http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
AJUDA EN BALIN A SOBREVIURE - NOU REPTE 24/06/2020

Necessitem recaptar 900 € per poder pagar l'ingrés en una clínica externa i l'operació que es va haver de fer d'urgència a en Balín: extracció de dos balins i cirurgia d'una hèrnia diafragmàtica per tal de salvar-li la vida

 

En Balín, un gat d'un any i mig, va entrar a la Protectora de Sabadell el 15 de juny, després d'uns dies d'estar rondant pel carrer. Des del primer moment, ens va demostrar com és: un gat encantador i afectuós.

Però la seva respiració no era normal, no se li sentia el cor al costat esquerre i els òrgans interns de l'abdomen gairebé no eren palpables. De seguida, la sospita va ser que es tractava d'una hèrnia diafragmàtica, el que es va confirmar en una clínica externa on li vam fer una radiografia. A més, li van veure dos balins, un al coll i un altre entre els intestins, que era evident que ja feia temps que estaven situats allà.

 

Ràpidament, es va programar una cirurgia que és complicada i arriscada, ja que, en una hèrnia diafragmàtica, el diafragma (el múscul que separa el tòrax de l'abdomen) està trencat i algunes vísceres abdominals entren al tòrax, el que no deixa espai als pulmons per respirar. En el seu cas, gairebé tots els òrgans hi entraven i estava tan prim que va ser molt difícil tornar-los a posar al seu lloc perquè no hi cabien. De fet, la melsa es va haver d'extirpar perquè no hi tenia lloc. En la cirurgia, se li van extreure també els dos balins.

 

En Balín ha superat amb èxit la intervenció i s'està recuperant bé. Està en una casa d'acollida on cuiden molt bé d'ell, però encara no es pot donar per superada la situació, perquè la convalescència és llarga. Farem tot el possible perquè vagi endavant  ja que s'ho mereix.

 

Ens ajudeu a costejar la cirurgia i tot el postoperatori?

 

https://www.migranodearena.org/reto/ayuda-a-balin-a-sobrevivir-un-gato-con-dos-balines-y-graves-problemas-de-respiracion

Llegir més
 
AJUDA'NS A PODER OPERAR A LOBA - NOU REPTE 19-05-2020

A la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell tenim la sort de comptar amb socis, padrins, minisocis i col·laboradors que ofereixen el seu suport de manera regular i amb les seves aportacions podem cobrir les despeses generals de l'refugi, com alimentació, tractaments, personal, reparacions, neteja i molt més.


No obstant això, alguns animals que ens arriben requereixen tractaments molt especials, necessaris per salvar les seves vides, però que suposen un cost per al qual necessitem l'ajuda de tots vosaltres, perquè superen els nostres fons.


Ara tenim el cas de la Loba. Us expliquem aquí la seva història i demanem la vostra col·laboració solidària perquè es pugui operar en una clínica externa per tal de treure-li el dolor i recuperar mobilitat. És un cas que requereix atenció immediata i Loba us agraeix qualsevol aportació que pugueu fer. Voleu donar-nos un cop de mà? Cada granet de sorra compte! Un milió de gràcies per endavant a tots !!

 

https://www.migranodearena.org/reto/22010/ayudanos-a-poder-operar-a-loba-ajudans-a-poder-operar-la-loba

Llegir més
 
GUANYADORS CONCURS DE FOTOS 2020 11-05-2020

Us comuniquem el veredicte del jurat amb les fotos guanyadores del Concurs fotogràfic d'enguany.


Comentar-vos que el jurat ho ha tingut difícil perquè hi ha hagut fotos molt xules! El jurat l'ha format:

-       Teresa Miranda i Gisela Llorca com a voluntàries de la Protectora i, dues de les organitzadores de l'activitat

-       Núria Cortina com a voluntària i cap de l'equip fotografia de la Protectora

-       Marina Jiménez com a dissenyadora gràfica professional i col·laboradora de la Protectora

-       Sergi Panizo com a fotògraf professional www.sergipanizo.cat 

 

Moltíssimes gràcies a tots els participants per col·laborar amb aquesta iniciativa. Un total de 44 fotos ens han arribat, de 28 participants i hem pogut recaptar 294€ de donatius!!!

 

Agrair també la implicació dels patrocinadors d'aquest concurs tan especial:

 @rechupatas @snouts

 

Us animem a seguir-nos a les xarxes socials i continuar col·laborant amb els gats i gossos de la Protectora!

