http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
CAMPANYA NOVA A SABADELL DIGITAL 04-06-2013

El diari digital "Sabadelldigital" ha fet difusió de la nostra nova campanya "Animals XXL" en la seva edició del 4 de juny 2013 per ajudar a que aquest col · lectiu desfavorit es conegui més i la gent s'animi a adoptar algun d'ells. 

Adjunt el link a la notícia:

 

http://www.sabadelldigital.com/ca/articles/animals-xxl

Llegir més
 
AGRAÏMENTS PER LA SOLIDARITAT 15-04-2013

Finalment ha arribat la primavera i s'ha acabat definitivament l'època freda. Un bon moment per donar les gràcies a tothom qui s'ha abocat amb els animals durant aquest hivern.

 

A tothom qui ha portat flassades, tovalloles, matalassos i coixins: diàriament, hem rebut donacions de particulars amb material d'abric que ens han ajudat en tota aquesta època a protegir els animals del fred.

 

A tothom qui s'ha ofert com a casa d'acollida durant les setmanes més dures: dels 44 animals acollits, feliçment 14 han pogut quedar-se definitivament a les llars, tot i que la majoria eren grans i tenien algun problema.

 

A tothom qui ha portat pinso i llaunes: durant el 2012, les donacions de menjar per a gossos i gats fetes per particulars han augmentat un 60% i han arribat a gairebé 4 tones.

 

A tothom qui ha cedit el premi del número de loteria a protectora (no cobrant-lo o lliurant-lo directament a la protectora): els beneficis s'utilitzaran per habilitar una zona per a gossos amb necessitats especials.

 

GRÀCIES A TOTHOM PER LA COL·LABORACIÓ! Confiem a seguir rebent el vostre ajut solidari en el futur.

Llegir més
 
ENTREVISTA A LES NOTÍCIES RADIO SABADELL 12-04-2013

La Ràdio Sabadell ens va fer una entrevista per preguntar sobre la pujada de les entrades al primer trimestre del'any i la situació de la protectora a la crisi, a part d'això sobre la notícia del cas de la gossa penjada del dia anterior.

Adjunt el link al podcast de les notícies de les 14h que podeu escoltar al web de Ràdio Sabadell, o aquesta tarda una altra vegada a les notícies de les 19h.

 

http://alacarta.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/faces/home.xhtml

Llegir més
 
GOSSA PENJADA A SABADELL 11-04-2013

Perra ahorcada2Dimarts 9.4.2013 a la tarda, el servei de medi ambient de l'Ajuntament de Sabadell va portar a la Protectora d'Animals de Sabadell una gossa abandonada que havien trobat morta en una zona boscosa de Castellarnau. La part cruel en aquest cas és que es tracta d'una gossa que van trobar PENJADA en un arbre.

 

Com que no té microxip, aquest cas de maltractament i abandó, com tants d'altres, no es podrà denunciar fins que no sàpiga qui és el propietari de l'animal que, d'aquesta manera violenta i covarda, ha defugit totes les seves responsabilitats.

 

Ens cal l'ajut de la ciutadania per si algú reconeix la gossa, un creuament de setter i bretó blanc i negre, joveneta (uns 2 o 3 anys), i pot donar informació a la policia, que ha obert un informe.

 

Aquestes fotos són perquè tothom vegi que aquests casos segueixen passant a Catalunya en ple segle XXI i no són històries medievals. Els qui treballem intentant salvar les vides dels animals que ningú no vol i buscant-los una llar ens enfrontem amb casos així massa sovint.

 

I són perquè la persona que ha tingut la sang freda de matar la seva gossa en lloc de portar-la a un refugi sàpiga que, encara que a ell no li importi, hi ha molta gent a qui sí que li importa.

