http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
GUANYADORS CONCURS DE FOTOS 2013 24-09-2013

Aquest any, com ja en els anys anteriors, hem rebut moltes fotos de molt bona qualitat representant l'amor i la relació entre persones i animals a les 3 categories:

LA MILLOR FOTO, ELS MILLORS AMICS, LA FOTO MÉS DIVERTIDA.

Agraïm a tots els participants el seu esforç, dedicació i ganes. Els premiats aquest any han estat:

 

LA MILLOR FOTO:

1º Premi: Eva Espinosa

2º Premi: Ruben Donacimento

3º Premi: Isabel Gil

 

ELS MILLORS AMICS:

1º Premi: Berta Busuldo

2º Premi: Viviana Caamaño

3º Premi: Silvia Roca

 

LA  FOTO MÉS DIVERTIDA:

1º Premi: Rosé Erena López

2º Premi: Mercè Campo

3º Premi: Abel Romero

 

FELICITATS!!

 

Totes les fotos guanyadors les podeu veure a "Àlbum de Fotos":

http://www.protectorasabadell.org/albums_fotos.php?album=96

 

L'ordre:
les 3 primeres fotos: 1r premi "Millors amics", 1r premi "Foto més divertida", 1r premi "Millor foto"
les 3 següents fotos: 2n premi "Millors amics", 2n premi "Foto més divertida", 2n premi "Millor foto"
les 3 últimes fotos: 3r premi "Millors amics", 3r premi "Foto més divertida", 3r premi "Millor foto"

Llegir més
 
REPORTATGE SOBRE LA 10A FESTA 23-09-2013

Avui ha sortit un reportatge sobre la nostra 10a festa de l'animal de companyia al diari on-line www.isabadell.cat

Adjunt el link:
http://www.isabadell.cat/2013/09/els-animals-tambe-mereixen-una-segona-oportunitat/

 

 

Llegir més
 
AJUDA PEL CLOONEY 10-09-2013

Actualització 24.9.13:
El Clooney va venir a la nostra Festa el passat diumenge i va participar en la desfilada, amb l'ajuda de Judith, però ja camina amb les potes davanteres. Veure les fotos.

Clooney1  Clooney2

 

Actualització 19.9.13:
Gràcies a les donacions que anem rebent per al Clooney podem seguir amb els tractaments especials, i el gos ha millorat molt. Mou la cua, controla els esfínters, es pot incorporar i li funcionen les potes davanteres, però les potes del darrere encara no les pot moure, per la qual cosa hem de seguir fent més sessions.


Us mantenim al dia i estem molt agraïts a tots que ens estan ajudant solidàriament perquè pugui tornar a caminar. Adjunt algunes fotos d'avui. Diumenge el Clooney el podreu veure al matí a la Festa de l'Animal de Companyia que farem a la Plaça Argub. 

Crestado4 Crestado5

 

 

10.9.2013:

Ens ha entrat un gosset atropellat, d'uns 5 anys, crestat xinès sense pèl. Es diu Clooney.

De moment, està paralitzat i ajagut, però té sensibilitat i possibilitats de tornar a recuperar la mobilitat fent-li 4 sessions de tractaments especials.

 

Tornem a demanar el vostre ajut, ja que cada sessió costa 30 € i seria l'única possibilitat perquè tornés a caminar. Us agraïm la vostra col·laboració d'avançada. Qualsevol donació és benvinguda!

Podeu fer un ingrés en un dels nostres comptes bancaris: 

 

BANC SABADELL 0081 0900 87 0002206230

BBVA 0182 8181 10 0201605794

o mitjançant Paypal directament a través del nostre web:

ttp://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php

 

 

Llegir més
 
REPORTATGE A 28TELEVISIO 29-08-2013

Els últims dies d'agost un equip de 28Televisio es va interessar en conèixer la situació de la protectora durant aquest estiu i van venir fer un reportatge que es va publicar el 29-8-2013 on-line. Adjunt el link:

 

http://28televisio.com/noticies/2013/08/la-protectora-danimals-de-sabadell-es-veu-desbordada-aquest-estiu/

Llegir més
 
TENIM MOLTS GATETS NOUS 21-08-2013

Ajuda'ns a fer difusió o adopta un (o dos!)!

Gatets Agosto 2013

 

Cartell pdf per a descarregar Logo de pdf

Llegir més
 
BUSQUEM PATROCINADORS 20-07-2013

La Protectora busca empreses i establiments que vulguin patrocinar la 10a Festa de l'Animal de Companyia, amb l'objectiu de recaptar diners per poder costejar les despeses de material previstes per dit acte tan important per l'associació, amb la finalitat que sigui una festa a cost zero per la Protectora.
Aquesta festa tindrà lloc el 22 de setembre, com ja és habitual, es farà a la plaça de l'Argub de Sabadell (al Parc de Catalunya), durant tot el dia -fent una pausa al migdia-.


La celebració té com a objectius generals fomentar les adopcions, conscienciar sobre l'abandonament, afavorir una bona convivència entre gossos i persones i apropar la Protectora als ciutadans.

 

Durant tot el dia, hi haurà un estand de la Protectora i es portaran a terme diferents activitats, com ara tallers infantils, un concurs caní, un concurs de coques i pastissos, una gimcana per equips (de persona i gos), xerrades informatives, una desfilada de gossos en adopció, un concurs de fotografia i molt més!

 

T'expliquem com ser patrocinador en el document adjunt. És molt senzill!


Per només 25€!!!                                                      Data límit: 31 de juliol !!!


No ho dubtis, PATROCINA-LA!

