http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.facebook.com/protectorasabadell
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
https://www.migranodearena.org/reto/21571/co-solidarizate-los-animales-de-la-protectora-de-sabadell-te-necesitan
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
 
BUSQUEM PATROCINADORS 03-04-2019

El diumenge 5 de maig del 2019, la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell celebrarà la 16a Festa de l'Animal de Companyia a la a la plaça de l'Argub (al parc de Catalunya) de Sabadell de 10:45h a 13:45h.

 

Per poder portar-la a terme, la Protectora busca empreses i establiments que vulguin patrocinar-la, amb l'objectiu de què sigui una festa a cost zero per la Protectora i que els diners recaptats siguin destinats als animals que viuen al refugi.

 

Podeu ajudar-nos com a patrocinadors amb una aportació econòmica o bé facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos així com obsequis publicitaris per a voluntaris, participants i animals (motxilles, bolis, gorres, joguines, bosses, etc.), menjar o material per gossos i gats (llits, corretges, abeuradors,etc.) o bé algun val regal o de descompte o quelcom que creguin que ens podria ser útil.

 

 • Qui pot ser patrocinador? Qualsevol empresa/establiment o persona particular que vulgui ajudar als animals abandonats.
 • Com puc ser-ho? Fent una aportació econòmica mínima de 25€ o facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos, obsequis per participants i animals, menjar o material per gossos i gats o bé algun val regal pels seus serveis.
 • Vols ser patrocinador? Contacta amb nosaltres per e-mail a info.voluntariat@protectorasabadell.org com a màxim fins el 20 d'abril i t'explicarem com fer-ho! 

  Adjuntem cartell amb la informació més important!!!  Logo de pdf  Cartell

  Per tal de que es facin una idea de la quantitat d'obsequis que ens interessaria -dins de les seves possibilitats- els hi fem arribar les xifres orientatives:

  PÚBLIC ASSISTENT: 500 persones aprox.

  VOLUNTARIS QUE PARTICIPEN EL DIA DE LA FESTA: unes 60-70 persones

  PARTICIPANTS

  -       al concurs caní: unes 80 persones 
  -       als tallers infantils: uns 60 infants 

  GUANYADORS: 

  -       del concurs caní: total 15 persones (hi ha 5 categories, amb 1r, 2n i 3r premi cadascuna), categories: El gos/sa més simpàtic ; El gos/sa més elegant; El gos/sa més obedient; La millor parella nen/a - gos/sa; Millor parella padrí/na-apadrinat/ada 
  -       del sorteig solidari: entre 2 i 5 premis

  ALTRES:

  -       Membres de les entitats de les exhibicions/demostracions/animació - unes 10 persones

    
  A canvi de la vostra participació us oferim: 

  -       Incloure el vostre logo en el cartell de la festa, del que farem un munt de difusió de l'activitat entre els nostres socis, voluntaris, padrins, col·laboradors, etc. 

  -       Difusió per la nostra web, Instagram i Facebook (amb més d'12.000 seguidors que tenim)

  -       Rebreu informació directa sobre l'activitat per e-mail així com el cartell de la festa per tal que en pugueu fer difusió en el vostre establiment. 

  -       Una vegada acabada la festa: carta d'agraïment, fotos de record, així com informació dels resultats de la festa.

  Sens dubte, es tracta d'una ocasió molt especial per oferir una bona imatge de la vostra marca, així com de col·laborar en el sosteniment de la Protectora.
   
  Moltes gràcies per endavant!

16a Festa patrocinadores

Llegir més
 
PRESENTACIO A PREMIS MIGRANODEARENA.ORG 27-02-2019

Necessitem el vot de tots !!

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell s'ha presentat als VIII Premis migranodearena.org corresponents a l'any 2018. La nostra candidatura ha estat acceptada en la categoria premi a la "ONG més activa": ONG, fundació, associació o cooperativa sense ànim de lucre que hagi liderat un repte solidari per finançar un projecte de l'organització i que hagi sabut promocionar el seu repte solidari, a través d'una bona estratègia de captació de fons i de comunicació.