Llegir més
 
JUNIOR AMB 3 POTES - ADOPCIÓ O CASA D'ACOLLIDA URGENT! 07-04-2013

Us volem presentar en Junior, per al qual busquem urgentment una casa d'adopció o d'acollida:

 

Junior1

En Junior és un gos jove de només un any i tres mesos, creuament de pit bull, que van portar a la Protectora el juliol del 2012 amb només sis mesos i un fractura complicada en una de les potes del davant. Tot i que se'l va operar dues vegades, la fractura no es va guarir bé i en Junior va patir constantment molts dolors, per la qual cosa l'equip veterinari al final va decidir que era millor amputar-li la pota per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Ha superat bé l'última operació, recent, però en Junior necessita urgentment una família que en tingui cura, perquè, amb tres potes, al refugi ho passarà molt malament i estarà en inferioritat de condicions.

Junior3 Junior5

 

Junior4

Els seus padrins el van acollir i en van tenir cura amb molt d'afecte les primeres setmanes de postoperatori, però no el poden adoptar i ara el menut ja torna a ser a la Protectora esperant que algú s'hi interessi. Ens han fet arribar aquestes paraules explicant que bé que es va portar a casa. Segur que convenceran la seva futura família perquè adopti aquest tresor amb el seu petit handicap a canvi de tot l'amor que us donarà!

 

"Només tinc coses bones a dir d'en Junior. Des que el van apadrinar, me'n vaig enamorar i els dies que l'he tingut en acollida m'ha conquistat. Tot i que és molt jove, ha patit molt, però mai no s'ha donat i sempre ho ha aguantat tot amb una actitud meravellosa. És un gos manyac, afectuós i li encanta sortir al carrer, tant que de vegades li costa entrar a casa, he he. Amb els gossos es porta genial; sempre hi juga. Sap anar perfectament amb corretja i no la tiba. Sempre està alerta quan sent sorolls, però ni borda ni plora. Una cosa important és que li agrada mirar la tele, sempre que sigui L'encantador de gossos o algun documental d'animals, he he. En fi. només desitgem que la família que l'adopti l'estimi tant o més que nosaltres, perquè ja que la seva vida serà més dura del que és normal, es mereix tot, tot l'amor del món. Sens dubte és un gos 10!

Sort, Junior!

Mai no t'oblidarem. Lidia"

 

Per adoptar en Junior, poseu-vos en contacte amb la Protectora directament: tel. 93 7267227 o protectora@protectorasabadell.org 

En Junior frisa per rebre les vostres trucades i els vostres correus!

Junior7  Junior2

 

 

Llegir més
 
CANDY - NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA 13-03-2013

Candy225.3.13: Noticies de la Candy:

 

Us volem informar de com està la Candy, la gosseta d'11 anys que va ser operada d'urgència i per a la qual us vam demanar ajut. La Candy està millorant de l'operació de torsió de l'estómac i del tumor que li van treure de la melsa. Era un tumor benigne, la qual cosa és una bona notícia, i ara cal que recuperi pes. Ja està introduïda en un pati amb altres gossos petits. Hi adjuntem unes fotos actuals.
Donem les gràcies a tots els donants que han col·laborat per poder costejar l'operació d'urgència de la Candy a la clínica exterior. Hem aconseguit reunir aproximadament la meitat d'aquesta despesa extraordinària. Si hi ha algú que encara vulgui aportar-hi una mica per seguir sumant, is donem mil gràcies d'avançada. Podeu fer-ho a través de Paypal o dels nostres dos comptes:


BANC SABADELL 0081 0900 87 0002206230
UNIMM 2107 0000 22 3626485038

 

Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

 

Candy1

 

13.3.13

La Candy,  una gosseta d'11 anys que estava en una casa d'acollida pel fred, aquest cap de setmana va tenir una torsió gàstrica i diumenge va ser ingressada en una clínica veterinària d'urgències, perquè els diumenges la Protectora no té servei de veterinari. Se la va haver de sotmetre a una cirurgia de torsió gàstrica i se li va haver d'extreure la melsa per tumoració.

Aquesta operació representa un cost molt alt per a la Protectora amb què no comptàvem, però no hi havia cap altra opció per salvar la gossa.

Us demanem el vostre ajut per poder pagar les despeses extraordinàries de l'operació de la Candy. Si podeu col·laborar-hi amb alguna cosa us ho agrairem infinitament!

