http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
ENS HA DEIXAT EL LLOP 25-05-2014

En Llop, el gos més emblemàtic de la protectora, ha mort divendres passat inesperadament d'una pancreatitis hiperaguda. Tots coneixien al Llop, era el primer a saludar la gent i l'últim a acomiadar-los. Un gos amb carisma, llest, afectuós i amb un caràcter fantàstic que va viure solt al refugi. Mai ha tingut una família, la seva família era la protectora, i aquesta ara està de dol.

Et trobarem molt a faltar. Estaràs sempre en els nostres cors.
Gràcies, Llop, pels 8 anys que ens has acompanyat.

Llegir més
 
PROGRAMA LA VEU DEL ANIMALS 23-05-2014

Noticia d'ADDA:
"Ens permetem recordar-vos que demà divendres, s'emetrà el nostre programa setmanal radiofònic 
"LA VEU DELS ANIMALS I LA NATURA", a les 15:00 hores, a través de Ràdio Estel que cobreix tota Catalunya i Andorra. També es repeteix la nit del divendres a partir de mitjanit.

 

El programa d'aquesta setmana constarà dels següents espais  Noticies, amb temes d'actualitat.

  • Entrevista: RICARD ADAN,veterinari, ens explicarà que és la"leishmaniosis".
  • Espais Musicals.
  • Sos Adopcions,avui parlarem amb La Lliga de Sabadell, de la seva campanya: "Una finestra, per els nostres gossos invisibles".

És el primer cop que mitjançant una ràdio d'ampli abast, existeix un programa animalista i naturalista, amb una unitat de criteri i amb un desig eminentment informatiu."

 

 

Llegir més
 
VIDEO ALPERROVERDE - TERÀPIA AMB GOSSOS A PRESONS 22-05-2014

Vídeo explicatiu del treball de l'Associació AlPerroVerde en Centres Penitenciaris de Catalunya.


L'Associació AlPerroVerde acull gossos amb problemes de conducta de diferents protectores d'animals, entre d'altres la de Sabadell, i els fa partícips d'activitats amb interns de centres penitenciaris que els eduquen en positiu en cada sessió setmanal, tots aquests gossos són adoptats abans de finalitzar el programa per la promoció dels mateixos i els grans avenços amb els seus objectius i amb els objectius terapèutics dels interns.


Un programa pioner a Espanya pel que fa a metodologia i avaluació.
I també pioner en lliurar el 100% dels coterapeutes canins en adopció definitiva.
Autofinançat a través de cursos de formació, exhibicions i ensinistraments a domicili i amb col · laboracions de socis i voluntaris, ajuda'ns a continuar amb aquest projecte amb finançament o com a voluntari, tots podem contribuir.

 

Us animem a veure-ho:

https://www.youtube.com/watch?v=0dLRARQiyuI

Llegir més
 
CURS CANICROSS IMPARTIT PER DOGATHLON 26.04.2014

Us fem arribar informació d'un curs de canicross rebut de DOGathlon: 

"Impartim el curs de canicross aquest cap de setmana 26-27 d'abril 2014. Són dos dies, dissabte i diumenge de 17 a 20:30. El fem en horari de tarda per tal de tenir una temperatura òptima pels gossos. Hi ha una part teòrica i una part pràctica, per tant sortirem a correr els dos dies (4km com a màxim).

 

El preu del curs és de 50€ pels dos dies, però pels socis i col.laboradors de la protectora de Sabadell hi ha un descompte de 10€. Per tant, el preu pels dos dies és de 40€. Com que es tracta d'aquest cap de setmana i les places són limitades, prego en feu difusió el més aviat possible."

 

Canicross

Llegir més
 
HA ARRIBAT LA PRIMAVERA AL REFUGI 09-04-2014

Gràcies al nostre equip de jardiners el refugi està en un dels seus millors moments. Arreu floreixen plantes, arbres, flors i està preciós veure la natura. Els animals i les persones ho agraïm!

Plantas 1 Plantas 2

Plantas 3 Plantas 5

Llegir més
 
1a CAMPANYA 2014 - UNA FINESTRA PER ALS NOSTRES GOSSOS INVISIBLES 02-04-2014

La Protectora d'Animals de Sabadell llança la seva primera campanya del 2014 per a un col · lectiu especial: els gossos "invisibles" que estan tancats sols per tenir problemes per adaptar-se a les dures condicions de convivència amb els altres gossos al refugi. 