Aquest premi té una dotació de 1.000 €. Les candidatures guanyaran per votació popular online. Competim 20 ONG en aquesta categoria i la candidatura amb més vots serà la guanyadora!

La nostra candidatura correspon al repte solidari (campanya de crowdfunding) liderat durant l'any 2018 que hem aconseguit i implantat: "Equip de gasos per augmentar la seguretat dels nostres animals a les intervencions quirúrgiques".

Si ens voleu ajudar per aconseguir el premi de 1.000 €, us demanem ens doneu el vostre vot entrant en aquest enllaç:
https://premios.migranodearena.org/categoria/165/

La campanya per aconseguir vots arrenca avui, 27 de febrer, i acaba el 13 de març.

¡MIL GRÀCIES PER AJUDAR-NOS DE NOU! Confiem en vosaltres per aconseguir el màxim nombre de vots, també a través de la vostra difusió entre amics, familiars i contactes! Els nostres amics peluts del refugi d'animals de Sabadell, els més indefensos, us ho agrairan!
#PremiosMGDA

Podeu veure totes les candidatures en aquest link:
https://premios.migranodearena.org/premio-ong-mas-activa-2.../

Llegir més
 
CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ DE FAADA 05-02-2019

Nova campanya de FAADA per esterilitzar i identificar el teu animal de l'5.2. al 3.5.2019.

Tota la informació a  www.socresponsable.org

Aprofiteu l'ocasió per evitar ventrades indesitjades i animals que acaben en els refugis!

Faada 2019 cat

Llegir més
 
GUANYADORS CONCURS FOTOS 2018 19-01-2019

Ja tenim els guanyadors del nostre Concurs de Fotos "*Dolços *somnis - *Els *nostres *animals *dormint"!

Categoria LA FOTO MÉS DIVERTIDA:

1r Premi: Yago - "Aquí *mateix" - amb Bambú
2n Premi: Carlos Salgado - amb M + A
3r Premi:  Pau Martí - "*Deixeu-em dormir" amb Garfield

Ganadores Foto mes divertida

 

 

*Categoría LA FOTO MÉS TENDRA:

1r Premi: Judit *Carcolse - amb Gal·la
2n Premi: Albert Alfaro - amb *Zuri
3r Premi: Mª Rosa *Sanromà - amb *Mimus

Ganadores Foto mes tendrePremi *ACCESSIT: LA FOTO MÉS VOTADA PEL PÚBLIC
Núm. 32 - Gala - de Judit *Carcolse

Ganador Accessit 2019

En total hem rebut 49 obres que s'han exposat el dissabte passat 19 a la tarda en la nostra jornada de socis en la Plaça Dr. Robert. Ha estat un punt clau on el públic s'ha parat per a veure-les. En aquest link estan totes les fotos de la jornada:

http://www.protectorasabadell.org/albums_fotos.php?album=186

Els guanyadors que no han pogut venir el dissabte passat a la plaça per a rebre el seu premi poden passar en les pròximes dues setmanes pel refugi de la protectora per a recollir-lo. Horari de 15-18h de dilluns a dissabte, 11-14h diumenges.

Totes les fotos que no han estat premiades també podran recollir-se fins a final de mes, excepte les obres dels guanyadors.

Moltes gràcies a tots que han participat amb les fotos dels seus peluts en el nostre concurs del 2018 i han tornat a ensenyar el seu amor pels animals!

Llegir més
 
ACOLLIDES PEL FRED 16-01-2019

En vista de les gèlides temperatures la Protectora de Sabadell inicia les acollides de fred a partir d'aquest mes per a buscar temporalment una llar a algun dels nostres gossos. Sobretot els gossos més majors padeixen de la humitat als patis durant les nits al dormir sobre palets, i tenen molts problemes a l'hora d'aixecar-se i caminar. També els gossos de pèl curt ho passen molt malament.

La protectora ha fet una selecció de gossos que podrien anar a una casa d'acollida. El temps mínim d'acollida són 2 setmanes, preferentment 1 mes.

NO HI HA GOSSOS DE TAMANY PETIT.
Pràcticament tots els gossos que es donen en acollida són de tamany gran, algun és mitjà.
També tenim gossos de races catalogades potencialment perillosos, aptes per a acollida, si la persona que ho acull té llicència.