 

 

FOTOS GUANYADORES


LA FOTO MÉS BONICA

 

20. Posant-me Morenet - Gemma Llibre Nieto - LUCKY GUANYADORA

 

LA FOTO MÉS DIVERTIDA - GAT

 

25-¿Me llevas de paseo - Mayka Bejarano - ARCO GUANYADORA

 

LA FOTO MÉS DIVERTIDA - GOS

 

31-Fotos noooo! Luisa Alfonso - KUKY GUANYADORA

 

LA MASCOTA MÉS DORMILEGA - GAT

 

22-Nala, la bella durmiente - Olga Giampietro - NALA GUANYADORA

 

LA MASCOTA MÉS DORMILEGA - GOS

 

18-Com un tronc - Aina Alberola Palomares - COMBOI GUANYADORA


Els podeu veure tots en el Àlbum de fotos en aquesta web.

I totes les fotos que van participar estan en un àlbum al nostre Facebook.

Llegir més
 
FELIÇ SANT JORDI 2020 23-04-2020

Sant Jordi 2020

Llegir més
 
CO-SOLIDARITZA'T! ELS ANIMALS DE LA PROTECTORA DE SABADELL ET NECESSITEN. 28-03-2020

Hola amics,

 

són temps molt durs per a tothom. Esperem que vosaltres i les vostres famílies estigueu i seguiu bé.

El coronavirus també perjudica els animals dels refugis. En aquest temps de confinament no reben visites, no hi ha adopcions, però segueixen entrant gossos i gats, i aviat podrem arribar al col·lapse. Els nostres ingressos es veuen considerablement reduïts per la manca d'adopcions i les instal·lacions s'estan omplint.


Necessitem la vostra col·laboració !! No us oblideu dels nostres peluts !!

 

Ells no entenen de virus, ni de quarantenes, ni d'economia. Els seus cuidadors són allà dia a dia complint les obligacions i atenent als més de 300 animals perquè no els falti res. Però necessitem recursos econòmics urgentment.

 

Per poder pagar les factures dels propers dos mesos hem creat un repte amb un micromecenatge: arribar a 6.000 €. Confiem que amb l'ajuda de tots vosaltres ho puguem aconseguir. Si vols co-solidaritzar-te amb els animals de la protectora de Sabadell, afegeix-te a la nostra causa! Totes i cadascuna de les vostres aportacions són importants i ajuden !! Entra al link:

 

https://www.migranodearena.org/reto/21571/co-solidarizate-los-animales-de-la-protectora-de-sabadell-te-necesitan

 

En nom de tots els integrants de l'refugi i de tots els animals de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell, gràcies! I cuideu-vos molt !!!

 

 

Llegir més
 
INFORMACIÓ CORONAVIRUS DEL AJUNTAMENT 21-03-2020

Coronavirus info

Llegir més
 
COMUNICAT TANCAMENT 14-03-2020

ACTUALITZACIÓ 9.5.2020:

El refugi segueix tancat al públic fins al 24 de maig com a mesura per contenir l'expansió del COVID-19. Només s'atendran persones que vénen a recuperar el seu animal o adoptants que hagin sol·licitat cita prèvia. Sempre seguint les mesures de seguretat recomanades per les autoritats, i dins de l'horari habitual, de 15-18h de dilluns a dissabte i de 11-14h diumenges i festius.


Per a qualsevol altra informació podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 7267227 o mitjançant el nostre correu protectora@protectorasabadell.org

 


ACTUALITZACIÓ 27.4.2020:

El refugi segueix tancat al públic fins al 11 de maig com a mesura per contenir l'expansió del COVID-19. Només s'atendran persones que vénen a recuperar el seu animal o adoptants que hagin sol·licitat cita prèvia. Sempre seguint les mesures de seguretat recomanades per les autoritats, i dins de l'horari habitual, de 15-18h de dilluns a dissabte i de 11-14h diumenges i festius.


Per a qualsevol altra informació podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 7267227 o mitjançant el nostre correu protectora@protectorasabadell.org

 

 


 

ACTUALITZACIÓ 13.4.2020:

El refugi segueix tancat al públic del 14 al 26 d'abril com a mesura per contenir l'expansió del COVID-19. Només s'atendran persones que vénen a recuperar el seu animal o adoptants que hagin sol·licitat cita prèvia. Sempre seguint les mesures de seguretat recomanades per les autoritats, i dins de l'horari habitual, de 15-18h de dilluns a dissabte i de 11-14h diumenges i festius.