Agraïm a l'agència de publicitat delunesaviernes.com la seva col · laboració solidària en realitzar aquesta campanya. Esperem que tingui molta difusió perquè algun dels nostres gossos pugui trobar la seva casa i finalment trobar la seva estabilitat i tranquil · litat en una llar. 


Gràcies a tots per ajudar-nos a difondre-la. Podeu veure totes les fotos a Album de fotos. 

 

Logo de pdf Campanya Corazón

Llegir més
 
NOU RÈTOL 19-03-2014

La Protectora té un rètol nou i més modern en l'entrada. Ha estat patrocinat pel nostre proveïdor de pinso, Royal Canin, i s'ha fet seguint la línia de la nostra imatge amb els nostres colors i el nostre logo per identificar l'entrada del refugi i informar dels horaris d'obertura del refugi a totes les persones que vulguin adoptar un animal.

Agraïm a Royal Canin la seva col · laboració.

retol 2

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ 03-03-2014

Des de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell us fem arribar la informació sobre la nova campanya d'identificació i esterilització d'animals de companyia des el 3 de Març al 30 de maig 2014 que ha llançat FAADA per tal que cada vegada menys animals acabin a les protectores.

Animem a tots els propietaris de gossos, gats i fures a participar per evitar la superpoblació i posterior abandonament en les protectores de molts animals no desitjats.

Agraïm la vostra col · laboració per endavant.

Més informació a la web www.socresponsable.org

Els interessats a adherir-se a la campanya s'hauran d'inscriure en aquesta web per accedir als preus especials oferts durant aquest període de temps pels veterinaris adherits a la campanya.

Llegir més
 
ENTREVISTA PER ADDA A RADIO ESTEL 106,6 21-02-2014

El divendres 21.2.14  va sortir una entrevista de 20 minuts amb Claudia Matheja, responsable del refugi de la Protectora de Sabadell, a Ràdio Estel 106,6 al programa " La veu dels animals i la natura " realitzat per l'ONG ADDA.

La veu dels animals i la natura
Programa semanal en horari : de 15 a 16 h
Tipus de programa : divulgatiu

 Descripció: Un espai setmanal de contingut divulgatiu, didàctic i d'entreteniment dedicat al món dels animals i la natura. Compta amb diferents seccions informatives i de noticies, amb entrevistes, tertúlies, personatges històrics i d'actualitat, SOS adopcions, curiositats, consells pràctics i amenitzat amb una selecció musical. "La veu dels animals i la natura" pretén conscienciar i promoure actituds responsables envers els animals, les plantes i els ecosistemes del nostre planeta.

Direcció: Carme Méndez. ONG ADDA
Redacció: Equip Ong ADDA: Manuel Cases, Carme Méndez, Neus Aragonès, Montse Paredes
Email: adda@addaong.org
Web: www.addaong.org


Es van comentar molts temes, com l'origen de la Lliga, les activitats que es realitzen, el procés d'adopció i els seguiments d'adoptants, l'ajuda per part de l'Ajuntament de Sabadell i pels ciutadans. Agraïm a ADDA la invitació per ajudar a la divulgació de la tasca que realitza la Protectora de Sabadell.

 

Dins del programa d'una hora de durada podeu escoltar l'entrevista de la Lliga a partir del minut 22.16 fins al minut 44.

http://www.radioestel.com/audio/20140221LAVEUDELSANIMALS.MP3

 

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA DE ESTERILITZACIO 20-02-2014

FAADA està preparant una nova campanya de tinença responsable: 

 

SÓC RESPONSABLE PER MILERS DE RAONS

CAMPANYA DE TINENÇA RESPONSABLE D'ANIMALS DE COMPANYIA 2014

Es de la Fundació FAADA. S'està preparant la 3a. edició de la campanya "Soc Responsable" per esterilitzar i identificar animals de companyia a preus reduïts.

La campanya serà a partir del 3 de març fins el 30 de maig. Tota la informació estarà a la web www.socresponsable.org a partir del 3 de març 2014.

 

Llegir més

<  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/