 

BANC SABADELL 0081 0900 87 0002206230
UNIMM 2107 0000 22 3626485038

o per PAYPAL clicant el logotip que hi ha a la pàgina d'inici del nostre web.

 

Al concepte, poseu-hi "Candy". Moltíssimes gràcies d'avançada pel vostre ajut!

Ara la Candy ja és a les instal·lacions del refugi amb sèrum per a les cures postoperatòries. Us en mantindrem informats.

 

 

Llegir més
 
NOTÍCIA AL DIARI SABADELLDIGITAL SOBRE LA PROTECTORA 12-03-2013

El diari digital "Sabadelldigital" ha publicat una notícia sobre la situació de la protectora en la seva edició del 12 de març. Agraïm aquesta difusió que ajuda perquè cada vegada més gent conegui la Protectora d'Animals de Sabadell. Adjunt el link. 

 

http://www.sabadelldigital.com/ca/articles/2-5-abandonaments-al-dia 

 

 

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ 06-03-2013

Campaña 2013 esterilizacion

 

FAADA ha llançat una nova campanya d'esterilització i identificació d'animals de companyia a preus més econòmics que dura del 6 de Març al 31 de Maig 2013, en la qual col · labora una sèrie de clíniques veterinàries que s'han adherit.

 

Les persones que estan interessats en esterilitzar les seves mascotes poden apuntar-se a la web www.socresponsable.org per inscriure i poder accedir als preus promocionals. Al mateix web poden trobar totes les clíniques de diferents municipis que participen en la campanya per escollir la més propera.

 

Esperem que molta gent es decideixi a esterilitzar i identificar els seus animals per ajudar a que no hi hagi tantes camades de cadells i gatets indesitjats que acaben en els refugis, i en el pitjor cas a les carreteres.

Llegir més
 
UN GOS DE LA PROTECTORA PER ASKAL 01-03-2013

El passat mes de febrer, l'Associació Áskal va adoptar un gos de les instal·lacions de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell.

Áskal és una associació sense ànim de lucre que entrena gossos per avisar de sons a persones amb pèrdua auditiva. Tots els gossos són rescatats de refugis d'animals abandonats i es lliuen gratuïtament a les persones sòcies d'Áskal. 

 

Extracte del butlletí de notícies del febrer del 2013 d'Áskal:

 

NOUS GOSSOS EN ENTRENAMENT

 

FoxEn Fox (esquerra), de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell,  i l'Ulla (d'una altra protectora) són els últims gossos que Áskal ha seleccionat perquè siguin lliurats aquest estiu. De moment aquests dos han sortit de les gàbies i ja dormen calentons en una casa, deslliurant-se de les nevades.

 

Aquests gossos tenen per endavant uns mesos en què s'ho passaran molt bé aprenent coses, amb un sistema d'ensinistrament en positiu en què reben premis sempre que ho fan bé. Després, tota una vida ajudant una persona sorda en una tasca que per a ells és divertida, ja que han estat triats per la seva reacció natural al so i perquè els encanta avisar cada cop que sona el timbre, el mòbil o el despertador.

 

Fotografia gentilesa de Sara Coe, estudiant d'Áskal.

Llegir més
 
TENIU ANTIINFLAMATORIS QUE NO FEU SERVIR? PORTEU-NOS-ELS! 21-02-2013

Com a conseqüència de la cojuntura econòmica, al refugi hem notat que les donacions d'antiinflamatoris específics per a gossos i gats han disminuït molt. Són un medicament car, però imprescindible, perquè són el que més utilitzem després dels antibiòtics.

Per això, agrairíem que tothom que tingui medicaments d'aquest tipus (Metacam®, Rimadyl®, Canidryl®, Meloxidyl®, Previcox®, Tolfedine®, entre d'altres) i que no els faci servir o bé que tinguin una data de caducitat propera, passés per la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell per portar-los i, de pas, fer-nos una visita.

Us estarem profundament agraïts per aquestes donacions.

Llegir més

<  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/