 

Logo de pdf  Versió en PDF

Llegir més
 
DOVER: NECESSITEM AJUDA 18-07-2013

El DOVER és un gosset de la Protectora de Sabadell que té 12 anys i ha passat onze amb nosaltres. Li hem diagnosticat vàries malalties bastant complicades, sent una d'elles la Síndrome de Cushing, una malaltia hormonal que necessita un tractament molt car.

D'aquí la crida popular que us fem ja que el Dover, tot i aquesta malaltia i el procès crònic intestinal que pateix, mostra una vitalitat i una simpatía sense límits, i això que va entrar sent un cadell i ara ja s'ha convertit en una gos iaio entranyable i estimat per tots nosaltres al refugi. Aquestes malalties amb tractament poden oferir un benestar animal i una bona qualitat de vida, això si, amb el tractament pertinent.

A veure si entre tots podem seguir-li donant aquesta oportunitat i, fins i tot, arriba un dia no gaire llunyà que el DOVER pot experimentar lo que és estar a una casa amb una familia.

 

Necessitaríem ajuda econòmica per poder pagar el pinso i la medicació especial que necessita el Dover per poder tenir una qualitat de vida. Podeu fer qualsevol donatiu puntual en un dels nostres comptes corrents:

BANC SABADELL 0081 0900 87 0002206230
BBVA 0182 8181 10 0201605794
o també utilitzar el nostre compte de PayPal per la nostre web (posar: pel Dover).

 

Moltíssimes gràcies per endavant!

Llegir més
 
ESCOLA ILLA: UNA COLABORACIÓ QUE CONTINUA 17-07-2013

Els alumnes de l'escola Illa estan d'acord a donar continuïtat a la iniciativa de pintar els murs de les instal·lacions de la protectora; un exemple d'aquest treball solidari el podem trobar a la mateixa entrada, al aparcament i, a partir d'ara, en forma de tira còmica al pati de padrins. A més, en aquesta ocasió han agafat el compromís d'elaborar la revista Cadells, que reben els minisocis de la Lliga.

 

Cal destacar, també, que ha estat possible decorar aquests murs (que els alumnes ideen d'acord a uns criteris i porten a terme com a pràctiques) gràcies a la donació de pots de pintura per part de l'empresa especialitzada Valentine, i gràcies al patrocini de l'empresa Affinity Advance.

 

Aquesta és una iniciativa a tres bandes entre l'escola Illa, la firma Cactus Disseny i la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell. 

 

Fotos 1-2: Mural de l’aparcament.  Patrocinat per Affinity Advance.

Mural1  Mural2

 

Fotos 3-4: Mural del pati de padrins. Patrocinat per Valentine. 

Mural3  Mural4

Llegir més
 
LA PROTECTORA VACUNARÀ TOTS ELS SEUS ANIMALS 19-06-2013

Actualització 5.7.2013:

Segona dosi de vacuna antiràbica

Avui s'ha administrat la segona dosi de la vacuna antiràbica a tots els gossos de la protectora. Així podem respirar tranquils, perquè estaran protegits i seran immunes al virus. Durant els propers sis mesos, se seguirà vacunant els nous animals que entrin, tant gossos com gats.

 

La Protectora vol donar les gràcies a tothom que, amb les seves aportacions econòmiques, ja ens ha ajudat a poder pagar la despesa extra que suposa aquesta vacunació massiva. Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Els qui vulguin ajudar encara poden aportar des d'1 € mitjançant Paypal o en els comptes de la Protectora:

BANC SABADELL 0081 0900 87 0002206230

BBVA 0182 8181 10 0201605794


Moltes gràcies a tothom per la vostra solidaritat amb els animals abandonats!


 

Atesa la recent aparició d'un cas de ràbia a Catalunya, la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ha decidit vacunar tots els seus animals contra la ràbia de manera preventiva. La mesura es pren després que les autoritats sanitàries hagin detectat un cas de ràbia en un gos a Toledo que abans havia passat per Catalunya i que va originar la delaració de nivell 1 d'alerta per part de la Generalitat.

 

Com que es tracta d'un nucli en què els animals estan concentrats en gran nombre i on l'entrada i la sortida d'animals és molt elevada, la Protectora de Sabadell no vol córrer el risc que entri algun animal amb el virus i el pugui contagiar a la resta dels animals. En la majoria dels casos d'animals vagabunds que entren al refugi, el seu estat sanitari i de vacunacions és incert i, d'acord amb la llei, tots els animals estarien exposats a la possibilitat d'haver de ser eutanasiats si es produís un sol cas de ràbia.

 

Per tal de protegir els animals acollits i no aturar les adopcions, la Protectora fa una crida a tots els ciutadans perquè ajudin econòmicament en aquesta vacunació massiva, que representa una despesa extra considerable per a l'associació.

 

Qualsevol donació des d'1 € és benvinguda per cobrir el cost de les vacunes antiràbiques, que pujarà al voltant dels 600€. Qui vulgui ajudar als animals del refugi pot fer una aportació mitjançant Paypal directament a través de la web (http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php) o mitjançant un ingrés en un dels comptes de la protectora (BANC SABADELL 0081 0900 87 0002206230 o BBVA 0182 8181 10 0201605794). Moltes gràcies d'avançada a tothom per col·laborar-hi!

 

Llegir més
 
GATETS EN ADOPCIÓ 14-06-2013

En els últims dos mesos ens van entrar moltíssims gatets i gates mamis amb les seves cries. Ara una gran part d'ells ja es pot donar en adopció, perquè tenen l'edat suficient, estan bé i necessiten anar a una casa on se'ls vulgui i tingui cura.

Aquí una selecció dels que estan en adopció i busquen casa. ¡Podeu venir a veure'ls de 15-18h de dilluns a dissabte, i els diumenges i festius de 11-14h!

Gràcies per ajudar a fer difusió!

Gatitos Junio 2013

 

Llegir més

<  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/