició amb les fotos del Concurs Fotogràfic de Mascotes 2012 a la sala multiús d'El Corte Inglés del 6 al 20 de  març. Esteu tots convidats a visitar-la i veure les precioses fotos dels amants d'animals que han participat.

Llegir més
 
HOMENATGE A LA VOLUNTÀRIA MONTSE IZQUIERDO 03-01-2013
El dijous 13 desembre, 2012, va tenir lloc l'acte de reconeixement al voluntariat de Sabadell, per part de l'Ajuntament. El voluntari designat per cadascuna de les entitats de Sabadell va ser oficialment reconegut a la Sala Miquel Hernández.

Per part de la Lliga Protectora d 'Animals de Sabadell va ser nomenada Montse Izquierdo per rebre aquest homenatge per la seva llarga trajectòria en el refugi dels animals abandonats, on cada dia de dilluns a divendres segueix atenent el públic i tenint cura dels animals solidàriament des de fa moltíssims anys.
Montse I.
Llegir més
 
REOBERTURA INCORPORACIÓ DE VOLUNTARIS 02-01-2013

Tots els interessats en ferse voluntari de la protectora hauran de passar mail a voluntaris@protectorasabadell.org  durant el mes de gener - data limit el 26 de gener.

 

Durant aquest mes es fara la preselecció de voluntaris tant del refugi com en xarxa. Caldrà indicar en el mail nom i cognom, mail, edat, municipi de residencia, si disposen de vehicle i disponibilitat aproximada de dies i horaris per colaborar amb l'associació.

 

Gràcies pel vostre interès!
Llegir més
 
DONATIUS PER LA COMPRA D'UN LLIBRE SOLIDARI 28-12-2012

Ana Sánchez, una amant d'animals, col · laboradora amb protectores, ha escrit un llibre solidari "El Destino de Cartucho" sobre un petit gos caçador. Ho ha publicat i destina de 12 € que costa el llibre 8 € a protectores. De la versió per e-book destina 4 € a protectores.

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell està a la llista de protectores a la qual la gent que compra el llibre pot triar per a la donació dels diners.

Si voleu adquirir el llibre en format llibre o format e-book i informar sobre com fer-ho, teniu tota la informació al web  www.elrincondecartucho.com

Llegir més
 
BON NADAL 18-12-2012

L'equip humà de la Protectora i els gossos i gats, que en ella hi viuen, us desitgen un Bon Nadal i un Feliç Any nou!

 

A tots els nostres socis, padrins, col · laboradors, voluntaris i simpatitzants GRÀCIES pel vostre suport durant el 2012 i esperem poder comptar amb vosaltres el 2013!

Llegir més
 
NOTICIA AL DIARI DE SABADELL 18-12-2012
El Diari de Sabadell ha publicat un article sobre el nostre Mercat Solidari del passat cap de setmana a Ca n'Oriach.  
Diari 181212

Artícle en pdf
Llegir més
 
ENTREVISTA A RADIO KANAL BARCELONA 12-12-2012
Al programa "Coneixem als animals" de Ràdio Kanal Barcelona 106,9 fm va aparèixer una àmplia entrevista amb Claudia Matheja, responsable de comunicació, el 11.12.2012 de 12 a 13h en directe. El presentador Mario Lanero, educador caní de Dogservice, va parlar amb ella sobre les compres compulsives en l'època de Nadal, adoptar en lloc de comprar, els abandonaments i les seves raons i també dels programes que porta a terme la Protectora d'Animals de Sabadell .  

Llegir més
 
GUANYADORS CONCURS FOTOS 2012 01-12-2012

El Concurs Fotogràfic de Mascotes 2012 de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ha tornat a rebre moltes fotografies de gran qualitat. S'hi van presentar un total de 90 fotos, en les quals els autors han aconseguit escenes i imatges fantàstiques. El jurat no ho ha tingut fàcil per atorgar els premis. Moltes gràcies a tots els participants per la seva dedicació i creativitat!

Els guanyadors de les tres categories són els següents:

 

Categoria: "La millor foto"

1r Premi: Juan Carlos López Molinos

2n Premi:  Carlos Parra Dolz

3r Premi:  Arantxa Avalos Cabezos

 

Categoria: "Els millors amics"

1r Premi: Cristina Cruz Álvarez

2n Premi: Eva García Ruz

3r Premi: Isabel Gil Camps

 

Categoria: "La foto mes divertida"

1r Premi:  Berta Vallés Puig

2n Premi: Viviana Caamaño López

3r Premi: Sonia Nasarre Yuste

 

Aquí hi ha les fotos guanyadores del concurs: Logo de pdf Concurs Fotogràfic 2012

i també es poden veure a "Àlbum de fotos".

  

Estem estudiant les possibilitats per fer una exposició amb totes les fotos. N’anirem informant al web i Facebook quan en tinguem més notícies.

Llegir més

<  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/