http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
 
AGOST - MES DEL GATET 04-08-2015

campaña gatets

La Protectora d'Animals de Sabadell ha decidit llançar una campanya especial durant aquest mes d'agost per aconseguir adoptants pels més de 50 gatets que actualment té a les seves instal·lacions i que necessiten urgentment una família ara que són joves.

Durant tot el mes d'agost serà més econòmic adoptar un gatet, amb els mateixos serveis veterinaris com habitualment (esterilització, vacunes, desparasitació, tests d'immunodeficiència / leucèmia, microxip i cartilla sanitària). I si adopteu dos gatets, el cost és encara menor!
Si no podeu tenir gats, us preguem ens ajudeu fer difusió.
Si en canvi sempre heu pensat tenir un gat algun dia, veniu a veure'ls directament al refugi. Hi ha gatets de tot tipus i colors, i són preciosos ara!


Tel. 93 7267227, horari: dilluns a dissabte de 15-18h, diumenges i festius de 11-14h. protectora@protectorasabadell.org

Aquí us deixem una selecció dels gatets que estan disponibles, us esperen!

 

Gatets 31-7-15

Gatets 31-7-15 b

Llegir més
 
VISITA DEL REGIDOR NOU A LA LLIGA 31-07-2015

El dia 31 de juliol 2015 el nou regidor de Salut de l'Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernández, juntament amb la regidora Marisol Martínez, van visitar la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell per conèixer les instal·lacions i interessar-se per les seves necessitats. Es van mostrar molt oberts per col·laborar contra el maltractament i abandonament de gossos i gats a la ciutat de Sabadell en els propers anys, una preocupació per la qual la Lliga va lluitant des de fa molts anys. Esperem que la col·laboració amb el nou gobern sigui fructífera i en benefici dels animals.

 

Adjunt nota de premsa publicada per l'Ajuntament sobre la visita.

 

http://www.sabadell.cat/ca/noticies-municipals/42400-el-tinent-d-alcalde-gabriel-fernandez-visita-la-lliga-protectora-d-animals-de-sabadell-acompanyat-per-la-regidora-de-guanyem-sabadell-marisol-martinez

Llegir més
 
CAMPANYA D'ACOLLIDA - EM DÓNES UNES VACANCES? 09-07-2015

T'has plantejat mai, si no marxes de vacances, acollir un animal d'una protectora durant l'estiu?

 

Et donem tres bones raons per oferir-te com a casa d'acollida en una època amb unes condicions de vida molt dures per als animals del nostre refugi:

  • Si no te'n vas de vacances, pots dedicar part del temps extra a una acollida solidària i donar a un animal del refugi unes "vacances" o un "temps fora" del seu dur i monòton dia a dia i millorar-ne el benestar durant la pitjor època de calor.
  • A l'estiu, no només augmenten les temperatures a nivells impensables, sinó que també ho fan els abandonaments i els refugis estan saturats. Acollint un animal a casa, ajudaràs els que es queden al refugi fent que hi estiguin més còmodes i disposin de més espai; en definitiva, que tinguin més qualitat de vida i menys risc de baralles.
  • És una bona oportunitat de conviure amb un animal durant un temps i valorar si a la llarga pot ser una bona opció per a tu.

Requisits:

  • Acollida mínima de 15 dies.
  • Acollida prioritària d'animals amb més problemes de respiració (un físic xato, tipus buldog), animals grans, amb buf al cor o altres malalties.

 

T'hi animes? Hi estàs interessat? Contacte i més informació en els nostres cartells.


Gràcies per la teva solidaritat i col·laboració!


Logo de pdf  Cartel acollides 

 

Acollides estiu

 

Llegir més
 
PATI GATS PINTAT 07-07-2015

Avui les alumnes de l'Escola Illa han acabat les seves pràctiques a la protectora d'animals de Sabadell, una nova col·laboració aquest curs, com ja en anteriors anys. Aquest any el projecte era pintar un dels patis de gats amb motius de la natura com plantes, papallones, ocells i tot el que pugui enriquir l'ambient dels gats perquè la seva vida sigui menys monòtona.

El pati ha quedat preciós i durant les dies de pintar-els gats s'ho han passat molt bé amb la companyia de les noies i amb la seva música, el més relaxats possibles i tots tombats per terra. GRÀCIES a l'Escola ILLA!

Pati gats1

 

Pati gats3

 

Pati gats2

Llegir més
 
CAMPANYA MITJA TARONJA EN VIDEO 23-06-2015

Amb aquest vídeo volem recordar-vos que segueix en marxa la nostra actual campanya, en la qual uns quants amics canins busquen la seva mitja taronja humana. Aquí podeu veure'ls en acció, ¡i el bé que s'ho van passar durant la sessió de fotos!

http://m.youtube.com/watch?v=PYgUu3XSZL4&feature=youtu.be

 

Encara segueixen esperant a la seva mitja taronja. Els vols conèixer?

Posa't en contacte amb la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell: protectora@protectorasabadell.org, 93 726 72 27 o vine a la ctra. de Sabadell a Caldes, km 24,2. ¡Dóna'ls una oportunitat!