Per a qualsevol altra informació podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 7267227 o mitjançant el nostre correu protectora@protectorasabadell.org

 

 


 

ACTUALITZACIÓ 30.3.2020:

A causa de que només poden operar els serveis essencials des d'avui 2020.03.30 fins al 2020.04.09, la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell com a servei públic de recollida i acollida d'animals perduts només atendrà persones que vénen a recuperar el seu animal. Les persones que estan interessades en adoptar un animal es poden dirigir a al telèfon 93 7267227 de 10-13h i de 15-18h o enviar mail a protectora@protectorasabadell.org indicant el seu número de telèfon. Es farà una entrevista de pre-adopció a l'espera que el confinament total s'aixequi.

 

 


 

Com a mesura per contenir l'expansió del COVID-19 i atenent a l'estat d'alarma declarat pel govern d'Espanya, la Lliga Protectora d'Animals i Plantes de Sabadell, ha pres la decisió de tancar les seves instal·lacions al públic a partir del 14 de març i per un període de 15 dies.


L'objectiu d'aquesta mesura és, fonamentalment,  protegir la salut dels nostres treballadors, voluntaris i visitants, a fi de poder garantir la cura i atenció dels més de 300 animals que habiten al nostre refugi.


Totes les activitats del voluntariat, tant internes com externes a les nostres instal.lacions, queden igualment cancel·lades, així com les visites de padrins.


Només s'atendran les persones que vulguin recuperar el seu animal o als adoptants que hagin sol·licitat cita prèvia, sempre seguint  les mesures de seguretat recomenades per les autoritats i dins l'horari habitual, de 15 a 18 h de dilluns a dissabte i d'11 a 14h els diumenges i festius.


Per a qualsevol altra informació podeu  contactar amb nosaltres  a través del telèfon  937 26 72 27 o a  través del nostre correu  protectora@protectorasabadell.org.

 

Gràcies per la vostra comprensió

 

Llegir més
 
CAMPANYA ESTERILITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ 03-02-2020

La campanya de FAADA d'esterilitzar i identificar en condicions més favorables segueix en marxa aquest any:
 
Des del 3 de febrer a les webs www.socresponsable.org i www.soyresponsable.org és possible trobar tots els nous centres adherits a la iniciativa i que oferiran preus promocionals per esterilitzar gossos, gats, conills i fures.
 
Ja que no tots els veterinaris participaran en la campanya al llarg dels 12 mesos de l'any, des FAADA aconsellen que inscriguis al teu animal amb la major brevetat possible.
 
Com sempre, per conèixer els preus exactes de les diferents intervencions hauràs de contactar amb els centres veterinaris adherits a la iniciativa.
 
Per gaudir de les promocions, el teu animal ha d'estar identificat o haurà de ser identificat durant la campanya.
 
Recordem que els principals objectius de la iniciativa són:

  • Informar la ciutadania de l'obligació legal de tenir identificats els seus animals (amb el microxip i la xapa corresponents) i registrats en el cens municipal.
  • Conscienciar i fomentar l'esterilització d'animals de companyia. Controlar la natalitat per prevenir problemes de salut i comportament i evitar la superpoblació que provoca l'abandó.
  • Ajudar a optimitzar els recursos de l'administració pública i entitats protectores privades, evitant recollides i acollides d'animals perduts i abandonats.

Per a més informació és possible escriure a través del formulari www.socresponsable.org/contacta.

Llegir més
 
ENTREVISTA A RADIO SABADELL 29-01-2020

Radio Sbd 1-20

 

Hem estat convidats a una entrevista a Ràdio Sabadell per parlar de la situació de la protectora. Ens ha acompanyat un adoptant i la nostra veterinària.

 

https://radiosabadell.fm/audio/el-60-dels-gossos-residents-la-protectora-son-potencialment-perillosos-i-residents-de-llarga

Llegir més
 
BON NADAL 20-12-2019

Postal Nadal 2020

 

Un altre any que s'acaba, motiu pel que la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell vol donar les gràcies de tot cor per tota la col·laboració i ajuda rebuda en 2019 !!

 

Desitjem a tots els nostres socis, minisocis, padrins, voluntaris, treballadors, adoptants, col·laboradors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada al nou any.

 

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració també al 2020, ja que tots sou imprescindibles per poder ajudar als gossos i gats abandonats que ens arriben cada dia. Que sigui un bon any per a tots!

 

Llegir més

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/