Es valorarà en el refugi el tipus de gos que més encaixa pel caràcter dels gossos amb la situació de la casa d'acollida, en funció de si hi ha altres animals, nens, etc.

Interessats a acollir algun gos en aquesta època de fred poden passar directament pel refugi en horari de públic de 15-18h de dilluns a dissabte, 11-14h diumenges.
Ctra. de Caldes, km 24,2, Sabadell - T. 93 7267227 - protectora@protectorasabadell.org

En aquest enllaç podreu veure alguns dels animals que estan en acollida
https://www.youtube.com/watch?v=e2w7vbvcgzy&feature=youtu.be

MOLTES GRÀCIES PER VOSTRA COLABORACIÓ I PER INTENTAR MILLORAR TEMPORALMENT LES CONDICIONS DE VIDA D'ALGUN DELS NOSTRES PELUTS.

Llegir més
 
ENTREVISTA RADIO SABADELL 27-12-2018

Ràdio Sabadell ha entrevistat aquests dies el president de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell. En aquesta entrevista es parla de la difícil situació econòmica que està travessant la protectora actualment. Us passem l'enllaç a l'entrevista completa per la vostra informació:
 
https://radiosabadell.fm/noticia/els-responsables-de-la-protectora-danimals-reclamen-canvis-en-el-financament

Llegir més
 
BON NADAL 22-12-2018

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell desitja a tots els seus socis, minisocios, padrins, voluntaris, treballadors, adoptants, col·laboradors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada al nou any.

 

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració també al 2019, ja que tots sou imprescindibles per poder ajudar als gossos i gats abandonats que ens arriben cada dia.

 

Gràcies de cor per tota la col·laboració i ajuda rebuda al 2018!!

 

Postal nadal 2018

Llegir més
 
ENTREVISTA CATALUNYA RADIO 20-12-2018

Aquest matí Catalunya Ràdio ha fet una emissió en directe des del refugi de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell per participar al programa "El Mati de Catalunya Ràdio" de Mònica Terribas. El tema era "No compris, adopta" i per què tenir un animal de companyia és una responsabilitat tan gran. Aquí teniu el Podcast.
 
https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-mati-de-catalunya-radio/per-que-tenir-una-mascota-es-una-responsabilitat-tan-gran/audio/1024383/
 
Agraïm la invitació a aquest programa que ens ajudarà a donar-nos a conèixer una mica més i fer més visibles als nostres peluts.

Llegir més
 
VIDEO NOVA CAMPANYA ENS FEM SOCIS 13-11-2018

Seguim amb la nostra campanya "ENS FEM SOCIS" per atreure més socis a la protectora que ens ajudin a mantenir els animals abandonats i el refugi en condicions.
Per a això vam llançar aquest vídeo, que ha estat dissenyat solidàriament, en el qual expliquem les raons per què necessitem més socis i els beneficis que aporta.

Us agrairíem molt si ens ajudéssiu a difondre aquest vídeo promocional de la nostra campanya entre els vostres contactes.

 

https://youtu.be/3VyIDeLc84k

 

Esperem poder saludar-vos aviat a tots a la Plaça Dr. Robert a la Jornada del Soci, la qual es va haver d'anul·lar el 27.10.18 per la pluja, però ja tenim nova data:
Apuntar-vos el dissabte 19 de gener 2019 a la tarda a les vostres agendes. Esperem a socis i no socis en aquest esdeveniment, del qual us informarem més endavant amb més detalls.

 

 

Llegir més
 
CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ 10-11-2018

Ara podeu aprofitar la campanya "SÓC A LES TEVES MANS":

Campanya d'esterilització i identificació de gossos i gats a preus reduïts promogut per PROGAT SBD i la LLIGA PROTECTORA D'ANIMALS DE SABADELL amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell. La campanya tindrà vigència del 15 d'Octubre al 15 de Desembre 2018.

Per adherir-vos ens heu d'enviar un mail a alestevesmans@gmail.com i allà us informarem dels preus, veterinaris adherits i tot el que necessiteu saber.

Llegir més

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/