Llegir més
 
LA CAMPANYA MITJA TARONJA EN ELS MITJANS 02-06-2015

Els mitjans destaquen la nostra nova campanya "Busco la meva Mitja Taronja":

El Diari online Sabadellinforma es fa ressò el dia 1.6.15 a través d'aquesta notícia:
http://sabadellinforma.com/2015/06/1a-campanya-2015-busco-la-meva-mitja-taronja/

La Ràdio Sabadell fa una entrevista en directe amb la nostra educadora canina Judith Clarés el dia 2.6.15:

https://drive.google.com/file/d/0B2-q9g0FeD8TVG1qQVFlaVl6NEk/view?usp=sharing

 

Al Diari de Sabadell surt una pàgina sencera el 6-6-15:

Logo de pdf  Artícle "Mitja Taronja"

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA 2015 - BUSCO LA MEVA MITJA TARONJA 30-05-2015

1ª Campanya 2015 "Busco la meva mitja taronja"

 

Acabem de posar en marxa la nostra nova campanya per a un col·lectiu desfavorit que busca el seu adoptant ideal. Aquí us els presentem:

 

Hola, humans i humanes!

Som un grup d'amics canins que ens volem presentar, perquè estem buscant la nostra mitja taronja, aquella persona o família a la qual farem tan feliç com ella a nosaltres. Ho sabem!

 

Com que a la majoria ens han catalogat com a GPP, els nostres futurs humans han de saber que hem de tenir llicència i assegurança de responsabilitat civil i que quan sortim a passejar portarem corretja i morrió. Això sí, tots som molt afectuosos amb les persones, tot i que tenim el nostre caràcter, igual que vosaltres els humans.

 

Ens diem Roc, Carbassa, Keops, Presi, Tibu, Siva, Freya, Luna, Marca, Bullkiman, Boliche, Nuska, Rita, Bianca, Patxi, Prada, Golfo i Homer. A la protectora hem fet molts amics, però ara cadascú necessita una llar on quedar-se per estimar i jugar molt amb la seva nova família.

 

Ens vols conèixer millor?

Posa't en contacte amb la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell: protectora@protectorasabadell.org , 93 726 72 27, o vine a la ctra. de Sabadell a Caldes, km 24,2, i ells contactaran amb nosaltres per concertar una cita. Dóna'ns una oportunitat!


Mitges taronges, us esperem!

 

Logo de pdf  Campanya MITJA TARONJA     Descarrega-i ajuda'ns a difondre-!

 

Media Naranja

 

Llegir més
 
GOSSOS JOVES EN ADOPCIÓ 21-05-2015

Tenim molts gossos joves, al voltant d'un any d'edat, que necessiten urgentment una família. 


Necessiten que algú els ensenyi què significa tenir una llar, aprendre coses noves, com anar a passejar, rebre i donar carícies, jugar i córrer, però també fer cas i ser un membre més d'una família. Fins ara han crescut darrere de reixes i jugant només entre ells, però no saben encara com s'han de comportar, i és molt important que ara, quan encara són joves i tenen tot el futur al davant, algú els ho ensenyi i s'ocupi d'ells.
Vols que algun d'ells formi part de la teva família i donar-li l'estabilitat que necessita? 
Si estàs interessat en adoptar-los contacta amb nosaltres:
Tel. 93 7267227 A/e. protectora@protectorasabadell.org
Estem a la Ctra. de Sabadell a Caldes Km 24,2Horari: de dl a ds de 3 a 6 i dg i festius d'11 a 2

I si no pots adoptar-los, ajuda'ns a difondre el missatge entre els teus contactes!
Gràcies per endavant! 

gossos joves 5-15

Llegir més
 
TENIM MOLTS GOSSOS JOVES 01-04-2015

Tenim molts gossos joves de menys d'un any que necessiten urgentment una família. Necessiten que algú els ensenyi què significa tenir una llar, aprendre coses noves, com anar a passejar, rebre i donar carícies, jugar i córrer, però també fer cas i ser un membre més d'una família. Fins ara han crescut darrere de reixes i jugant només entre ells, però no saben encara com s'han de comportar, i és molt important que ara, quan encara són joves i tenen tot el futur al davant, algú s'ho ensenyi i s'ocupi d'ells.

Vols convertir-te tu en l'amo d'algun d'ells i donar-li l'estabilitat que necessita? Ajuda'ns fer difusió. Són preciosos i només busquen afecte.

Interessats contactar amb la Protectora per tel. 93 7267227 o protectora@protectorasabadell.org, o vine al refugi a veurel's:
Horari: 15-18h dies laborables incl. dissabte
11-14h dies festius (divendres sant, diumenge, dilluns de pasqua)

cadells 150401

Llegir més
 
BENEFICIS LOTERIA 2014 29/03/2015

Com recordareu, en la loteria de Nadal del 2014 el número de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell va tenir sort i ens va tocar un premi. Molta gent que havia comprat els nostres números no va anar a recollir el seu premi, sinó el va cedir a favor dels animals de la protectora. Ara a finals de març s'ha liquidat la loteria i podem confirmar que hem pogut recollir un total de 7.500 € en benefici de la protectora.

La junta de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell està aclaparada per aquesta gran solidaritat i vol donar les gràcies a tots els donants que han renunciat al seu premi per destinar-lo al refugi dels animals. És una pilota d'oxigen que contribuirà a cobrir les despeses extraordinàries que hi ha hagut per reparar el refugi després de la ventada del 9 de desembre (instal·lació de noves tanques i portes en els patis, retirada amb camions grua dels arbres caiguts). També es destinarà una part del benefici per anar replantejant en els propers anys nous arbres per donar ombra als animals a l'estiu.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS ELS DONANTS QUE HAN RENUNCIAT AL SEU PREMI EN FAVOR DELS ANIMALS. GRÀCIES, GRÀCIES I 1000 GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!

Llegir més

<  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/